Ringöns Auto AB

Ringöns Auto AB

ringonsautoab.com
  • BadgeFiveYears
4.9

Välkommen till Ringöns Auto AB! När du har råkat ut för problem eller skada på din bil ser vi till att du kommer tillbaka på vägen snabbt igen. Tjänster: Vägassistans, taxiservice, oljebyten, snabba reparationer, motorreparationer, kamremsbyte. Vi tar emot dig som företag såväl som privatperson oavsett om det handlar om...

317 omdömen om Ringöns Auto AB

Sedan starten hos Reco 2017

Genesis A
Skrev om Ringöns Auto AB

Trevlig, duktig och snabb! Bästa vår bolag haft nånsin.

Lars K
Skrev om Ringöns Auto AB

Negativt: Fick vänta 15 min. innan betjäning. Positivt: vänligt bemötande och proffsigt jobb. Dock, felaktigt ringtryck i däcken som monterades.

Stig A
Skrev om Ringöns Auto AB

Den absolut bästa bilverkstad jag anlitad under mina drygt 50 år som bilägare.. Same som driver verkstaden är en mycket kompetent mekaniker, dessutom trevlig och kundorienterad .Har rekommenderat verkstaden till flera bekanta. Samtliga är mycket nöjda!

Svar från Ringöns Auto AB

Hej Tack för era fina svar. verkligen uppskattar det, Det värmer i hjärtat för att ni är nöjda. Ni och era bekanta är alltid välkommen tillbaka framöver om det behövs : )

Ardi A
Skrev om Ringöns Auto AB

Hej Han är väldigt duktig och hjälpsam.

Svar från Ringöns Auto AB

Hej Tack för era fina svar. verkligen uppskattar det, Det värmer i hjärtat för att ni är nöjda. Ni är alltid välkommen tillbaka framöver om det behövs : )

Katarina Sus H
Skrev om Ringöns Auto AB

Toppen alltid bra service och trevligt bemötande .

Ahmad Z
Skrev om Ringöns Auto AB

Det var schysst, smidigt och trevligt!

Aykut A
Skrev om Ringöns Auto AB

Supernöjd! Professionellt och trevligt bemötande. Arbetet blev perfekt utfört och allt gick smidigt från start till mål. Kommer definitivt tillbaka! :)

Mustafa T
Skrev om Ringöns Auto AB

Kände tillit ,trygghet och fick mycket bra bemötande Viktigaste för mig .

Gustav L
Skrev om Ringöns Auto AB

Härligt bemötande. Bra pris. Och hittade dessutom ett fusk en tidigare verkstad hade gjort kring något helt annat än det jag hade bilen inne för.

Shaima R
Skrev om Ringöns Auto AB

Jag är jätte nöjd och tacksam till er

Wincent B
Skrev om Ringöns Auto AB

Superservice i alla bemärkelser, rekommenderas!

Christian S
Skrev om Ringöns Auto AB

Trevligt bemötande. Bra kompetens inom Volkswagen. Snabbt.

Sebastian P
Skrev om Ringöns Auto AB

Bra och kunnig service. Aldrig haft bekymmer när jag har lämnat in min bil här!

Jonas H
Skrev om Ringöns Auto AB

Ringöns auto har varit en pålitlig och kompetent autoverkstad för mig och familjen länge! Rekommenderas starkt.

Hosam K
Skrev om Ringöns Auto AB

Ringöns Auto AB, är en jette bra 1. Kundbemötande 2. Tidsplanering – Reparationerna sker inom rimlig tid. 3. Kvalitet på arbetet – Reparationerna håller längre. 4. Efterservice – De erbjuder hjälp eller råd om något skulle behöva justeras efter reparationen.

Athanasios T

Alltid med 1 leende från den kunniga Sami 😃

Erik Z
Skrev om Ringöns Auto AB

Mycket trevligt bemötande Över förväntan ,utfört stor servis.

Michael T
Skrev om Ringöns Auto AB

Jättetrevlig person hjälpsam utmärkt bemötande och professionell verkstad. rekommenderar väldigt stark, tack för all hjälp 👍

Jumana K
Skrev om Ringöns Auto AB

Fantastisk jobb varje gång jag har behövt hjälp. De är alltid professionella, snabba och ger utmärkt service!

Adam L
Skrev om Ringöns Auto AB

Väldigt bra service och bra bemötande! Allt gick smidigt och snabbt! Rekommenderar starkt!

