Alltid lika kunniga och trevliga när man är där å handlar.
PSS Sollentuna
Välkommen till PSS i Sollentuna! Här hittar du Sveriges ledande företag när det kommer till profilprodukter. Av oss får du hjälp med profilering av alla slag, vi har mer än tio tusen produkter. Vare sig du är ute efter arbetskläder från kända märken som Blåkläder eller Fristad, sportprylar, dekoration eller souvenirer hittar...
58 omdömen om PSS Sollentuna
Sedan starten hos Reco 2017
Snabb service, flexibla och serviceminded! Vi har varit kund i ungefär 3 år nu och man känner sig alltid välkomnad och jag uppskattar att de är snabba på bollen vid nya förfrågningar.
Absolut kanon. Tonys bemötande mot mig var förstklassigt.
Mycket bra service, och bra personal 😊😊😊
Trevligt bemötande av Tony som jag känner sen förut från en annan butik.
Extremt bra med bemötande och en riktigt bra service rekommendera starkt.
Jag blir alltid bemött på ett trevligt och familjärt sätt. De har ett sortiment som passar mitt företags behov. Oftast hämtar jag på plats men de kör även ut till företaget om man vill det. PSS är ett mycket bra och välskött företag med bra personal enligt min mening.
Tid är pengar, och enkelhet premieras. vi är stationerade runt om i Europa men har HQ i Sverige. Vi har under en lång tid använt oss av PSS och de skickar allt beställt till alla våra olika kontor runt om i Europa. Aldrig några problem! Alltid professionellt bemött och levererat i tid! BÄSTA helt enkelt.
Alltid bra service när man handlar av Andreas 😀
Innovativa och kundfokuserade.
Väldigt trevlig och bra bemötande personal som agerar snabbt i alla ärenden. Har bra utbud av kläder och andra produkter och löser alla frågor man har.
Personalen är otroligt service inriktade samt har stor kompetens. Snabba med återkoppling när man har gjort beställningar och hjälpsamma.
Trevlig personal, sabba svar, bra kvalitet, bra respons på mail.
Otroligt trevligt och hjälpsamt bemötande, löser alltid mina önskemål! Trevligt gäng
Jättetrevlig personal. Gott kaffe
Bra återkoppling vid förfrågan. Hjälpsamma att få fram produkt som jag önskar. Tydlig återkoppling med produktfakta, priser och leverans. Och även det extra med att titta förbi vårt företag och få personlig hjälp/kontakt.
Jag har köpt dekaler, väskor, arbetsförkläden, sulor och tryck och lite annat i klädväg och textilier. Allt har nog upplevts efter förväntningarna. Har inget att klaga på. Så Pss fortsätter jag att handla hos👍 Mvh Anne Vaivot
Bara en fyra !! Ditt konto är avslutat
Trevligt bemötande, snabb leverans och bra priser.
Nya byxor denna gång. Alltid trevliga och hjälpsamma Super bra service👍🏼
Grym service. Löser alla problem med ev. beställningar.
Bra service lite folk i butiken.
Trevligt gäng med härligt bemötande. Levererar det det som önskas.
Fungerar väldigt bra, otroligt hjälpsamma och lösningsorienterade.
Mats och Stefan löser alla problem vi kommer med, alltid snabbt och enkelt! Produkterna håller en mycket god kvalitet och företagslogot på kläderna är väl tryckt och håller länge. Vi är väldigt nöjda varje gång vi besöker och får hjälp från butiken! Tack för allt ni gör!
Trevlig och hjälpsam personal. Köpt diverse arbetskläder till personalen. Vi kommer att fortsätta handla hos PSS.
En del av kläder med stor välkomna att man få hjälp och svara på frågor från personal .
Köpte Arbetskläder, personalen är kompetent och jättetrevliga och ser verkligen kundens behov.
Bra service trevliga personel .
Trevlig och kunning personal med bra utbud
Funkar hur bra som helst med killarna där, mycket bra jobbat
Hej! Jag är jätte nöjd med PSS Sollentuna. Har fått super bra service och snabb återkoppling på mina frågor. Jag har köpt Helly Hansen Workwear och något från Blåkläder. Toppen bra för mig som liten återförsäljare att ha möjligheten att handla via PSS. Hälsningar Mia Gadelius (Work-Work)
inköp av Profilkläder. snabb service, trevlig bemötande och bra kvalitet på tryck och kläder
Trevligt bemötande och bra sortiment!
Proffesionellt bemötande, bra priser, bra att ha göra med, kvalite!
Mycket trevlig och behjälplig personal.
Är mycket nöjd med PSS och dess personal. Handlar i alla deras butiker och även på deras nättjänst för företag
Grymt trevlig personal och bra priser på arbetskläder och tillbehör
Kund sedan cirka 10 år. PSS är kundorienterat och har hög kvalité rakt igenom, eventuella problem löses snabbt och smärtfritt! Letar du en leverantör av tex arbetskläder är PSS ett säkert val.
Utomordentligt nöjd med allt som jag har haft behov av
Har varit där flera gånger & köpt arbetskläder. Och har alltid fått bästa servicen. Mitt favorit ställe för inköp av arbetskläder
Handlat hos er flera gånger och även beställt produkter vårat företag är mer än nöjda med er service!
allt bra, trevlig personal, gott kaffe, bra service
Bra service och bra produkter. Bra bemötande av kunder,
Bra personal och dryck och kaffe är alltid trevligt att kunna få
Arbetsbyxor Vänlig personal Kommer tillbaka
Trevlig och hjälpsam personal .
Arbetskläder, byxor, jackor, t-shirts, tröjor. Bra bemötande och snabb service. Hade höga förväntningar som efterlevdes.
Jag har köpt arbetskläder och personalen där ärjätte trevlig
Mycket bra bemötande, och bra service!
Väldigt bra bemötande och trevlig personal med mycket humor. Köper så mycket som möjligt av dem gällande kläder jackor och presenter till kunder.