Professionella och väldigt trevliga trevliga! Smärtfritt arbere enligt tidsplan och budget, och de anpassar sig efter våra önskemål.
120 omdömen om Golvläggning
Bemötandet var vänligt. Arbetet genomfördes professionellt och till ett rimligt pris. Vi är mycket nöjda med resultatet.
Hej Tilmann Tackar för det fina omdömet och raderna om vårt utförande.
Kom och gjorde hembesök när vi ringde dem och PJ Parkettgolvs personal gjorde ett riktigt bra jobb hos oss! Vi är helnöjda och kommer att anlita dem igen.
Hej Ulrika Tack för det fina omdömet och trevligt att ni är så nöjda med golvläggarna och det nya golvet
Rekommenderar varmt denna firma
Enkel kommunikation och väl utfört arbete
Hej Stella Tack för omdömet och din beskrivning av hur kontakten med oss fungerat.
Bemötandet var helt okej. Hade mest kontakt med personen som gjorde jobbet. Trevlig, proffsigt, gediget jobb. Super bra, mycket nöjd med jobbet.
Hej Jacky Tack för ditt fina omdöme, Kul att höra att du var så nöjd med vår golvläggare som var på plats och fixade till din vattenskada parkett.
bra bemötande, snyggt utförande, väldigt nöjd.
Hej Johan Tack för ´fina omdömet och trevligt att höra att ni är nöjda med ert nylagda Fiskbensparkettgolv.
Vi är väldigt nöjda med PJ parkettgolv. Mycket bra arbete och professionella både med offert och tidsramen.
Hej Gianluca Tack för ditt fina omdöme. Trevligt att höra att ni blev så nöjda med reparationen och slipning/behandling av ert fuktskadade parkettgolv.
Vi har nu anlitat PJ Parkettgolv AB för andra gången och är precis som första gången, väldigt nöjda. De är punktliga, flexibla och serviceinriktade. Det nya golvet är jättefint. Företaget rekommenderas varmt!
Hej Linda Stort tack för ditt fina omdöme och tack för att ni ännu en gång gav os ert förtroende med att utföra golvarbeten hemma hos er.
Extremt bra jobbat och snabbt. Bra tjänst också: hjälpsam och vänlig.
Hej Tristan Väldigt trevligt att få ett så fint omdöme, stort tack.