Sonny B
Skrev om Ringöns Auto AB

Same har stor kunskap och trevlig bemötande. Hit kommer jag återkomma med min bil vid problem.

Sobhi R
Skrev om Ringöns Auto AB

Perfekt verkstad och perfekt bilmekaniker

Mahmud Y
Skrev om Ringöns Auto AB

En bra verkstad och väl rekommenderas

Yasin H
Skrev om Ringöns Auto AB

Alltid god bemötandet samt kunnig personal

Btwm A
Skrev om Ringöns Auto AB

Trevligt bemötande och väl utfört arbete.

VLADO D
Skrev om Ringöns Auto AB

Snabbt och bra utfört jobb! Trogen kund sedan fem år, rekommenderar starkt om ni har problem med er bil. //Vlado

Pasic A
Skrev om Ringöns Auto AB

Professionellt och bra. Väldigt nöjd.

Tobias H

Alltid lika bra! Grym service

Thomas V
Skrev om Ringöns Auto AB

Mycket bra! Första gången jag var där men kommer i fortsättningen åka dit för framtida service och annat.

Farooq Q
Skrev om Ringöns Auto AB

Bästa service och professionellt bil mekaniker

Kai K
Skrev om Ringöns Auto AB

Jag är väldigt nöjd med kunnig och tillmötesgående personal,och framförallt att bilen blev klar på utlovad tid och att den var efterbesiktad

Yousra M
Skrev om Ringöns Auto AB

Samy ger toppservice som alltid!!

Alingsås H
Skrev om Ringöns Auto AB

Han är jätte duktig och ärlig 👍👍

Per A
Skrev om Ringöns Auto AB

Byte av stötdämparfäste , Bra bemötande , och bilen fixad på överenskommen tid och till ett bra pris. Rekommenderas

Anna I
Skrev om Ringöns Auto AB

Mkt bra och proffsig! Bra pris. Jag är kund här sedan många år. Känns tryggt!

Maryam Z
Skrev om Ringöns Auto AB

God service och snabbt och noggrant utfört arbete till konkurrenskraftigt pris.

Hans W
Skrev om Ringöns Auto AB

Jättenöjd med min upplevelse. Snabbt, smidigt och prisvärt! Kommer aldrig gå någon annanstans igen.

Mona E
Skrev om Ringöns Auto AB

Mycket bra korrekt bemötande. Alltid bra förklaring över det dom gjort och prisvärda

Svar från Ringöns Auto AB

Hej ! Tack så mycket för ditt fina omdöme, verkligen uppskattar det, Det värmer i hjärtat för att ni är nöjda. Ni är alltid välkommen tillbaka framöver om det behövs : )

Nima H
Skrev om Ringöns Auto AB

Sami hjälper gärna och åtgärdar de problem med bilen. Tar sig alltid tid och är väldig duktig!

Petra H
Skrev om Ringöns Auto AB

Bra bemötande och snabb service.

Sasha A
Skrev om Ringöns Auto AB

Känns skönt att inte ens behöva fundera vart man ska lämna in bilen när den strular, Ringöns auto är pålitliga och dessutom trevligt bemötande!

Haileab Y
Skrev om Ringöns Auto AB

Verkstaden har bra kund mottagning. Bro. Service till mina bilar.

Hajran R
Skrev om Ringöns Auto AB

Bra service väldigt duktig rekommenderar till andra kunder

Önder Ö
Skrev om Ringöns Auto AB

Bästa mekanikern i stan, alltid trevlig, hjälpsam och duktig på sitt jobb, gör allt och mer för till för att se till att hans kunder är nöjda och glada när dom lämnar hans verkstad! Tack för all hjälp med oljebytet, samt tidigare byte av bromsskivor och bromsbelägg 🌟🌟🌟🌟 🌟 av 5

Carol Q
Skrev om Ringöns Auto AB

Snabb, pålitlig och utförlig. Tack !!

Özlem K
Skrev om Ringöns Auto AB

Jag är mycket nöjda de är trävillor

Cecilia H
Skrev om Ringöns Auto AB

Bra bemötande, snabb service. Trevliga och hjälpsamma!

Anders C
Skrev om Ringöns Auto AB

Jag har anlitat Same i många år. Allting löser sig snabbt och till ett bra pris.

Tina Inger Elisabeth L
Skrev om Ringöns Auto AB

Jag har anlitat firman flera ggr.

Hans Tore W
Skrev om Ringöns Auto AB

Mycket kompetent hantering av alla behov av assistans med för mig värdefull erfarenhet av bilar från VW.