Mycket nöjd tack. Har beställt nya och även min man
RenOptik AB
RenOptik AB erbjuder en unik och förstklassig upplevelse vid köp av glasögon, som går bortom de traditionella alternativen. Vår kollektion inkluderar inte bara stilfulla läs- och avståndsglasögon samt progressiva glasögon, utan vi är också stolta över vår populära tjänst "Glasbyte i befintliga bågar". Vi strävar efter att vara...
101 omdömen om RenOptik AB
Sedan starten hos Reco 2024
Smidigt och bra service, köpte progressiva glas till mina gamla bågar blev kanon bra.
Snabb och bra service av mina glasögon
Fin service och bra kommunikation om man frågar något specifikt - rekommenderas.
Smidigt och bra pris på att byta glas i befintliga bågar. Det som saknades var möjligheten att välja polariserande när jag bytte slipade glas i mina solglasögon.
Tack för din feedback! Vi är glada att du uppskattar priset och smidigheten. 😊 Det är tråkigt att du saknade möjligheten att välja polariserande glas direkt. Du kan alltid beställa polariserande glas genom att kontakta oss via mejl – vi hjälper dig gärna! Dessutom jobbar vi på en ny webbsida där det snart blir enklare att göra fler val, inklusive polariserande glas. Tack för att du hjälper oss bli bättre! 🙏
Mycket nöjd! Tog lite längre tid än väntat men bra kommunikation. Bytte glas i två bågar och det funkar perfekt.
Tack för din recension! 😊 Vi är glada att du är nöjd med resultatet och att de nya glasen passar perfekt. Vi ber om ursäkt för den lilla förseningen – leveranstiden beror på typ av glas och recept. I vissa fall kan vi leverera nya glasögon inom 3-4 dagar, men i andra fall kan det ta lite längre tid. Vi gör alltid vårt bästa för att hålla oss inom de lovade tidsramarna! Tack för ditt tålamod och förtroende. 🙏
Dålig hantering av inskick av mina glasögon, de gjorde misstag och skickade inte med följesedel sen var jag tvungen att betala för spårad frakt för typ 300 spänn själv utan någon kompensation alls
Hej! Tack för din feedback, och vi beklagar verkligen att du haft en dålig upplevelse med oss. Det låter som att något gått snett i hanteringen, och det är självklart inte så vi vill att det ska vara. Vi ser att vi skickade en returfraktetikett när du begärde det, men om det varit några missförstånd eller problem får du gärna höra av dig till vår kundtjänst igen. Vi vill gärna försöka lösa detta på bästa sätt för dig! 😊
Det är 2:a gången jag beställer glasögon från RenOptik. Jag är lika nöjd denna gång, både med bemötande och glasögonen.
Jag är mycket nöjd med företaget RenOptik och jag rekommenderar det varmt. Tre olika bågar har jag bytt glas i och det har varit helt perfekt varje gång. Cajsa Malmström Leksborg.
Fick mina glasögon jättefort. Bra pris.
Hade inte höga förväntningar. Ville testa hur det funkade men det visade sig vara superbra. Bytte glas i gamla bågar och jag är mycket nöjd med resultatet.
Bra service och kommunikation och jättefint resultat av arbetet.
Det kunde vara tydligare att antireflex inte ingår I standardglasen. Annars Ok.
Denna gången är den andra gång som jag har bytt glas med Renoptik, jag är absolut jättenöjd med glas och pris jag fick. Tack! :)
I’ve ordered both clear glasses and sunglasses from RenOptik, and even recently replaced the lenses in my vintage frames. The only issue I encountered was resolved after a rather lengthy discussion, and Alexander’s assistance was invaluable. The problem wasn’t RenOptik’s fault but rather an issue with the lens manufacturer, BBGR/Essilor. I hope I won’t need to visit RenOptik’s page again anytime soon, as I expect the glasses I have to last for many years. However, if I do need new ones, RenOptik will be my first choice.
Som tidigare har jag igen handlat mina glasögon hos lilla uppstickaren RenOptik. Tack vara en bra kvalitet i förhållande till priset och en medveten hållning till att återbruka redan inköpta bågar kan jag hålla mig med båda progressiva- och enstyrkes-glas för en rimlig peng. Dialogen vi har är personlig och ärlig. Rekommenderas starkt.
Jag betalar ögonglas ! Jag inte mobilen!!!
