ProfessRör AB

ProfessRör AB

professror.se
  • BadgeThreeYears
4.9

Välkommen till ProfessRör AB, din pålitliga rörmokare i Knivsta. Med en stark inriktning på kundservice har vi blivit det självklara valet för alla VVS-tjänster i regionen. Som professionella VVS-installatörer har vi bred kunskap och erfarenhet för att hantera allt från byte av duschblandare till installation av badkar. Oavsett...

151 omdömen om ProfessRör AB

Sedan starten hos Reco 2022

Hanna R
Skrev om ProfessRör AB

Jag kan rekommendera detta företag till alla som behöver en rörmokare. Jag blev exceptionellt väl bemött och kände mig trygg under hela processen. Jag skulle bara förbereda för en tvättmaskin och få den installerad, men för mig som är ny lägenhetsägare var det en tillräckligt stor sak för att det skulle kännas krångligt. Med Giannis hjälp gick det dock lätt. Han kom till och med hem till mig någon vecka i förväg och hjälpte mig att kolla om jag hade ballofixkranar i badrummet, eftersom jag inte själv lyckades utröna detta...

Per H
Skrev om ProfessRör AB

Trevligt bemötande och bra feedback

Roger H
Skrev om ProfessRör AB

Mycket proffsig jättenöjd med jobbet

Agneta Maria H
Skrev om ProfessRör AB

Mycket bra. Lyhörd och engagerad. Lätt att kommunicera med och slutförde uppdraget på en gång.

Elin R
Skrev om ProfessRör AB

Professionell, kunnig, noggrann och trevlig - bäste hantverkaren vi haft att göra med.

Anders E
Skrev om ProfessRör AB

Trevligt bemötande och fixat vårt problem snabbt

Felix H
Skrev om ProfessRör AB

Byte av gammalt vattenlås till golvbrunn. Professrör ordnade det väldigt snabbt och smidigt för en rimlig peng!

David B
Skrev om ProfessRör AB

Riktigt bra och snabb service. Jag är väldigt nöjd med hjälpen jag fick av Giannis. Kan varmt rekommendera honom.

Mohammad L
Skrev om ProfessRör AB

Bra mottagande. ProfessRör levde upp till förväntningar. Professionellt arbete när det gällde byte av tvättställ blandare. Helt nöjd!

Tetiana R
Skrev om ProfessRör AB

Giannis installerade mig diskmaskin. Han är väldigt bra specialist och trevlig person. Han fixat jobbet noggrant och gav mig bra rådgivning. Jag är väldigt nöjd och varmt rekommenderar ProfessRör till alla. Kommer att anlita honom igen.

Sandra G
Skrev om ProfessRör AB

Mycket professionell i sitt arbete

Johan E
Skrev om ProfessRör AB

Toppen bra och snabb hjälp. Dom löste allt med skolbildning och byte utav vattenpump på en dag

Lena H
Skrev om ProfessRör AB

Snabb service och noggrannt utfört arbete, toppen!

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket, Lena, för att du tog dig tid att skriva omdömen :)

Per L

Snabb, professionell och trevlig! ⭐⭐⭐⭐⭐

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket Per för omdömen och stjärnorna:)

Steven L
Skrev om ProfessRör AB

Fick akut hjälp av Giannis vid läckage vid ett rör i vårt badrum. Han förklarade allt han gjorde under tiden sedan även kontrollerade att jag förstod vad som hade gjorts innan han åkte. Städade efter sig också. Mycket trevlig kille som rekommenderas varmt!

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket Steven för dina fina ord. Jag uppskattar mycket för att du tog tid att skriva omdömen:)

Alva D
Skrev om ProfessRör AB

Mycket kunnig, noggrann personal som snabbt ryckte ut. Levererade dessutom mervärden i form av råd samt direkt avhjälpande av fel på plats. Kan varmt rekommendera denna firma👵

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket Alba för omdömen:)

KARL KONRAD ANDREAS G

Alltid lätt och smidig att ha att göra med! Priserna är bra!

Svar från ProfessRör AB

Tack Andreas, trevlig att samarbeta med er!!!

Frida E
Skrev om ProfessRör AB

Proffsigt, snabb och serviceinriktad vi är nöjda.

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket Frida för omdömen:)

Niclas L
Skrev om ProfessRör AB

Anlitad för installation av toalett, kommod+handfat, rördragning och reparation av blandare. Väl genomfört arbete. Städade upp efter sig(!). Skickade bilder på sitt arbete till mig efter han var färdig. En genuint bra och trevlig människa. Pragmatisk, duktig och bra kommunikatör. Gör det där lilla extra som man inte förväntar sig. Jag kommer definitivt att anlita igen! Länken till Reco kom först efter att fakturan hade skickats, så det fanns aldrig någon press på mig att lämna ett bra omdöme för att få bra service, som det kan vara hos andra företag. Jag ger min högsta rekommendation!

