Flyttfirma i Stockholm

72 rekommenderade flyttfirmor i Stockholm kommun

Ska du flytta och vill anlita en flyttfirma i Stockholm? Här på Reco.se kan du läsa om tidigare kunders erfarenheter och ta del av deras berättelser, du kan dessutom be om offerter direkt.

Läs mer »
Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Få prisförslag, snabbt och enkelt. Vi skickar din förfrågan till flera företag samtidigt!
Be om en offert nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • FLYTTA? 2 MAN + LASTBIL 495:-/TIM INKL. MOMS & RUT
    Björn H
    Björn H: Tack för en smidig och prolemfri flytt. Alla var glada och trevliga. De även påkallade min uppmärksamhet på en skada de orsakat under flytten.
  • Driver du flyttfirma i Stockholm?

• Vi gillar att hjälpa till och underlätta för våra kunder - Jordgubbsprinsen brinner för service och vi lovar att göra vårt allra yttersta för att ge er en fulländad kundupplevelse.
    JOAKIM I
    JOAKIM I: Kundupplevelsen med Jorgubbsprinsen är typ den bästa, alla kategorier, jag haft på många år. Sjukt imponerad! I varje touch point möts man av trevlig, kompetent personal. Kommunikationen är magisk, med påminnelsesms, sms när arbete börjar med länk till info och kontaktuppgifter om något går snett, och utvärdering efter. Vi hade packhjälp, flytt och flyttstädning. Alla tre jobb gjordes av trevlig, hjälpsam och proffsig personal. Vi kände oss verkligen omhändertagna och kunde slappna av. Vi hade inget strul, allt gick smärtfritt och vi är väldigt nöjda. Man får intryck att personalen trivs / har vettiga villkor och det känns bra och leder till bra service. Har använt dem två gånger och rekommenderar starkt!
  • Flyttella AB

996 omdömen
    Merja J
    Merja J: Jag anlitade Flyttella till min flytt från Stockholm till Dalarna, Precis allt flöt på smidigt, Och ett mycket trevligt bemötande, Varm Tack
  • Albatros 24/7

903 omdömen
    Frida T
    Frida T: Jättesmidigt! Bra kommunikation!
  • VIKTORIA S
    VIKTORIA S: Jättenöjd med denna firma! Så proffsiga killar som gjorde flytten väldigt smidig. Trevligt bemötande från första stund och effektiva samt försiktiga med möblerna och de saker som skulle flyttas. Kan varmt rekommendera Grabbarna Flytt och kommer utan tvekan anlita dem nästa gång det är dags för flytt. Guldstjärna!
  • 1,443 omdömen
    Vi skiljer oss från många andra flyttfirmor eftersom vi kan tillhandahålla en helhetslösning. Vill man ha hjälp med allt kring en flytt kan vi erbjuda en paketlösning där allt ingår: packning, flyttst...
    Leif R
    Leif R: Flytt transport o flyttstädning av hus. Allt fungerade perfekt från början till slut. Alla höll överenskommen tid o var hjälpsamma. Kanon bra städning o flyttkillarna var försiktiga med allt som flyttades. Rekommenderar Cama service för ovanstående uppdrag.
  • Stadsbudsbolaget Stockholm AB

367 omdömen
    Personlig flytt och service med lång branscherfarenhet!
    Ann-Britt C
    Ann-Britt C: Snabbt utfört, trevligt bemötande.och varsamma om mina möbler.
  • FlyttGiganten

1,663 omdömen
    Flyttgiganten - Säker, trygg, välplanerad och professionell service för både företagskunder och privatpersoner
    Rasmus H
    Rasmus H: Wow! Vilken smidig flytt. Oerhört proffsiga i sin approach och utförde jobbet på ett kanonsätt. Skulle sammanfatta det hela som snabbt och noggrant.
  • Flyttbolaget i Stockholm

