Renomåleri & Bygg AB

Renomåleri & Bygg AB

renomaleribygg.se
5.0

Renomåleri & Bygg AB grundades år 2025 med detaljerad och noggrann planering av start sen 2 år tillbaka! Vi har 15 års erfarenhet och värdesätter, arbetar och erbjuder tjänster utifrån kundens budget. Det viktigaste för oss är att kunden alltid ska känna sig säker och nöjd! Vi erbjuder professionell service inom byggbranschen...

5 omdömen om Renomåleri & Bygg AB

Andreas Ö
Skrev om Renomåleri & Bygg AB

Snyggt och fint. Proffsigt gjort.

Simon W
Skrev om Renomåleri & Bygg AB

Fick hjälp supersnabbt precis när jag behövde! Superproffsiga killar och bra jobb! Rekommenderar starkt!

Mikelayi A
Skrev om Renomåleri & Bygg AB

Jag är väldigt nöjda med renoveringen av vårt badrum. Det är ett välgjort arbete med fin finish. Jag har också varit väldigt nöjda med ert proffsiga och snabba bemötandet i mail och på plats när framförallt Sardor varit här och arbetat. Jag ger er 5/5 i betyg! Tack så mycket för bra arbete!

Firdavs K
Skrev om Renomåleri & Bygg AB

Riktik bra grabben profs jag är nöjd hans jobb.

Johan N
Skrev om Renomåleri & Bygg AB

Jag hade turen att få hjälp av Fredrik under hösten 2024. Han var då, som anställd, platschef för ett måleri- och byggjobb för vår villa. I projektet ingick ommålning av villan och carport, byte av vindskivor, tak- och stuprännor med mera. Jobbet utfördes mycket effektivt och väl. Det som skiljer Fredrik från andra som vi anlitat är hans sätt att verkligen bry sig om kunden. Han lämnade uppdraget först när vi verkligen var nöjda. Jag kan varmt rekommendera Fredrik, och hans entusiasm för kund och uppdrag.

Svar från Renomåleri & Bygg AB

Hej! Tack för det fina omdömet, det var trevligt att få utföra jobben hos dig. Glad att ni vart nöjda! Jag hoppas och ser fram emot fler projekt. / Fredrik och Sardor