Tack för din feedback. Vi beklagar att du inte är nöjd och vill gärna förstå mer om vad som hänt. Kan du förklara lite mer om problemet? Det verkar som att det finns ett missförstånd, och vi vill verkligen hjälpa dig. Kontakta gärna vår kundtjänst så löser vi det tillsammans! 😊
Jag har beställt från RenOptik vid flera tillfällen och är mycket nöjd med deras tjänster. Processen för att byta glas i mina befintliga bågar har varit smidig och prisvärd. Kundservicen är utmärkt, och leveranserna har alltid varit snabba. Jag rekommenderar varmt RenOptik till alla som söker högkvalitativa glasögontjänster online.
Mycket nöjd med mina gamla "vintageglasögon" som fått nytt liv tack vare RenOptik (OP). Föreställer mig att de fått utöva lite kreativ problemlösning. Mindre nöjd med RO:s användning av Postens tjänster som skickar mig transportemballage till ett ombud som ligger 6 km från min bostad då den närmaste ligger på 190 meters avstånd. Då posten även inte skickade någon form av avisering blev hela processen fördröjd i ca två veckor. Då RO inte kan lastas för detta utan har gjort ett mycket bra jobb så är jag ändå mycket nöjd.
Byte av glas i ”begagnade” bågar. Klimatsmart, prisvärt och framförallt snabb service!
Kan verkligen rekommendera RenOptik. Lät byta ut glaset till mina gamla fina bågar. Hela processen från att beställa till att glasögonen kom gick smidigt och resultatet blev väldigt bra!
Hela processen med att låna hem bågar för test samt beställning av terminalglasögon gick väldigt smidigt. Bra återkoppling om status på min beställning. Med tanke på alla positiva omdömen så kände jag mig rätt trygg att beställa från RenOptik. Och i mitt recept fanns specificerat värden för terminalglas så jag hade höga förväntningar på att de skulle fungera perfekt. Bågarna känns bra och sitter fint och glasögonen är ok. Jag hade förväntat mig bättre synskärpa vid datorn dock. "Det här är arbetsglasögon som har en fokusomfattning...
Tack för din recension och för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är glada att höra att låneprocessen och beställningen gick smidigt, och att bågarna sitter bra! 😊 Vi förstår att synskärpan vid datorn inte motsvarade dina förväntningar. Det låter som att det kan vara bra att justera receptet något. Vi rekommenderar att du kontaktar din optiker för att diskutera detta vidare. Vi uppskattar din feedback och hoppas att vi kan hjälpa dig att få en ännu bättre upplevelse nästa gång!
Snabbt, enkelt, billigt, bra service, bra produkter och bra att kunna återanvända bågar.
RenOptik får högsta betyg främst av två skäl: a) Policyn. Att byta glas men behålla gamla bågar är rätt riktning mot hållbarhet. b) Processen gick helt planenligt.
Skickat in många bågar och fått nytt glas i dom. Alltid fungerat felfritt, prisvärt och enkelt. +++++
Det är väldigt smidigt att handla från RenOptik. Bytte glas i mina bågar för glaset hade gått sönder. Fyllde bara i de uppgifter om mitt synfel, skickar in glasögonen och får tillbaka de som jag ville ha dem. Smidigt med olika extra behandlingar på glasögonen så att glasögonen kan bli mer tåliga mot repor bland annat. De mejlar även om uppdateringar kring glasögonen så att man vet vad som händer vilket jag uppskattar. Rekommenderar verkligen RenOptik om man har ett par bågar som man älskar.
Jag har vid flera tillfällen skickat in glasögon till er för byte av glas. Jag upplever att era instruktioner är tydliga och enkla att följa. Servicen är snabb och felfri. Skönt att slippa göra ett nytt val i båg-djungeln och kunna använda dem man redan har och känner sig hemma med. En tjänst som optikerna på stan ovilligt vill utföra. Samt att priserna är bra mycket bättre hos er. Tack
Mycket bra, enkel hantering av logistiken med glasögon. Prisvärt och mycket bra utfört arbete. Samt trevlig personal.
Att handla av RenOptik AB var en utmärkt upplevelse. Deras service var snabb och professionell, och personalen var mycket hjälpsam och vänlig. Jag hade höga förväntningar på både kvalitet och service och RenOptik AB överträffade dem alla. Sammanfattningsvis var min upplevelse med RenOptik AB mycket positiv. Jag köpte ett par glasögon och är mycket nöjd med både kvaliteten, passformen och priset som gjorde att jag bestälde ett par nya. Jag rekommenderar varmt RenOptik AB till alla som behöver optiska produkter.
Bra service, leverans som utlovat. Bra kvalitet på glasen.
Bra information. Håller leveranstiden.
Bra pris glasögon var riktigt bra lite lång leveranstid
Mycket smidigt. Är väldigt nöjd.