804 omdömen
    Ring oss gärna för personlig service i din flytt!
    Fredric Elof M
    Fredric Elof M: Snabba, effektiva och trevliga - grymt bra killar!
  • Låt oss på Pipers AB ta hand om din privata eller företagsflytt!
    Monika S
    Monika S: Jag behövde få en ganska snabbt beslutat flytt av möbler och lite diverse annat. Jag ringde på måndagen och fick till svar (utav en mycket trevlig och hjälpsam kille) att de kunde hjälpa mig redan på torsdagen samma vecka vilket blev min stora lycka. På torsdag morgon kommer två supertrevliga och glada killar. De lastade på och allt gick så lätt. På nya stället plockade de in möbler och diverse annat precis som jag önskade. De hjälpte även till att flytta lite andra möbler. Allt gick så snabbt och smidigt och jag var superglad för hjälpen. Dyrt var det inte heller. Jag kan rekommendera detta alla dar i veckan. Stort tack till Niklas, Markus och Simon ni är guld värda. Hjärtligaste Tack från Monika
  • Service Lösningar Stockholm

1,269 omdömen
    Vi är verksamma inom fönsterputs och städning i hela Stockholm. Välkommen!
    Lars Kristian P
    Lars Kristian P: Fönsterputsning - som motsvarade alla förväntningar på genomförande. Trevligt bemötande och bra pris. Rekommenderas varmt.
  • Rent A Mover

655 omdömen
    Vi är en flyttfirma med minst 20års branscherfarenhet, har flyttmästare och packmästare upplärda i generationer och drivs nu i familjeregi. Vi värdesätter kundens hela flyttupplevelse och med professi...
    Linda F
    Linda F: Pianoflytt De höll vad de lovade och levererade på tid. Jag träffade dem aldrig personligen men hörde att det funkade bra. Prisvärt vid jämförelse med alternativ.
  • Stockholms Stadsbud

206 omdömen
    Välkomna till Stockholms Stadsbud - En del av Stockholm!
    Anette S
    Anette S: Trevligt bemötande hela vägen. Proffsiga och trevliga var de två personer som utförde uppdraget. Uppdraget sköttes precis efter våra önskemål när det gällde datum och klockslag när vi ville att det skulle ske. Jag som kund kände mig viktig och jag kände mig trygg. Uppdraget gällde att flytta en tung lädermaskin på ca 400 kg från en adress till en annan.
  • Vi är verksamma i hela Stockholm med omnejd. Vi är nog en av de mest prisvärda firmorna i området.
    Karin S
    Karin S: Bemötandet väldigt bra från förfrågan till avslut. Trevliga och flexibla flyttkillar som lyssnade på våra önskemål och utförde allt enligt överenskommelse.
  • Reko Flytt

165 omdömen
    Jonas L
    Jonas L: Väldigt proffsigt bemötande, utmärkt service
  • Välkommen till oss på GK Facility Service! Vi har lång erfarenhet inom städ- och trädgårdsbranschen och massor av goda referenser.
    Maria M
    Maria M: Helt fantastiska, de har gått above and beyond vad man kan begära av ett företag. Ställer upp utanför ordinarie arbetstid för att hjälpa mig!
  • Hygienteknikerna i Stockholm AB

506 omdömen
    Vi erbjuder hushållsnära tjänster samt städning i kontor och butik. Vi är flexibla och vårt mål är att underlätta i din vardag!
    Hans Göran R
    Hans Göran R: Bra och smidigt arbete. Dessutom ett vänligt bemötande.
  • Kontakta oss för att få veta mer om vårt utbud av tjänster!
    Johanna Elin Therese B
    Johanna Elin Therese B: Trevligt bemötande, supersnabb support vid akut behov av städhjälp efter flytt och proffsigt utfört! Rekommenderas varmt!
  • Nordflytt

74 omdömen
    Melinda A
    Melinda A: Tycker Mustafa va riktigt trevlig på Nordflytt , lätt att prata med och väldigt förstående.. Skulle definitivt använda dom igen vid behov, fick ett bra pris ❤️ Tack så mkt
  • Flytt, återvinning, magasinering, bohagsflytt, tunga lyft, avveckling av material och inventarier, dödsbo, upp och nedmontering av möbler m.m
    Max A
    Max A: Extremt effektiva och väldigt trevliga. Killarna som kom hade stenkoll på vart allt skulle vara och var sjukt proffesionella. De sprang upp för tre trappor utan hiss utan några problem. När vi stötte på utmaningar så var de lösnings orienterade och gjorde allt för att vi skulle bli nöjda. Jag blir alltid skeptiskt när ett företag har så bra omdömen, men i detta fall var det helt rättfärdigat. Rekommenderar STARKT EkoFox! Juste, städarna var grymma också!
  • UK Flytt och Städservice AB