Svar från ProfessRör AB

Vad kan man säga om dessa fantastiska ord, Niclas? Tack så mycket, vi uppskattar verkligen att du delade med dig av dina erfarenheter. Dina ord ger oss styrka att fortsätta i samma takt och med samma passion.

Gunilla Elisabet E
Skrev om ProfessRör AB

Väldigt bra, snabbt, rent o snyggt. Rekommenderas.

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket Gunilla för omdömen:)

Helena G
Skrev om ProfessRör AB

Snabb, effektiv och trevligt bemötande.

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket Helena för omdömen:)

Monica W
Skrev om ProfessRör AB

Vi är MYCKET nöjda med det arbete och byte/installation av sanitetsporslin som ProfessRör utfört.

Svar från ProfessRör AB

Tack för ert fina omdöme Monica och Daniel! Vi är glada att ni är MYCKET nöjda.

Lindbergs A
Skrev om ProfessRör AB

Punktlig, snabb leverans och bra utfört arbete, dessutom mycket trevlig.

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket för din feedback :)

Daniel W
Skrev om ProfessRör AB

Vi är MYCKET nöjda med det arbete och byte/installation av sanitetsporslin somProfessRör utfört.

Svar från ProfessRör AB

Tack för ert fina omdöme! Vi är glada att ni är MYCKET nöjda.

Jonas E
Skrev om ProfessRör AB

Ringde om ett läckande rör till toaletten, rörmokaren kom efter cirka 1 timme och åtgärdade felet snabbt. Tydlig med vad som behövs göras och med kostnaden. Är väldigt nöjd med allt.

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket för din feedback Jonas! Det är viktigt för oss att vara tydliga med både åtgärder och kostnader, så det är härligt att höra att du är nöjd med vår service. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp igen i framtiden!

Björn F
Skrev om ProfessRör AB

Mycket proffsig effektiv snabb och artig!

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket Björn för recensionen

Johan N
Skrev om ProfessRör AB

Vi har haft mest eller rent av endast kontakt med Giannis och vi är jätte nöjda med den hjälp och expertis han har erbjudit. Han bryr sig om sina kunder och det uppskattas innerligt. Mer än nöjda!

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket, Johan och Elin! Jag uppskattar verkligen att ni tog er tid att skriva dessa fina ord :)

Christian S
Skrev om ProfessRör AB

Snabb, smidig och noggrann service.

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket Christian för omdömen!!!

Per-Arne J
Skrev om ProfessRör AB

Byte av vattenmätarkonsol. Snabbt, smidigt och väl utfört arbete. Rekommenderas starkt!

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket Per-Arne för omdömen:)

Vet D

Punktlig! Utfört arbete mer än förväntat. Reparationer som klarades galant👍

Svar från ProfessRör AB

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att arbetet motsvarade dina förväntningar. Hör av dig om du behöver hjälp igen!

Thomas Å
Skrev om ProfessRör AB

Har inget att klaga på vid besöket, ty jag var inte närvarande. Och/Men har inte något att klaga på sedan tidigare heller.- Hyresgästen som var närvarande vid besöket har jag inte haft kontakt med..

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket för omdömen Thomas :)

Olof M
Skrev om ProfessRör AB

Kunnig och trevlig. Hade alla verktyg med sig och höll utlovad tid.

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket Olof för omdömen:)

Karin U
Skrev om ProfessRör AB

Trevligt bemötande. Bra på att hålla bokad tid. Snabbt och effektivt utfört arbete. Höll budget.

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket Karin för omdömen:)

Tommy W
Skrev om ProfessRör AB

Snabbat svar i telefon när vi fick en ska på ett vattenrör på lördagen, kom snabbt och lagade snabbt kan inte annat än vara väldigt nöjda.

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket Tommy, Jag är så glad att ni är vänligt nöjda :)

Elin W
Skrev om ProfessRör AB

Mycket vänligt och trevligt bemötande. Kom snabbt ut trots att det var helg. Noggrann och väldigt mån om att göra ett bra jobb. Vi kommer anlita profess rör igen.

Svar från ProfessRör AB

Tack, Elin! Kul att du är nöjd. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen!

Tommy B

Snabb, kunnig och mycket trevlig. Rekommenderas varmt. Tommy

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket, Tommy för omdömen:)

Pär B
Skrev om ProfessRör AB

Behövde akut hjälp, ringde och fick hjälp samma dag. Fick en mycket positiv upplevelse 👍🏻

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket Pär för att du tar tid att förmedla din personliga upplevelse. Det betyder mycket för oss!

