Installation av luftvärmepump. Relax Rör har gjort ett utmärkt jobb. Det är ett jordnära lokalt företag som varit lyhörda, flexibla och lätta att ha kontakt med. Vill speciellt lyfta fram Anders o Rikard. Vi är mycket nöjda!
Relax Rör & Värme IVT Center
Sedan 2003 har vi på Relax Rör & Värme givit allt i vårt arbete och inte nöjt oss med något halvdant. Idag är vi ett stolt, om än litet, IVT-auktoriserat bolag. Vi jobbar med svanenmärkta IVT-värmepumpar som kan minska din energikostnad ordentligt. När du funderar på att byta uppvärmningssystem gör vi en grundlig inspektion...
216 omdömen om Relax Rör & Värme IVT Center
Sedan starten hos Reco 2015
Jättebra service från offert till installation. Dessvärre var det en del fel på värmepumpen som inte hade med Relax att göra. Nu förhoppningsvis åtgärdade. All heder åt Relax!
Toppenservice rekommenderas varmt
Utmärkt Bra kontakt bra arbetat mycket nöjd Bra instr uktuon Trevligt bemötande
Vi behövde byta vår 16 år gamla IVT värmepump, så det blev en ny Aero 807. Allt från offert till byte och montering gick snabbt och smärtfritt. Det kunde inte bli bättte, och 807-an sprider värme och gör det tyst som en mus !!! Mvh Bert Fahlstedt
Fantastiskt kunniga och bra service! Kom på utsatt tid och gjorde ett bra jobb! Tack för en smidig hantering!
Gick jättebra, snabbt och effektivt.
Kunniga och bra installation av Luft-Vatten värmepump. Som förväntat 👍
Grym service och proffsighet hälsar min mamma 🥳☺️
super bra jobb värmepump som funkar utmärkt
Snabbt enkelt och bekymmerslöst.
Punktlig, trevligt och proffs hela vägen från början till slutet av processen vilken var installation av ett nytt bergvärmepump. Jag ska alltid till alla rekommendera Relax Rör samt IVT pumpen. Bra jobbat med 10 av 10 👏👌
Snabb kontakt snabb offert snabb installation , Smidigt helt enkelt ! Och verkar funka .
Jag fick ett läkage från bergvärme/varmvattenveredaren. De kom väldigt snabbt och var hjälpsamma i de alternativ som fanns. Vilket slutade med byte av enbart den läckande varmvattenberedaren. Väldigt informativa i att förklara vilka alternativ jag hade och snabba i att åtgärda det. Jag har anlitat dem tidigare och kommer att fortsätta göra det.
Mycket bra! Bra kommunikation från offert till färdig installation. Tog ut gammal oljepanna och installera en luft/vatten värmepump. Kan verkligen rekommendera Relaxrör.
Fantastisk service från första möte till färdig installation. Vi är väldigt nöjda!
Allt har varit till belåtenhet, utom att dragningen av elen ute hade kunnat göras lite snyggare och att man inte hade för avsikt att ens grovrengöra bakom gamla pannan. (Gammal betong som ramlat ned när rökröret togs bort etc.)
I stort sett bra. Lite luddigt formulerat serviceavtal.
Vi är på det stora hela nöjda med det arbete som utförts och produkterna vi köpt.
Mycket bra kommunikation i såväl offertfas, som inför, under och efter installation. Har beställt och fått installerat både ny frånluftsvärmepump och luft/luft-värmepump. Teknikerna var punktliga och professionella. Bra bemötande från början till slut.
Bemötande i världsklass och duktigt gäng!
Trevlig & snabb service, smidig installation
Snabb leverans, felfritt bemötande under en bred lyhördhet. Kan varmt rekommendera denna leverantör av luft/vatten- värmepump. Vill tillägga snygga installationer då det var viktigt för oss.
Relax Rör har varit väldigt smidiga att ha att göra med från start till mål. Vi har anlitat dem för service i många år och därför kändes det naturligt att de fick byta ut värmepumpen också, speciellt som de gav ett konkurrenskraftigt pris. När sen varmvattnet slutade fungera någon vecka innan planerad installation hade vi tur och de kunde planera om och hjälpa oss tidigare. Mycket tacksamt! Så vi är mycket nöjda med deras arbete!
Bra och proffsigt bemötande och agerande. Installerat ny bergvärmepump och allt gick smidigt och snabbt.
Snabba svar, trevligt bemötande och mycket hjälpsamma. Topppenjjobb. Kan verkligen rekommendera dem!!
Snabb och pålitlig service samt snygg installation. :)
Min upplevelse var allt annat än dålig. Trevligt och proffsigt bemötande från första kontakt och efter installation. Duktiga installatörer och alla höll vad dom lovade. Kan varmt rekommendera! /Hampus
Proffsig montage av ny IVT frrånluftspump. Duktiga montörer, allt fungerade bra med kreditgivare som Relaxrör samarbetar med. Toppen !