138 omdömen
    Nina K
    Nina K: Den bästa städfirman jag haft. Otroligt välstädat och dont
  • Ska du flytta i Stockholm eller inrikes i Sverige? Vi på Flyttfirma Arbetspartner flyttar ditt bohag säkert och till ett bra pris. Hör av dig för en kostnadsfri offert!
    Susanne H
    Susanne H: Väldigt trevligt bemötande redan när jag hämtade flyttkartongerna. På själva flyttdagen kom tre mycket trevliga killar som var snabba och samtidigt försiktiga med möblerna och lösningsorienterade. Alla möbler kom på rätt plats och kartongerna i rätt rum., så nöjd!
  • Preo Express

87 omdömen
    Preo Express är flyttfirman i Stockholm som flyttar dina saker från punkt A till punkt B på ett tryggt och säkert sätt. Att flytta kan vara omständigt, vi gör det enkelt. Lita på oss!
    Alexia L
    Alexia L: Bra bemötande, trevlig personal och gick ganska smidigt till i o m vi var 3 part i lghbytetskedjan..
  • Välkommen till Södermalms Expresstransport AB! Vi vill vara det självklara valet när du ska flytta, både inrikes och utrikes.
    JOHANNA L
    JOHANNA L: Fantastisk service! Vi fick hjälp med packning, nedmontering och flytt, och allt packades noggrant och välordnat. Trots att vi hade stora och tunga möbler var flyttkillarna otroligt duktiga och hjälpsamma och gjorde allt för att få allt på rätt plats. Priset var lågt också. Kan varmt rekommendera!
  • Driver du flyttfirma i Stockholm?

• Helena Marjatta H
    Helena Marjatta H: Snabb och smidigt flytt, från Tumba Stockholm till Haparanda. Stort plus två starka trevliga killar som fick jobbet gjort.
Områden i Stockholm
Grimsta  (1 st)
Stureby  (1 st)
Johanneshov  (1 st)

Flyttfirma i Stockholm

När du står inför en flytt finns det en hel del saker att tänka på, förutom att välja flyttfirma ska vi försöka hjälpa dig med en checklista så att du inte missar något viktigt moment i processen.

Checklista inför flytten

• Boka flyttfirma
  • Fixa flyttkartonger
  • Märk flyttkartonger så att rätt kartong hamnar i rätt rum
  • Teckna hemförsäkring
  • Glöm inte göra en flyttanmälan
  • Beställ eftersändning av post
  • Beställ telefon- och internetabonnemang
  • Anmäl dig till radiotjänst om du ska ha TV-mottagare i bostaden
  • Se till att du har El-avtal klart, dubbelkolla så att det är aktivt redan från inflyttningsdagen så att du slipper stå utan el

Tips för att hitta en bra flyttfirma

• Ta in offerter från olika firmor
  • Kontrollera att flyttfirman är medlem i någon branchorganisation (S3F eller SMF)
  • Se till att få organisationsnumret från bolaget och kolla upp det via skatteverket
  • Be om Försäkringskopia, detta för att se till att flyttfirman är försäkrad
  • Fråga om priserna är inklusive moms
  • Be om en flyttbekräftelse
  • Du kan be om ett fast pris eller ett maxpris från flyttfirman om du vill ha mer kontroll över vad kalaset kommer att landa på. De flesta firmor lämnar dock inga fasta priser om de inte kommer och kollar på bohaget först.

Förutom att ta hänsyn till punkterna i ovanstående listor kan det vara bra att vara uppmärksam på oseriösa företag. Om en flyttfirma exempelvis är mycket billigare än andra firmor bör du vara vaksam. Det innebär med stor sannolikhet att företaget inte sköts som det ska. Att använda sig av en kompis som kan göra flytten billigt kan även det vara dumt då man saknar försäkring, både för olycksrisken och flyttgodset.
Har man många tunga saker kan det vara en god idé att anlita en flyttfirma då de har den utrustning som krävs för att flytta tunga och ömtåliga saker. Då tar du det säkra före det osäkra och slipper dessutom skada både rygg och prylar.

Passa på att ta del av andra människors erfarenheter, läs tillförlitliga rekommendationer på Reco.se! Vi listar de bäst rekommenderade och mest aktuella flyttfirmorna i Stockholm just nu!

Lycka till med flytten!