Rena Hem Stockholm

Rena Hem Stockholm

renahemstockholm.se
  • Badge2021
3.4

Rena Hem Stockholm drivs numera av Arcada Group AB. Vi hjälper dig med hemstädningen! Du väljer själv om du vill få städat en veckovis, varannan vecka eller kanske en gång i månaden. För att göra det så enkelt och flexibelt som möjligt för dig erbjuder vi städhjälp alla veckodagar. För att du ska känna dig trygg och bekväm...

307 omdömen om Rena Hem Stockholm

Sedan starten hos Reco 2018

Birgit S
Skrev om Rena Hem Stockholm

Stor lägenhet , det blir mörkt vid 3-4 tiden, stackars ensamma städerskan hade inget ljus de sista timmarna! Tycker att man ska vara noga med att tala om vad som INTE ingår i städningen.

Maria A
Skrev om Rena Hem Stockholm

Urusel städning och lamt bemötande vid kritik. Dålig kommunikation och ingen faktura. Fick påminna om att skicka ut faktura. Känns inte seriöst.

Elisabeth H
Skrev om Rena Hem Stockholm

Bra service och bra pris, smidigt, enkelt och rent.

Gabriella E
Skrev om Rena Hem Stockholm

Flyttstäd. De har inte ens försökt. Oskurade golv med massa fläckar fönsterputsen var ett skämt och de skickar fakturan på en gång fast man klagar.

Linn N
Skrev om Rena Hem Stockholm

Trevlig och kompetent personal och bra genomförd flyttstädning. Saknades dock städning av fönster på utsidan på övervåningen eftersom personalen inte förstått hur man vänder på fönstret och detta meddelades inte. Det var sedan mycket svårt att få kontakt igen när vi den nya ägaren klagade på detta efter ett par dagar. Efter ett antal mail och telefonsamtal har de dock löst det men det har tagit över en månad.

Anna M
Skrev om Rena Hem Stockholm

Trodde inte mina ögon efter första städningen, det var så skitigt fortfarande! De kom tillbaka städade lite till på ytan men fortfarande jättemycket smuts kvar. Var svårt att kommunicera med städerskan då hon varken kunde svenska eller engelska och uppenbart hade hon ingen utbildning. Välj inte den här firman!!

Mikael W
Skrev om Rena Hem Stockholm

This is a fraud. They promised to clean my appartment three times during the last month, and every time I inspect their work, its not clean. Dont hire.

Elvira H
Skrev om Rena Hem Stockholm

Trots att jag fått en skriftlig bokningsbekräftelse två veckor innan städningen skulle utföras valde företaget att ställa in min städning utan att meddela mig - eftersom jag hade missat deras telefonsamtal dagen innan där de ”bekräftar bokningen”. Stor VARNING för detta företag. Jag väntade i en timme på att någon skulle komma och utföra den flyttstädning jag bokat och fått en skriftlig bekräftelse på två veckor innan städningen skulle utföras. Fick efter ca 45-50 minuter tag i någon på kundtjänst och fick till slut svaret...

Bo Anders A
Skrev om Rena Hem Stockholm

Varning för detta bolag. Helt värdelösa. Vi köpte en ny lägenhet som var städad av Rena hem, de förstörde parkettgolvet då de använt för starka medel när de rengjorde vilket gjorde att golvet blev förstört. De lovade att åtgärda golvet och de skickade dit en person som påstod sig vara golvslipare vilket slutade med att han förstörde golvet ännu mer. Vi kom överens om att få anlita ett riktigt företag som kunde rädda vårt golv och att fakturan skulle skickas direkt till Rena hem för jobbet. Golvet blev perfekt men Rena Hem...

Anna M
Skrev om Rena Hem Stockholm

Helt kass!! Synliga fläckar kvar efter flyttstäd, riktigt skitigt på många ytor. Klagade och de kom tillbaka men verkade ha noll koll. Jag ba kolla till exempel bakom elementet där är sjukt dammigt och får då till svar ja men det kan jag inte städa för jag har ingen dammvippa med mera med mera. Vansinnigt oseriös firma, anlita inte! Jag fick anlita en annan firma för en andra flyttstäd till slut.