Trevlig och kunnig personal, fungerade utmärkt från första offertmöte till installation.
Kompetenta, pålitliga, håller bokade tider, bra produkter!
Snabb återkoppling och smidig installation, borttransport av tidigare bergvärmepump och ackumulatortank m. m. Ett stort plus är ett trevligt bemötande både vid beställning och installation. En skönhetsfläck är att beställd rumstermostat ännu inte installerats.
Hej Ulf, Tack för ditt fina omdöme. Vi har beställt din rumstermostat och inväntar att få den levererad, därefter kontaktar vi dig och bokar en tid för montering. Vi beklagar väntetiden. Med vänliga hälsningar, Relax Rör & Värme
Trevliga, kunniga och väldigt måna om att kunden ska bli nöjd.
Ett trevligt och kompetent bemötande. Fick hembesök och offert på olika tänkbara lösningar. Installerat en ny IVT luftvärmepump och kommer eventuellt gå vidare med fler energieffektiviseringsåtgärder. Jag anlitar med fördel företag i närområdet och detta rekommenderas varmt. Mycket trevliga killar!
Smidig kommunikation med företaget. Installation som inte störde vår verksamhet och kunniga tillmötesgående installatörer. Fakturering som stämde med offert.
Nyinstallerad för tidigt att yttra sig om den framtida driftsäkerheten. Dock gick installationen smärtfritt. Trevlig personal med servicetänk.
Snabba och gjorde precis det som de lovat.
Bra dialog gällande mina behov och bra leverans av den värmepump jag beställde. Vissa småsaker missades men inget allvarligt. Tipset är dock att du bör ha lite egen koll för att själv kunna kontrollera så att installation och inställningar görs utifrån de bästa förutsättningar gällande just din anläggning.
Köpte en värmepump.Blev väl bemött med hembesök innan köpet. Fick en ordentlig offert o tidpunkt för installation. Teknikern kom o var väl förberedd o trevlig Jobbet tog ca 5 Tim . Tyvärr tog han inte med sig det gamla Materialet o den utbytta värmefläkten men efter påstötning blev allt ok. Fakturan stämde med offerten men med bara 10 dagar för betalning funkar det inte med Post Nord. Fakturan utskriven 16/2 o jag fick den 26/2 men efter telsamtal löstes även detta. Mycket nöjd
Snabb och proffsig hjälp! Både vid felsökning och installation av ny bergvärmepanna.
Vi fick hembesök redan dagen efter offertförfrågan av Anders på Relax Rör & Värme som sedan snabbt kalkylerade fram vårt behöv av produkter. Två veckor efter godkänd offert fylldes vår parkering med servicebilar och bytet av vårt gamla luftvattenpumps system samt några radiatorer bytes ut på bara en dag. Rördragning och elinstallation är mycket snyggt gjort och vår nya AirX 409 med AirModule E9 är nu smycket i vår källare, i alla fall enligt mig:)(tekniknörd). Vi har gått från ca 80-120kwh (dygn) till 30-50kwh (dygn) vintermånad...
Mycket väl bemött! Ni levde verkligen upp till mina förväntningar. Vi köpte ny bergvärmepump.
Har flera gångerna bett om en offert på att byta ut mina gamla reglage på elementen efter att hembesök gjorts. Ingen har återkommit trots påminnelse, verkar som de inte vill ha jobbet. Är besviken
Kom med en seriös offert. Tydlig kommunikation o bra introduktion till maskinen. Kan absolut rekommendera Relax Rör.
Mycket bra bemötande, service, kunskap och pris. Beställde bergvärme IVT HEC6
Har köpt IVT frånluftvärmepump som ersatt uttjänta. Det har även krävt uppdatering av golvvärmen. Har fått suveränt snabb och fin service av Relax. med installation och service! Jag är toppennöjd med företaget och deras personal!!! :-)
Jag beställde en Paket 1 service för min IVT vent 402, och två personer kom - en reparatör och en elev. De konstaterade att värmepumpen läckte och att förångaren måste bytas. Av alla serviceåtgärder utförde de endast rensning av magnetfiltret. Vid öppningen av magnetfiltret använde de verktyg och skadade den röda avstängningsventilen (kranen). De lovade att byta ut den, men återkom aldrig. Istället skickade de en faktura endast för att de hade registrerat servicepaketet. Efter dem kom andra tekniker och utförde alla åtgärder...
Niklas med kollegor gjorde ett fantastiskt jobb att installera bergvärmepumpen och konvertera till vattenburna radiatorer. De är väldigt serviceorienterade och ställer upp även utanför arbetstid om det behövs.
Bra bemött och mycket proffsig och trevlig personal. Kan rekommendera relax rör då man ska installera bergvärme.
Trevligt bemötande samt snabbt och smidigt utfört uppdrag. Rekommenderar varmt!