Alexander G
Skrev om ProfessRör AB

Så proffsigt bemötande av Giannis, från start till slut och även genomgång av installationen. Kan inget annat än att rekommendera, de är grymma!

Svar från ProfessRör AB

Tack för att du tog dig tid att skriva dessa fina ord Alexander ! Jag uppskattar verkligen!!

Katarina H
Skrev om ProfessRör AB

Mycket bra. Snabba att svara på frågor, trevligt bemötande och arbetet var snabbt utfört och med bra resultat då de även såg till att korrigera placeringen så att det blev bättre än tidigare

Svar från ProfessRör AB

Tack för din värdefulla feedback Katarina ! Det gläder oss att höra att du är nöjd med våra service. Ser fram emot att hjälpa dig igen!

Rose-Marie B
Skrev om ProfessRör AB

Giannis har varit enastående! Han hjälpte mig att byta kommod, installera en ny blandare och handfat i badrummet, samt reparera min köksblandare. Detta är andra gången jag anlitat honom, och jag kan med säkerhet säga att jag kommer att göra det igen vid behov.

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket Rose-Marie, för att du delade din fantastiska erfarenhet med mig! Jag är glad att jag kunde hjälpa till med allt. Ser verkligen fram emot att assistera dig igen nästa gång du behöver hjälp

Lennart T
Skrev om ProfessRör AB

snabb och kunnig service återkommer gärna

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket för din fin omdömen Lennart! Ser fram emot att hjälpa dig igen!"

Thomas M
Skrev om ProfessRör AB

Kompetent, pålitlig, snabb och dessutom också trevligt!!! Löste problemet mycket professionellt. Gärna igen!

Svar från ProfessRör AB

Tack för de fina orden Thomas ! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig. Det var verkligen trevligt att träffa dig :)

Ingren R
Skrev om ProfessRör AB

Trevligt bemötande och hjälpsamhet. Byte av köksblandare och det skedde utan problem. Bra information om vad som hade gjorts.

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket för omdömet och dina fina ord! Vi uppskattar det verkligen!!

Kimmo H
Skrev om ProfessRör AB

Bra återkoppling och tydligt avtal.

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket för omdömen Kimmo!!!

Fanny H
Skrev om ProfessRör AB

Mycket snabb och professionell med bra resultat!

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket Fanny för omdömen. Det betyder mycket för oss!!

MARKO Z
Skrev om ProfessRör AB

Amazing help and advice from ProfessRör!

Svar från ProfessRör AB

Thank you Marko for your kind words!

Joe H
Skrev om ProfessRör AB

Vi fick hjälp med att byta duschvägg. Arbetet utfördes bra av Giannis som är vvs montör.

Svar från ProfessRör AB

Tack för ditt omdöme Joel! Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse. Vi är glada att vi kunde hjälpa till med din duschvägg.

Mattias H
Skrev om ProfessRör AB

Fantastisk service på all sätt och vis, vid installation av blandare.

Tack så mycket Mattias, Vi är glada att du är nöjd 😀

Micael L
Skrev om ProfessRör AB

Lade ut ett uppdrag på Offerta som vi behövde hjälp med. Flera svarade med kostnadsförslag, men enbart ProfessRör AB ställde frågor och ville ha in bilder innan de gav ett kostnadsförslag,. Enligt vår mening så borgar det för att leverantören vill göra ett gott jobb och lägger en offert förslag efter att de faktiskt vet exakt vad som behöver göras och inte tar i extra i fall om att… Jobbet utfördes sedan till mycket stior belåtenhet, vi är mycket nöjda och kommer absolut anlita ProfessRör AB nästa gång behov uppstår.

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket Micael ! Vi är glada att du är nöjd. Ser fram emot att hjälpa dig igen!

Eva H
Skrev om ProfessRör AB

Jag hade köpt en bostadsrätt och behövde få hela avloppet under diskbänken utbytt,. Det gick på någon timme utan problem. Rörmokaren gick också in och tittade på resten av installationen, och rättade till sånt som satt fel och hittade en vattenläcka längre in. Det gick lätt att boka in på en lördag, trots att jag trodde att det inte läckte ännu när jag pratade med honom - det var bara tydligt att det skulle börja läcka om ett tag. Jag är riktigt nöjd och det känns tryggt att ha fått kontakt med en rörmokare som jag litar på

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket för din feedback Eva! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och att vi kunde hjälpa dig med dina problem. Vi uppskattar förtroendet du har visat oss och ser fram emot att hjälpa dig igen.