Snabbt och bra jobbat. Återkommer.
Mekonomen Åkersberga
Välkommen till Mekonomen Åkersberga! Här får du service, reparationer och felsökningar - oavsett vilken bil du har. Vi erbjuder alltid gratis kontroll av hjulvinklar och våra kompetenta bilmekaniker gör allt för att ditt BilLiv ska bli enklare och för att du ska känna dig trygg när du lämnar in bilen hos oss. Vi har toppmodern...
1 527 omdömen om Mekonomen Åkersberga
Göran & co på Speedy hjälpte mig på bästa vis. Toppenbra!
Toppen! Har åkt till samma verkstad i flera år
Som alltid mycket trevliga vid inlämning och hämtning. Blev lite dyrt, vilket jag godkänt. Ibland svåra att nå på telefon.
Bokat tid 09.00 för Ac service med offert på 1124kr. Detta tar normalt 45min. Lämnar bilen och får vänta till 12.00 för att hämta. När jag
Alltid hjälpsamma och trevliga och till humana priser!
Bra service och bra kundmottagande
Otroligt bra bemötande tog in min bil direkt och all info och service kan inte bli bättre.
Serviceminded, trevliga, flexibla och bra rent allmänt att ha att göra med :-)
Grymt bra service!! Kan inte bli bättre när man verkligen behöver duktig kompetens för avancerad felsökning. Löser problemen genom lämpli
Som alltid, väldigt bra och mycket trevligt. Fick batteribyte medan vi väntade till ett bra pris.
Trevligt bemötande, tydlig prisuppgift, generellt bra känsla för mig som kund att lämna in bilen till dem.
Trevligt bemötande från början. Hade tappat avgasröret men blev mottagen direkt trots proppfull verkstad. Supersnabbt jobb. Bra pris! Kommer
Alltid vänliga och positiva i sitt bemötande. Snabb hjälp.
Professional Service,, client oriented, accommodating,, informativ, kind and friendly.
Proffsigt och flexibla med avseende hur att lösa
Är ny kund sedan november. Har redan anlitat dem tre gånger.Alltid lika vänligt bemött och fått hjälp med bra lösningar på problemen!
Alltid bra bemötande. Bra och snabb service och reparationer Reparation av läckage vid styrservopumpen
Mycket gott och tillmötesgående bemötande!
Inget krångel, fick info om mina bromsar och det blev billigare än på kostnadsförslaget nör jag bokade så är nöjd!
Berättade vad som behövde göras utifrån besiktning. De sa då att det troligtvis tillkommer en sak till att åtgärda och jag fick priset för allt de trodde behövde åtgärdas. Det priset blev det jag betalade. En annan bil och en annan verkstad sa ett pris som blev 40% dyrare trots att ingenting tillkom. Kan därför rekommendera Mekonomen f.d. Promotor.
Arbetet utfört enligt överenskommelse.
Har servat mina bilar här på Promotor/Mekonomen Åkersberga i 15 år och alltid varit supernöjd med såväl bemötande, information och genomförande av servicar och reparationer. Har svårt att tänka mig ett bättre ställe och jag rekommenderar dem verkligen varmt!
Bra bemötande och snabb service!
Ett proffsigt gäng. Glada och lyhörda för kundens problem. Älskar att prata om bilar. De kommer ihåg sina stamkunder och ger allt.
Trevlig och kunnig personal och snabb service!
Proffsigt, bra service och levererar i tid.
Snabb och trevlig service. Tydlig prisbild och beskriver allternativen.
Alltid trevliga och tillmötesgående
Som alltid duktiga och tillmötesgående och i så många år. Denna gång full service och batteri byte. Att det sedan blir dyrt är en annan sak.
Trevligt bemötande varje gång och förklarar och berättar utförligt på mina frågor och funderingar. Jag har nu för andra gången gjort bilservice där och kommer tillbaka om ett år.
Personligt och bra. Fantastisk feedback och utrymme för eventuella frågor
Jättebra! Trevlig personal! Återkommer!
Kunniga, hjälpsamma och effektiva👍
Mycket bra!! Servicen är 10 poäng!
Trevligt bemötande och bilen blev bra servad och lagad.
Bästa verkstaden! Trevligt bemötande, bra återkoppling under tiden och väldigt kunniga.
Trevlig personal och snabb service.
Superbra, Professionell och trevlig personal.
Trevlig kundmottagare, har anlitat verkstan i 25 år alltid bra utförda jobb.
Snabb proffsig servic åtroligt bra personal
Väldigt trevligt bemötande och professionellt och snabbt
De hittade och lagade felet. Bra service och bemötande.
Mycket positivt Bemötandet av kundmottagaren ⭐️ Framför allt snabb hjälp Stor eloge !
Snabb service. Hjälpsamma och trevliga. Varit kund flera år. Alltid nöjd med deras jobb.
Trevligt bemötande både när jag lämnade och hämtade min bil
Trevligt bemötande! L Enkelt att boka och lediga tider inte allt för långt bort i tiden. Snabb service.
Trevliga, kompetenta och tillmötesgående.
Snabb och bra service och trevligt bemötande 😊
Känns bra , bra gäng som jobbar där , Tack
Bra och trevligt bemötande, fortsätter att lämna in bilen där!
Snabbt och smidigt med vänligt bemötande.
Vänliga trevliga och vill hjälpa till
Snabba, trevliga, kompetenta.