PSS Arlanda

PSS Arlanda

En del av PSS www.pss.se
  • Badge2020
4.6

Välkommen till PSS i Arlanda! Vi är Sveriges största företag inom profilprodukter. Här i butiken i Arlanda har vi en hel avdelning för dekor och du kan dessutom hitta allt från arbetskläder av kända märken till sportprylar eller souvenirer. Vi har tiotusentals produkter och något för alla tillfällen. Behöver du tips och råd...

58 omdömen om PSS Arlanda

Sedan starten hos Reco 2017

Dennis B
Skrev om PSS Arlanda

Vi har använt pss Arlanda för Foliera våra fordon med vår företags logga! Alltid bästa service och kvaliten! Fredde Hamberg är suverän att arbete med. Vi ses snart igen Vännerna på Täby bygg & badrum ab

Peter L
Skrev om PSS Arlanda

Bra och snabb service från trevlig och kompetent personal.

Mattias E
Skrev om PSS Arlanda

Trevligt bemötande och fixar det man vill ha.

Ulf B
Skrev om PSS Arlanda

Har tyvärr aldrig varit där, åker alltid till Vallentuna som ligger närmast.

Cecilia J
Skrev om PSS Arlanda

Bra personal och alltid trevliga

Lotta N
Skrev om PSS Arlanda

Snabbar leveranser och servicen är på en hög nivå för att ge kunderna vad det önskar och behöver.

Peter J
Skrev om PSS Arlanda

Jättetrevlig personal och bra service!

Roger K

Kunniga & professionell personal 👍

Anders W
Skrev om PSS Arlanda

Mycket bra service, trevlig och lösningsfokuserad personal.

Räddningsskolan Rosersbergs Ab N

Positivt bemötande personal, bra service

Ebba S
Skrev om PSS Arlanda

bra service och trevligt bemötande

Alexander K
Skrev om PSS Arlanda

Trevlig och tillmötesgående personal som löser kundens behov

Karl P
Skrev om PSS Arlanda

Väldigt gott omhändertagande. Analyserar mitt behov och hjälper mig med allt. Guld värda!

Jakob C
Skrev om PSS Arlanda

Mycket bra service :) lösnings orienterade Rekommenderas varmt Björn Arbetsbil Stockholm AB

Maria S
Skrev om PSS Arlanda

Bra bemötande, trevlig personal. Levde upp till våra förväntningar Köper arbetsskor

Jan H
Skrev om PSS Arlanda

Mycket bra bemötande, service och prisvärt

John B
Skrev om PSS Arlanda

Pss ger alltid en glad och bra service. Jag vet vad dom går för och de spelar ingen roll om vi köper arbetskläder eller får våra bilar/maskiner utsmyckade av dom så är alltid jobbet👌👌

Robert B
Skrev om PSS Arlanda

Trevlig personl, bra sortiment och snabb service.

Gustav B
Skrev om PSS Arlanda

absolut bästa servicen. Personalen ser till att agera snabbt och proffsigt. Ser till att du som kund känner dig trygg. Skönt att ha en och samma leverantör för kläder, profil och fordon.

Jan W
Skrev om PSS Arlanda

Köpte snickarbyxor mycket trevlig personal trevligt ställe👍

Anna-karin A
Skrev om PSS Arlanda

Mycket trevlig personal, snabbt och trevligt bemötande men tyvärr alldeles för dålig rabatt för oss.

Matthew A
Skrev om PSS Arlanda

Vi köper alla våra arbetskläder och skor från PSS. Alltid trevligt bemötande. Är något slut så fixar dom på ett par dagar. Alltid nöjd :)

Mathias P
Skrev om PSS Arlanda

Varsel kläder och arbets stövlar. Fick mycket bra hjälp i att välja rätt. Hade inga förväntningar, men hade ändå men mycket positivt intryck efteråt. Sammanfattat mycket positivt intryck.

Patrik S
Skrev om PSS Arlanda

Mkt bra service, bemötande, arbetet blev som förväntat

Richard E
Skrev om PSS Arlanda

Arbetskläder samt tryck av dekaler. Vänlig personal med hög service nivå. Ibland har sortimentet av kläder varit slut i storlekarna annars är vi nöjda med kvalitén och servicen.