Jag skickade in egna bågar som jag ville ha ett progressivt glas i. Beställningen på hemsidan var väldigt enkel och lätt att förstå. Däremot tycker jag att det inte var helt enkelt att sätta märkningen, för pupillen, helt rätt. Kan känna av det lite. Resultatet blev annars jättebra - jag valde ett lite dyrare glas. Jag hade höga förväntningar baserat på övriga omdömen!
Det tog lång tid att få dem annars ok
Tack för din feedback. Vi uppskattar att du delade med dig av din upplevelse. Vi är ledsna att det tog längre tid än väntat att få dina produkter. Vi strävar alltid efter att förbättra vår service och din kommentar hjälper oss att göra just det. Om det är något mer vi kan göra för att förbättra din upplevelse, tveka inte att höra av dig!
Enkelt Prisvärt Snabb leverans Bra info
Jag är mycket nöjd med mina köp av glasögon. De är seriösa och hjälpsamma på alla sätt. Mitt första köp var för 5 år sedan. Senaste köp nu 2024 blev de progressiva fotokromatiska. Mycket nöjd.
Snabb leverans. Bra kvalitet på jobb och glas.
Glasbyte, inga problem , helt ok.
Enkelt, mycket kommunikativt, bra leverans dit och tillbaka.
enkelt fungerade bra köpte progresiva glasögon
Efter ett samtal med RenOptok fick jag pocessen klar för mig. Beställde nya glas i befintlig båge med recept från Synsam. Detta fungerade utmärkt. Nöjd med resutatet och särskilt priset som var ca en tredjedel av vad Synsam kunde erbjuda.
Tack så mycket för din recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med dina nya glasögon från RenOptok. Det är alltid vårt mål att erbjuda högkvalitativa produkter till ett överkomligt pris. Vi uppskattar din feedback och ser fram emot att fortsätta ge dig en utmärkt kundupplevelse i framtiden. 🤓👓 Tack igen för att du valde RenOptok!
Jag har bytt glas i mina gamla bågar. Jätte nöjd med kvalitet och service. Enkelt, snabbt och bra pris.
Tack så mycket för din fina recension! Det glädjer oss att höra att du är jättenöjd med våra glas och vår service. Vi lägger stor vikt vid kvalitet och snabbhet, så det är fantastiskt att höra att du uppskattar det. Vi ser fram emot att fortsätta ge dig en bra upplevelse i framtiden. 🤓👓
Bra och snabbt jobbat med mina nya glas.
Tack så mycket för din positiva recension! Det glädjer mig att höra att du är nöjd med dina nya glas. Vi strävar alltid efter att leverera både hög kvalitet och snabb service till våra kunder. Om du har några frågor eller behöver ytterligare hjälp är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi uppskattar verkligen din feedback och hoppas att du kommer att fortsätta att njuta av dina nya glas! 🌟🌟🌟🌟🌟
Bästa optikern online!! Rekommenderas varmt.
Tack så mycket för din fantastiska recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med våra tjänster. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen när det gäller ögonvård och optik. Om det är något annat vi kan hjälpa dig med, tveka inte att höra av dig. Vi ser fram emot att fortsätta ge dig den bästa service online. 🌟👓
Allt bra - och utlovat leveransdatum hölls. Har inget att klaga på.
Tack så mycket för din positiva feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med din beställning och att vi kunde hålla vårt löfte om leveransdatum. Vi uppskattar verkligen din support och ser fram emot att fortsätta ge dig en bra upplevelse i framtiden. 🌟 Tack igen och ha en fantastisk dag!
Själva köpupplevelsen var bra och trygg. Men tyvärr funkade inte glasögonen. De var för starka.
Tack för att du delade din upplevelse med oss. Vi beklagar verkligen att glasögonen inte fungerade som de skulle. Vi är här för att hjälpa dig att lösa detta så snart som möjligt. Vi har tillverkat glasögonen enligt receptet vi fick, men vi vill gärna se över det och se vad som kan ha gått fel. Vänligen kontakta vår kundtjänst så att vi kan hjälpa dig på bästa sätt.
Enkelt, bra kommunikation. Levererade glasögon mycket bra och över förväntan.
Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med våra glasögon och vår kommunikation. Vi strävar alltid efter att leverera över förväntan. Hoppas att du kommer fortsätta att vara nöjd med dina nya glasögon! 🤓
Smidig beställningsprocess. Glasögonen levde upp till mina förväntningar.
Tack så mycket för din recension! Vi är glada att höra att du uppskattade vår beställningsprocess och att dina glasögon levde upp till dina förväntningar. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en smidig upplevelse. Vi hoppas att du kommer att fortsätta att vara nöjd med dina glasögon och ser fram emot att få betjäna dig igen i framtiden! 🤓
Lätt att beställa, bra info under resans gång.Glasögonen fungerar toppenbra!