Väldigt bra att ha att göra med från början till slut. Oerhört nöjda med resultatet.
250 omdömen om Golvslipning
Hej Halvard Vi tackar så mycket för omdömet. :-)
Vi är otroligt nöjda med det arbete som PJ Parkettgolv utförde när de slipade vårt golv. Från början till slut var deras service professionell och effektiv. Teamet var vänligt och lyssnade på våra önskemål, vilket gjorde hela processen smidig. och resultatet är fantastiskt. Golvet ser ut som nytt och finishen är perfekt. Vi rekommenderar varmt PJ Parkettgolv till alla som behöver golvslipning!
Hej Fernando Väldigt trevligt att få ett så fint omdöme och en så väldigt fin beskrivning av oss på företaget och det utförda arbetet.
Andra gången som vi anlitar PJ:s för att slpa och olja in vardagsrumsparkett (olkka golv). Den här gången lagades även den självbärande parketten med ett resultat där lagninge inte syns eller käns. Efteråt var det snyggt och städat. Genomgående riktigt trevlig och kunnig personal. Rekommenderar å det varmaste.
Hos oss utfördes slipning och behandling med hårdvaxolja ”white” i vardagsrum och sovrum. Proffsigt och bra bemötande av Thomas hos PJ Parkett. Vi var och tittade i deras showroom och fick bra vägledning i val av ytbehandling med mera. Arbetet utfördes sedan enligt överenskommelse och resultatet blev precis så bra som vi hade hoppats. // Bosse
Tydlig och snabb kommunikation, punktliga och jättefint arbete med slipning av golvet + hårdvaxolja. Vi är jättenöjda :)
Hej Mikaela Vi tackar för att du tog dig tid att skriva några rader om oss och våt arbete. Tack för omdömet.
Väl utfört arbete, gott bemötande Golvslipning
Hej Karin Tack för det fina omdömet. Trevligt att du är nöjd med ditt nyslipade & lackade parkettgolv :-)
Bra bemött och ett jättebra jobb med slipning och lackning av ett parkettgolv.
Hej Peter Väldigt trevligt att höra att du är nöjd med bemötande och utfört arbete. Vi tackar för fina omdömet.
På vilket sätt blev du bemött av PJ Parkettgolv AB? Jättebra ! Vilka förväntningar hade ni och hur levde PJ Parkettgolv AB upp till dem? Jättebra! Sammanfatta din upplevelse och beskriv gärna vad du köpte för vara eller tjänst. Slipning av parkettgolv 40 kvm
Bra service och trevligt bemötande
Hej Lena Stort tack för ditt fina omdöme :-)
Beställde slipning av ca 27 m2 fiskbensparkett i ek och en behandling med Ciranova vit. Jag har använt PJ Parkettgolv för ett liknande jobb tidigare och är precis som tidigare mycket nöjd med resultatet.
Hej Niklas Tackar för det fina omdömet och beskrivningen av utfört arbete. Vii är väldigt glada av att ha dig som en återkommande kund.