Jan V
Skrev om Rena Hem Stockholm

Bra och noggrant städ arbete utfört,inga klagomål från varken köparen och mig. Bra bemötande av Rena Hem lätta att få kontakt med vi frågor.

Parvaneh S

Ansvarsfull och jättebra jobbat

Johannes Ö
Skrev om Rena Hem Stockholm

Saknade välkomstlapp till inflyttande som utlovats vid flyttstädning. Det var smulor kvar i några kökssåp, och duschen var inte riktigt skinande ren, vilket förväntas vid flytt. Damm/smuts kvar i hörn generellt och dammlager på lister och rörfästen. Annars var det OK.

Simonette R
Skrev om Rena Hem Stockholm

De svarade snabbt i telefon och den biten var bra. Däremot var städningen inte bra såsom fönsterputs, rengöring av ugn, fläkt, dörrar mm. Killen som utförde städningen gjorde säkert sitt bästa men var helt klart inte utbildad för städ.

Gabriella K
Skrev om Rena Hem Stockholm

Värsta upplevelsen jag varit med om

Fredrik J
Skrev om Rena Hem Stockholm

Städningen var något slarvig, dörrkarmar inte avtorkade, dessutom missades avstämt möte.

Angelica C
Skrev om Rena Hem Stockholm

Noggranna och effektiva! Toppen!

Lina W
Skrev om Rena Hem Stockholm

Väldigt dålig service och städning! Lika skitit innan som efter… otrevlig säljperson! Efter att ha kommit tillbaka för er extra städning efter reklamation så lämnade de kvar städutrustning på vår tomt som de ännu inte hämtat efter två dagar! Boka in dessa!

Fabian K
Skrev om Rena Hem Stockholm

Sämsta skiten jag varit med om.. allt var smutsigt och de vägrar att svara..

Klara P
Skrev om Rena Hem Stockholm

Vill varna för att använda flyttstäd via Rena Hem Stockholm!!! Tyvärr läste jag inte recensionerna innan jag bokade flyttstädningen. Efter bokningen fick jag dock inget bekräftelsemail, varpå jag började söka uppgifter om företaget. Såg då alla recensionerna men tänkte att hur illa kan det vara… Jag borde redan där ha avbokat flyttstädningen och anlitat en annan firma. I och med att jag läst recensionerna innan flyttstädningen ringde jag Rena Hem för att försäkra mig om att garantin gäller och att jag inte behöver...

Julia S
Skrev om Rena Hem Stockholm

Väldigt trevlig och fin service! Tog sin tid att städa ordentligt, dock upplevde jag att vissa små ytor glömdes. Men överlag, ett bra resultat.

Magdalena W
Skrev om Rena Hem Stockholm

Städaren kom 2h sent, var svårt att få tag på kundtjänsten och få hjälp att veta när/om städaren var på väg eller inte. Riktigt otrevliga! När städaren väl kom gjorde hon en fint jobb!

Dryft A
Skrev om Rena Hem Stockholm

Kom inte på överenskommen tid. Gick inte att kommunicera med personalen pga brist på svenskt tal. Kunden tyckte att det blev inte bra städat.

Pia R
Skrev om Rena Hem Stockholm

Det var första gången jag anlitade företaget och det fungerade utmärkt. Städningen utfördes bra och punktligt till ett mycket bra pris. Kommer använda mig av detta företag i fortsättningen. Mvh Pia

Agnes J
Skrev om Rena Hem Stockholm

Vi bokade flyttstäd med rabatt vi fick hemskickat på reklamutskick. Vi fick även reklam för flytthjälp via företaget. Vi bokade via telefon och bad även om offert på flytthjälp, vilket de skulle återkomma med. De återkom aldrig med offert på flytthjälp och när vi ringde och frågade efter detta sa kvinnan i telefonen att de inte hade flytthjälp, vilket var mycket förvirrande. Vi ville ha rabattkoden bekräftad i bokningsmejlet, men fick aldrig svar på denna begäran trots begäran via mejl och telefon. När vi ringde företaget...

Caroline D
Skrev om Rena Hem Stockholm

Fruktansvärt dålig service. Sämsta företaget jag någonsin haft kontakt med. Dök inte upp. Lämnade sina städgrejer och sen bara försvann? Så sjukt oklart. Svarar inte eller stänger av telefonen. För din eget sinnestillstånd när man håller på att flytta - välj en annan firma!!!!

