Bra firma. Jobbar oerhört effektivt och är flexibla. Någon detalj här och där som inte blev helt lyckat, men på det hela taget bra. Hoppas bara att de trevliga och hårt jobbande killarna som jobbar har OK anställningsvillkor, för det är de värda.
RC Byggservice
Vi är proffs på bygg! En nystartad firma med lång erfarenhet och en vision att ha Stockholms nöjdaste kunder!
13 omdömen om RC Byggservice
Vattenblandare kök bra jobb bra bokad tid bra information produkt val fungerade helt ok
Väldigt trevlig, seriös och duktig byggfirma. Lätta att ha kontakt med, skickar detaljerad offert där allt stämde och utförde jobbet utan väntetid med ett fint resultat. Rekommenderas!
Min erfarenhet av RC-Byggservice är mycket god. Jag anlitade dem för helrenovering av lägenhet. De gjorde ett mycket bra arbete. De var kunniga, hjälpsamma och uppvisade en yrkesstolthet. Marie Uhlin
Serviceinriktad och bra kundfokus! Mycket bra utfört jobb. Höll både tid och pris.
Bra service, bra priser, väll utförda arbeten.
Rekommenderas. De har hjälpt oss med målning, golvläggning och köksrenovering, samt byggnation av väggar och rum. Pålitliga och ordentliga.
Mycket trevligt bemötande från början till slut. Killarna som utförde arbetet var punktliga, proffsiga och snabba. Hög kvalité på materialet
RC Byggservice uppfyller alltid de åtaganden vi beställer. De levererar snabb service och bra återkoppling. Vi har använt RC både vid nyinstallationer samt vid demonteringar/renoveringar. Vi uppskattar verkligen den utmärkta dialogen vid beställda arbeten samt deras proffsiga/trevliga bemötande. Vi kan som kund verkligen rekommendera RC Byggservice....
Bra service, alltid positiv respons
Trevliga och tillmötesgående personal duktiga och kompetent personal. God service, bra pris samt väl utfört arbete. Är mycket nöjd.
Målning o tapetsering, noggrant o välgjort, klart i tid, bra priser
Vasastan lägenheten - totalrenovering Vi köpte en 3:a i Vasastan som behövde totalrenoveras och jag och min fru hade aldrig renoverat nå
Trevligt bemötande. Arbetet utfördes av mycket duktiga killar. Som arbetade vardagar, helger tills jobbet var klart. Vi är mycket nöjda med arbetsledning som med jobbarna.
Väldigt proffsiga och tar dig som kund på allvar. Snabb offert, bra pris och håller vad dom lovar. Kommer att använda dem igen.
Noggranna och duktig. Trevlig chef som bjuder på fika 😎
Mycket seriös byggfirma med duktiga hantverkare, håller vad dom lovar och utför arbetet jätte bra. Är en jätte nöjd kund som har anlitat Roban & Calle på olika jobb som renovering av lägenhet samt städning.
Ett gäng hanteverkare som gör det som de har lovat och i tid. Bra priser och bra utförande/kvalitet.
jag beställde renoveringen av en groventré samt byggande av nytt badrum. Vikströms var bland dem 2 billigaste av 5 tillfrågade. planeringen