Trevligt bemötande. Proffsig felsökning. Snabb service.
Ringöns Auto AB
Välkommen till Ringöns Auto AB! När du har råkat ut för problem eller skada på din bil ser vi till att du kommer tillbaka på vägen snabbt igen. Tjänster: Vägassistans, taxiservice, oljebyten, snabba reparationer, motorreparationer, kamremsbyte. Vi tar emot dig som företag såväl som privatperson oavsett om det handlar om...
367 omdömen om Ringöns Auto AB
Sedan starten hos Reco 2017
Hej Tack för era fina svar. verkligen uppskattar det, Det värmer i hjärtat för att ni är nöjda. Ni är alltid välkommen tillbaka framöver om det behövs : )
Högklassigt bemötande, precision i arbetet, respekt för kunden och bilen
Ärligt och genuint, kan starkt rekommendera!
Bra och snabb service, alltid nöjd
Hej Tack för era fina svar. verkligen uppskattar det, Det värmer i hjärtat för att ni är nöjda. Ni och era bekanta är alltid välkommen tillbaka framöver om det behövs : )
Mycket hjälpsam och kunnig och dessutom bra priser. Rekommenderar starkt.
Snabb o bra servis vänligt bemötande o hållen leverans tid till en bil som måste rulla mvh
Trevligt bemötande. Mycket vänlig mekaniker som var mycket detaljerad med att förklara. Rekommenderas mycket väl.
Jätte nöjd Rekommendation stark Trevlig bemötande
Jag möttes av en helt grym mekaniker som direkt kunde veta vad som var fel på bilen. Bilen hade en trasig kamkedja och högtryckspump vilket är ett rätt så omfattande arbete att laga. Men trots detta så löste mekanikern detta snabbt och till ett bra pris. REKOMENDERAR STARKT!
Bästa service fick jag. Mycket trevliga personal.
Trevlig och duktig personal. Bilen var som ny när jag fick tillbaka den. Kan starkt rekommendera.
Bra kundservice. Fick bra med hjälp och kommer verkligen komma tillbaka
Efter flera gånger underkänd på besiktning blev jag rekommenderad Ringöns Auto där jag fick snabb hjälp att få ordning på bromsarna som min tidigare mekaniker inte lyckades fixa. Oerhört gott bemötande och genomförande!
Väl bemötande av personalen är viktigt för mig.
Jätte trevligt bemötande. Många andra verkstaden hade svårt att lokalisera felet på bilen så därför hade jag inte haga förväntningar, Men sen blev jag super nöjd när personalen på ringöns auto kunde hitta problemet ganska snabbt. Jag köpte en ABS ring och den blev monterad också.
Bra mekaniker som löser problemen snabbt. Tillgänglig även under helgdagar och stannar ibland efter arbetstid om det är en nödsituation. Mycket hjälpsam och trevlig.
Vi är nöjda med hjälpen som vi fick för vår bil 👍
En Proffesionellt genomförd bil Service Med bra kundbemötande .
Snabb och pålitlig bilservice med hög kvalitet och bra priser!
Man kan lita på Sami och att han gör ett bra jobb på bästa möjliga sätt.
Snabb service, oerhört hjälpsamma och till ett väldigt överkomligt pris!
Jag är jättenöjd. Gjorde en inspektion som gick snabbt och smidigt.
Duktig och bästa bilverkstad i Göteborg
Jag är mycket nöjd och blev bemött på fin och proffesionellt sätt av Ringön Auto AB . Tack så mycket/Sylwia
Proffessionellt bemötande som gjorde mig trygg och jag kände att här togs min bil omhand på allra bästa sätt. Nu har jag hittat en bilverkstad som jag litar på. Rekommenderas !
Snabb och bra service exakt på offererat belopp. Trevlig ställe.
Trevligt bra bemötande bra service
Trevlig, smidigt och kompetent!
Jag blev jätte nöjd jag rekommenderar alla
De bemöter mig med trevlig , lyhörd och hjälpsam på bästa sätt 😊
Snabb service och duktik mekaniker. 10 poäng
Som vanligt väl utförd service och bra bemötande! Känns tryggt att lämna bilen till Same för service och reparationer. Han har lång erfarenhet och stor kunskap!
Supertrevlig man som snabbt hjälpte oss med vår bil. Vi valde ringöns auto genom att läsa recensioner och kan verkligen rekommendera detta ställe om ni behöver en verkstad! Bra pris och snabb hantering.
Bra service med bra priser - sällan det är båda Jämfört med Toveks Bil i Skee är detta himmel värt att åka till Gbg för detta
Mycket bra ställe lämna in sin bil
Återkommande nöjd kund. Snabb och bra service
Jättebra service. Bytte bromsskivorna fick kvalité produkter.
Bra och snabb service till humana priser
Same är toppen snabb och proffsig.
Snabb, kunnig , mycket trevlig , bara så bäst !
Det var jättebra service. Och snabb
Alltid trevlig, bra service, bra priser
Kom in med en generator fel , efter en snabb genomsökning beställdes rätt del och snabbt bytte delen till en bra pris, jag är jätte nöjd med deras jobb och service 🙌🏽
Inte bara en kunnig personal man kännwr också verkligen att dem bryr sig om en som kund. Bra prisrt, proffsiga och håller vad dem Lovar,, TOPPKLASS !
Bra service, bra kommunikation, hög expertis
Åkte dit för ett lampbyte, åkte därifrån räddad från motorhaveri! Bästa!!
Trevligt bemötande, mycket bra service, Överträffar mina förväntningar, ärlighet i arbete, Jag är mycket nöjd. Stor tack till Ringöns Auto AB.
Ett seriöst och kundorienterat företag. Same är kunnig och ambitiös för sitt uppdrag.
Bästa verkstaden i stan! Hittar alltid tid att hjälpa dig!
Bästa bilmekanikern man kan tänka sig! Alltid bra priser och trevligt bemötande. Senaste gången bjöd han till och med på vaniljsemlor 😊. Ger också alltid goda råd och försöker aldrig få dig att betala för onödiga tjänster.