Jenny D

Jenny D

7 omdömen om Jenny D

Sedan starten hos Reco 2023
Malin A

Jag är otroligt tacksam att jag hittade Jenny när jag behövde det som mest. Hon får en verkligen att känna sig välkommen och trygg. I ett stadie i livet där allting kändes som det gick helt åt skogen så har hon verkligen hjälpt att nysta och reda i alla trassliga känslor och fått mig att inse att livet går alltid att förändra.

Parichart O

Jag är oerhört tacksam för att jag har fått möjligheten att träffa Jenny. Hon är alltid professionell i sitt bemötande, och att träffa henne har betytt mycket för mig under en svår tid i mitt liv. Med hennes metoder har hjälpt mig att avlasta de jobbiga tankarna och gett mig verktyg för att hantera mina egna tankar och känslor. Jag kan varmt rekommendera Jenny till alla som behöver professionellt stöd och hjälp.

Harald F

Hon är mycket härlig och förståelig. Enligt mig så är hon den bästa terapeuten som jag pratar med. Jag trivs mycket bra med henne och hennes möten gör man starkare och säkrare. Jag känner mig mycket trygg när jag pratar med henne

Linus H

Oerhört proffsig och ger ett varmt intryck. Redan första mötet kände jag mig trygg och hörd. Rekommenderar starkt

Anne B

p Mottagandet upplevde jag som trevligt och proffsigt positiv upplevelse. Har köpt 10 besök. Försökte komma utan så många förväntningar

Jannice C

Jag upplever Jenny som kunnig, trygg och förtroendeingivande. Har just påbörjat KBT och känner mig äntligen hoppfull.

Vera L

Väldigt lätt att prata med, dömer inte utan är öppen och ger öppna och enkla svar. Kände mig trygg med att prata med henne och hon var väldigt pedagogisk och kunde lägga upp en tydlig plan för hur det skulle blir bättrez