Helt perfekt. Då nöjd. Kan jag rekommendera. 😁😁😁
1 149 omdömen om Bohagsflytt
Super trevliga och artiga, effektiva på jobbet och försiktiga med våra ägodelar.
Fick hjälp med flytt dagen efter förfrågan. Snabba, snälla och proffsiga! Kommer definitivt använda pipers igen.
Mycket bra bemötande. Effektivt arbete.
Superproffs med väldigt trevligt bemötande. Flytten genomfördes varsamt mot både flyttgods, lägenhet, trapphus och ändå snabbt och smidigt. Kunde inte önskat något bättre, rekommenderas varmt!
Hej Per, Vad roligt att ni är nöjda med oss och vi är tacksamma för era rekommendationer! Med vänlig hälsning, Pipers
Jättetrevliga och duktiga. Kan verkligen rekommendera
Hej Isabell, Det glädjer oss att ni är nöjda med flytten, hoppas att ni trivs bra i er nya lägenhet! Med vänlig hälsning, Pipers
Proffsiga och sjyssta, noggranna och försiktiga med alla möbler. Skulle rekommendera Pipers till alla jag känner vid flytt.
Hej Sofia, Tack för att ni tog er tid för att lämna ett omdöme och lycka till med nya boendet, hoppas ni ska trivas! :) Med vänlig hälsning, Pipers
Mycket bra! I Tid! Snabbt o Bra! Och mycket bra kommunikation före och efter. Mycket nöjd.
Hej Andreas, Stort tack för att ni tog er tid för att lämna ett omdöme och roligt att ni är nöjda med oss! Med vänlig hälsning, Pipers
Jag behövde få en ganska snabbt beslutat flytt av möbler och lite diverse annat. Jag ringde på måndagen och fick till svar (utav en mycket trevlig och hjälpsam kille) att de kunde hjälpa mig redan på torsdagen samma vecka vilket blev min stora lycka. På torsdag morgon kommer två supertrevliga och glada killar. De lastade på och allt gick så lätt. På nya stället plockade de in möbler och diverse annat precis som jag önskade. De hjälpte även till att flytta lite andra möbler. Allt gick så snabbt och smidigt och jag var superglad...
Hej Monika, Superkul att ni är så nöjda med killarna och våra tjänster, stort tack för en väldigt fin och trevlig recension! Med vänlig hälsning, Pipers
Fungerade perfekt enligt överenskommelsen, leverans i tid, kostnad som offererat. Två mycket trwvliga och effektivs killar som utförde jobbet. Kan varmt rekommendera detta företag!
Hej Inger, Tack för att ni tog er tid för att lämna ett omdöme och det glädjer oss att ni är nöjda med våra tjänster! Med vänlig hälsning, Pipers