Catrin O
Skrev om Rena Hem Stockholm

Slarvigt på vissa ställen som handfat och glasskärvor kvar i skåpet mm

Ulf E

Städning bra Kommunikation / påminnelser / fakturering mindre bra

Monica R
Skrev om Rena Hem Stockholm

Mycket bra städning men förvirrande att det gått upp i Arcada Group. Varken städpersonal eller fakturahandläggare "hade koll på detta". Jag trodde att jag beställt tjänsten från Rena hem men blev motsagd. Det fick mig att tro att jag hade att göra med två firmor.

Jennie U
Skrev om Rena Hem Stockholm

Städaren kom över en timme försent. Pga detta kunde jag inte själv inspektera lägenheten utan såg den först samma dag jag skulle lämna den. Fick börja städa massa själv och insåg att jag hade kunnat göra jobbet bättre själv. Skrev ett långt mejl med mina synpunkter. Fick aldrig någon återkoppling. Dåligt! Kommer inte varken välja dem igen eller rekommendera någon annan att ta dem.

Felicia J
Skrev om Rena Hem Stockholm

Dåligt städat fick anlita en ny städfirma efter dem hade hade varit där. Samt att det var omöjligt att få tag i dem.

Christer J
Skrev om Rena Hem Stockholm

Jag blev positiv till Rena Hems personal. Dom gjorde ett bra jobb! Den enda anmärkning jah har är att dom kom en timme för sent. Lite jobbigt att vänta så långe!

Sanna J
Skrev om Rena Hem Stockholm

Bokade dom för ett flyttstäd, pratade både i telefon innan och fick en bokningsbekräftelse via mail. De skulle komma kl. 09 och på eftermiddagen skulle jag lämna över nycklarna till nästa hyresgäst. När klockan var 10.00 och ingen hade kommit eller hört av sig så ringde jag. Först blev jag KLICKAD 6 ggr innan jag kom fram. Kvinnan i telefonen var otrevlig från första början innan hon ens visste vad det handlade om. Hon sa att det måste ha varit hennes kollega som bokade in mig för hon hade missat det och redan skickat ut...

Rena Hem Stockholm gillar detta
Therese H
Skrev om Rena Hem Stockholm

Fruktansvärd upplevelse !! Fick hela badrummet och all sten förstörd pågrund av att dom använde frätande kalkmedel på natursten. Ingen tar något ansvar för att komma med en lösning eller ställa saker till rätta. Städningen var under all kritik. Katastrofdåligt. Önskar jag kunde ladda upp bilder så att ni fick se. Jag var tvungen att ta in en ny städfirma som fick städa om allt. Ett rent bluffbolag och dum som jag var läste jag inte på innan jag anlitade dom under trustpilot eller Reco. Jag kan nu se att flera har...

Melissa S
Skrev om Rena Hem Stockholm

Helt jävla värdelösa! Ingen service och de svarar inte på mejl eller sms. De lovar saker de inte kan hålla!! Har väntat svar nu i över 2 veckors tid! Skit företag rent ut sagt. Kommer aldrig anlita detta företag nästa gång.

Rena Hem Stockholm gillar detta
Fanny B
Skrev om Rena Hem Stockholm

Supersmidigt, blir rent och det är prisvärt!

Joachim S
Skrev om Rena Hem Stockholm

Kom i god tid, kämpade på i 9 timmar. Superbra tjejer! Jättenöjd!!

Linus L
Skrev om Rena Hem Stockholm

Snabba o smidiga att ha att göra med. Och ingett att klaga på när det var städat.

Jörgen S
Skrev om Rena Hem Stockholm

Dom gjorde en usel flyttstädning 15/7, dom förstörde ekparketten som blivit brunfläckig! Dom tar inget ansvar och har inte svarat på vår begäran om ersättning för de 25000:- golvet kostar att slipa/behandla. Stor varning för detta skitföretag!

