Golvläggning

120 omdömen om Golvläggning

Sedan starten hos Reco 2019
Carlos R
Skrev om Golvläggning en del av PJ Parkettgolv AB

Professionella och väldigt trevliga trevliga! Smärtfritt arbere enligt tidsplan och budget, och de anpassar sig efter våra önskemål.

Tilmann W
Skrev om Golvläggning en del av PJ Parkettgolv AB

Bemötandet var vänligt. Arbetet genomfördes professionellt och till ett rimligt pris. Vi är mycket nöjda med resultatet.

Svar från Golvläggning

Hej Tilmann Tackar för det fina omdömet och raderna om vårt utförande.

Ulrika I
Skrev om Golvläggning en del av PJ Parkettgolv AB

Kom och gjorde hembesök när vi ringde dem och PJ Parkettgolvs personal gjorde ett riktigt bra jobb hos oss! Vi är helnöjda och kommer att anlita dem igen.

Svar från Golvläggning

Hej Ulrika Tack för det fina omdömet och trevligt att ni är så nöjda med golvläggarna och det nya golvet

Werner K

Rekommenderar varmt denna firma

Stella R
Skrev om Golvläggning en del av PJ Parkettgolv AB

Enkel kommunikation och väl utfört arbete

Svar från Golvläggning

Hej Stella Tack för omdömet och din beskrivning av hur kontakten med oss fungerat.

Jacky C
Skrev om Golvläggning en del av PJ Parkettgolv AB

Bemötandet var helt okej. Hade mest kontakt med personen som gjorde jobbet. Trevlig, proffsigt, gediget jobb. Super bra, mycket nöjd med jobbet.

Svar från Golvläggning

Hej Jacky Tack för ditt fina omdöme, Kul att höra att du var så nöjd med vår golvläggare som var på plats och fixade till din vattenskada parkett.

Johan U
Skrev om Golvläggning en del av PJ Parkettgolv AB

bra bemötande, snyggt utförande, väldigt nöjd.

Svar från Golvläggning

Hej Johan Tack för ´fina omdömet och trevligt att höra att ni är nöjda med ert nylagda Fiskbensparkettgolv.

Gianluca L
Skrev om Golvläggning en del av PJ Parkettgolv AB

Vi är väldigt nöjda med PJ parkettgolv. Mycket bra arbete och professionella både med offert och tidsramen.

Svar från Golvläggning

Hej Gianluca Tack för ditt fina omdöme. Trevligt att höra att ni blev så nöjda med reparationen och slipning/behandling av ert fuktskadade parkettgolv.

Linda S
Skrev om Golvläggning en del av PJ Parkettgolv AB

Vi har nu anlitat PJ Parkettgolv AB för andra gången och är precis som första gången, väldigt nöjda. De är punktliga, flexibla och serviceinriktade. Det nya golvet är jättefint. Företaget rekommenderas varmt!

Svar från Golvläggning

Hej Linda Stort tack för ditt fina omdöme och tack för att ni ännu en gång gav os ert förtroende med att utföra golvarbeten hemma hos er.

Tristan N
Skrev om Golvläggning en del av PJ Parkettgolv AB

Extremt bra jobbat och snabbt. Bra tjänst också: hjälpsam och vänlig.

Svar från Golvläggning

Hej Tristan Väldigt trevligt att få ett så fint omdöme, stort tack.