Karin W:
Jag har vid flera tillfällen skickat in glasögon till er för byte av glas.
Jag upplever att era instruktioner är tydliga och enkla att följa. Servicen är snabb och felfri.
Skönt att slippa göra ett nytt val i båg-djungeln och kunna använda dem man redan har och känner sig hemma med.
En tjänst som optikerna på stan ovilligt vill utföra.
Samt att priserna är bra mycket bättre hos er.
Tack
Astrid S:
Personalen på Bryntes optik är otroligt kunniga. De har god kännedom om t ex ovanliga ögonsjukdomar. Bemötandet är alltid bra. Det som gör att de skiljer sig ur mängden är att de verkligen gör allt för kunden - t ex tar hem ovanliga linsvätskor, trots att de själva inte tjänar på det. I förlängningen erhåller de ett gott rykte - vilket jag verkligen kan skriva under på!
Sandra S:
Svarar aldrig i telefonen. Hittar på extrakostnader bara för att de vill, som inte är specifierade i några villkor. Om man är en krånglig kund då får man också betala extra. Om du avbokar då får du betala extra. Om ditt barn inte klarar av att sätta in linser tillräckligt snabbt får du också betala extra. En gång fick vi stå och vänta i 40 minuter innan vi fick hjälp att betala glasögon. Men fantastisk optiker som kommunicerar väl med min autistiska son som också har selektiv mutism. Gå hit om du har barn med autism, men gå inte hit om du är fattig. Och förvänta dig inte att få veta i förväg att saker kommer kosta extra, det berättar de i efterhand, och gärna över mail.
Zebasthian Balu R:
Vill du känna dig diskriminerand och hånad av Butikschefen inför övriga kunder och personal Då är det Synsam Söderhamn som du måste besöka på köpet får du även höra när denna ljuger. Samt tvingar dig att vänta utan anledning då denne ljuger om anledningen till att man fick vänta,då är detta butiken du absolut måste besöka.
Tycker du även det är helt ok att skriva under med namnteckning utan att få veta vad du skriver under tveka inte på vilken optiker du ska välja då är det hit du ska gå!
Är du likt Butikschefen rasist ja då har du verkligen kommit rätt, för Butikschefen sa ordagrant tyvärr såg inte dig då du/det va så mörkt men butiken är väldigt upplyst.