Louise R
Skrev om Rena Hem Stockholm

Vi hade flyttstädning. När vi kom hem var det en stor vattenpöl på golvet franför frysen (trors att den inte varit isig innnan), och duschnunstycken i badrummet låg trasigt i badkaret. När vi ringde upp Rena Hem fick vi ett riktigt otrevligt benötande. De sa att duschen måste ha varit trasig innan (vilket den inte alls var) och frågade otrevligt "vad ska VI göra åt det?!". Städbingen i köket var ik men i övriga rum var det dåligt. Kladd på golven och dammtussar kvar i flera tum, och dessutom klistrigt på golven av rengöringsmedel. Fruktansvärt dåligt, vi skulle aldrig anlita detta företag igen!

Lena L
Skrev om Rena Hem Stockholm

Fick betala fullt pris vita skåpsluckor runnit svart vatten elementen skitiga och dammiga golvet fläckar kvar fick städa själv i 2 timmar efter sen var tjejerna 4 timmar sena skulle möta kl 09,00 kom 13,00 har alla bilder på före och efter städningen som jag gjorde kan inte rekommendera er till vänner grannarna sa att det såg för bedrövligt ut

Jenny A
Skrev om Rena Hem Stockholm

Personen som skulle komma var två timmar tidig, jag hade inte möjlighet att vara på plats tidigare än den utsatta tiden så personen blir arg. En halvtimme innan tiden skulle börja är hon så sur att jag inte är på plats ännu så hon skriver till mig att hon gått därifrån och att jag får höra av mig till någon annan. Jag ringde kundsuppporten som bara sa ”ah vänta” och la på luren. En halvtimme senare hör någon annan städare av sig och är på plats inom den utsatta tiden. Det var bra att de kunde lösa problemet så fort men herregud har aldrig varit med om ett sämre kundbemötande… väldigt missnöjd.

Henrik N
Skrev om Rena Hem Stockholm

Undermålig städning. Dåligt bemötande vid reklamation av flyttstäd. Fick boka ny städning av annan firma då rena hem inte ville göra ny städning.

Johan H
Skrev om Rena Hem Stockholm

Kort framförhållning, bra genomfört och proffsigt hanterat. Enda problemet var att personalen varken kunde svenska eller engelska men det gick bra ändå med teckenspråk…

Sanchai J
Skrev om Rena Hem Stockholm

Jag beställde flyttstäd men det var inte vad jag fick. Visserligen var ugnen rengjord och det var dammsugat och moppat. Men det var moppat med något klibbigt så strumporna fastnade så jag fick moppa om. Duschkabin och golvet i badrummet var inte rengjort. Fönstren var putsade men inte noggrant. Väggar var inte avtorkade och klart synliga fläckar var kvar. I köket var det fortfarande massa smutsiga ytor kvar. Så efter att ha beställt flyttstäd för att just slippa stressen med flytt så fick jag åndå städa igen efter städfirman....

Peter N
Skrev om Rena Hem Stockholm

Dom städade jättebra, så fint var det inte när vi flyttade iinn..kan vara lite svåra att få kontakt med.

Niklas J
Skrev om Rena Hem Stockholm

Mycket bra och smidigt! Ligger mycket bättre i pris än dom andra aktörerna. Inga klagomål för dom nyinflyttade.

Åka L
Skrev om Rena Hem Stockholm

Själva städresultat var alldeles utmärkt. Men rent administrativt var det hela en rätt stökig upplevelse. Svårt att få svar, eller tag på någon över huvud taget. Fick fakturan först 4 juli (städningen utfördes 30 maj), att betala SENAST 7 juli.

Johanna K
Skrev om Rena Hem Stockholm

Flyttstäd! Lägenheten såg 100ggr bättre ut efter städningen jämfört med innan så de gjorde ett bra jobb! Men tyvärr fanns några saker som gör att jag inte kan ge ärligt 5 stjärnor. *De hade missat ett par saker som jag fick gå och peka ut, ventilen i badrummet tex. * Golvet hade en konstig yta dagen efter, lite klistrig, så jag var själv tvungen att torka om det. * det var flagor av (torr) avskrapad målarfärg på golvet i köket innan städningen. Efter städningen så fanns småflagor som fastnat ovanpå köksbänken. Alltså...

Adrian B
Skrev om Rena Hem Stockholm

Vad kan man säga! Ni kom, ni städade, ni gick. Helt utan strul och priset var bra. Stort tack!