Abdallah K
Skrev om PSS Arlanda

Brukar köpa skor o arbetskläder där , har ett jättebra sortiment mycket bättre än förväntat och sist men inte minst GRYMT BRA SERVICE !!!

Ben P
Skrev om PSS Arlanda

i really appreicate the jon they offered. i would recommend them .

Magnus J
Skrev om PSS Arlanda

Montering av solskyddsfilm Snabb montering och trevlig personal Körde till fel anläggning då jag inte visste att de flyttat dekor till Arlanda

Christel N

Arbetskläder och reklamartiklar. Mycket bra bemötande. Bra

Paula W
Skrev om PSS Arlanda

Har beställt varselvästar och reklamprodukter etc. med kommunens logotyp. Snabb leverans och jättetrevligt bemötande. Rekommenderas varmt!

Christina C
Skrev om PSS Arlanda

Snabb och smidig service. Vi är nöjda

Joakim H
Skrev om PSS Arlanda

Riktigt nöjd med PSS! Arlandastad har hjälp oss med dekor av samtliga våra företagsbilar och det har blivit riktigt bra. Kan bara rekommendera!

Märsta Glasmästeri Ab M

Kläder profilprodukter Trevligt bemötande

Matthew A
Skrev om PSS Arlanda

Köpt lite av allt och är nöjd med hur personalen tar tid och bemöter sina kunder.

Urban N
Skrev om PSS Arlanda

Arbetskläder. Bra bemötande och trevlig personal.

Mattias N
Skrev om PSS Arlanda

Jag har köpt arbetskläder byxor, jacka, tröjor där. Dom har toppen kvalité och ger ett varm och proffsigt bemötande

Hamilton Tree Solutions H

Köper alla kläder och reklamprylar till min firma hos pss, dom fixar allt! Superbra service med riktigt trevlig och kunnig personal, snabba leveranser och bra priser.

Jimmy V
Skrev om PSS Arlanda

Alltid service med ett leende och löser det man kommit med utan krusiduller. Rekommenderas varmt och kommer alltid vända mig till dom

Abeer I
Skrev om PSS Arlanda

Arbetskläder, arbetsskor, Bilreklam m.m.

Tre Rosor P
Skrev om PSS Arlanda

Har under flera år handlat här, främst profilkläder. Alltid trevligt bemötande här, vi är jättenöjda!

Ulrika M
Skrev om PSS Arlanda

Fantastisk bemötande och alltid lösningsorienterade, snabb leverans och proffsigt utfört! Använder allt PSS för all dekor!

Mb Hantverkstjänst Ab M

Köpte Arb.byxor - alltid hjälp, trevliga, kunniga personal / Majsan MB Hantverkstjänst AB

K.påhlsson Elmontage Ab J

vi köper multinorm kläder till företaget. (arbetskläder, skor, handskar, hjälmar, funktionskläder) Är jätte nöjd med bemötandet och allt går alltid ordnas och levereras snabbt.

Räddningsskolan Rosersbergs Ab N

Alltid positivt bemötande av personalen

Pontus G
Skrev om PSS Arlanda

Alltid ett glatt bemötande med en hög servicenivå.

Swepac Ab H
Skrev om PSS Arlanda

Två saker. Dekalisering av släpkärra och köp av kläder Positivt och professionellt. Mina förväntningar är alltid höga, och jag anser att kunden skall vara i fokus. Då jag själv arbetar med kunder så förstår jag hur viktigt det är. Som nämnt tidigare så levde de upp till dem. Sammanfatta! Jag tycker att ni kan läsa mina redan nämnda svar, och jag kan tänka mycket väl mig att återkomma till er igen-

Terminal & Transporttjänst Ab O

Vi handlar arbetskläder. Bra service o trevlig personal. Priser som håller mot övrig marknad. Kort sagt ett bra helhetsintryck.

Advantage Aviation Services A

Vi köper arbetskläder och utrustning. bra personlig och snabb service. Har flertalet år hittat "julklappar" till anställda och det finns stor variation. Allt funkar.

Wrigsell Entreprenad Ab A

-Alltid bra och trevlig service -Snabba offerter och leveranser

Niclas L
Skrev om PSS Arlanda

Den personliga servicen som Annika ger är helt perfekt koll på behovet för samtliga och vilken kvalité som behövs