Ringöns Auto AB

Ringöns Auto AB

ringonsautoab.com
  • BadgeSixYears
4.9

Välkommen till Ringöns Auto AB! När du har råkat ut för problem eller skada på din bil ser vi till att du kommer tillbaka på vägen snabbt igen. Tjänster: Vägassistans, taxiservice, oljebyten, snabba reparationer, motorreparationer, kamremsbyte. Vi tar emot dig som företag såväl som privatperson oavsett om det handlar om...

367 omdömen om Ringöns Auto AB

Sedan starten hos Reco 2017

Annika P
Skrev om Ringöns Auto AB

Trevligt bemötande. Proffsig felsökning. Snabb service.

Svar från Ringöns Auto AB

Hej Tack för era fina svar. verkligen uppskattar det, Det värmer i hjärtat för att ni är nöjda. Ni är alltid välkommen tillbaka framöver om det behövs : )

Föreningen M
Skrev om Ringöns Auto AB

Högklassigt bemötande, precision i arbetet, respekt för kunden och bilen

Karl L
Skrev om Ringöns Auto AB

Ärligt och genuint, kan starkt rekommendera!

Stevo T
Skrev om Ringöns Auto AB

Bra och snabb service, alltid nöjd

Svar från Ringöns Auto AB

Hej Tack för era fina svar. verkligen uppskattar det, Det värmer i hjärtat för att ni är nöjda. Ni och era bekanta är alltid välkommen tillbaka framöver om det behövs : )

Rindstål A
Skrev om Ringöns Auto AB

Mycket hjälpsam och kunnig och dessutom bra priser. Rekommenderar starkt.

Ringöns A
Skrev om Ringöns Auto AB

Snabb o bra servis vänligt bemötande o hållen leverans tid till en bil som måste rulla mvh

Jonny S
Skrev om Ringöns Auto AB

Trevligt bemötande. Mycket vänlig mekaniker som var mycket detaljerad med att förklara. Rekommenderas mycket väl.

Mothana A

Jätte nöjd Rekommendation stark Trevlig bemötande

Carl R
Skrev om Ringöns Auto AB

Jag möttes av en helt grym mekaniker som direkt kunde veta vad som var fel på bilen. Bilen hade en trasig kamkedja och högtryckspump vilket är ett rätt så omfattande arbete att laga. Men trots detta så löste mekanikern detta snabbt och till ett bra pris. REKOMENDERAR STARKT!

Wurood H
Skrev om Ringöns Auto AB

Bästa service fick jag. Mycket trevliga personal.

Ingrid C
Skrev om Ringöns Auto AB

Trevlig och duktig personal. Bilen var som ny när jag fick tillbaka den. Kan starkt rekommendera.

Johan S
Skrev om Ringöns Auto AB

Bra kundservice. Fick bra med hjälp och kommer verkligen komma tillbaka

Lennox E
Skrev om Ringöns Auto AB

Efter flera gånger underkänd på besiktning blev jag rekommenderad Ringöns Auto där jag fick snabb hjälp att få ordning på bromsarna som min tidigare mekaniker inte lyckades fixa. Oerhört gott bemötande och genomförande!

Behdad J
Skrev om Ringöns Auto AB

Väl bemötande av personalen är viktigt för mig.

Teweldeberhan S
Skrev om Ringöns Auto AB

Jätte trevligt bemötande. Många andra verkstaden hade svårt att lokalisera felet på bilen så därför hade jag inte haga förväntningar, Men sen blev jag super nöjd när personalen på ringöns auto kunde hitta problemet ganska snabbt. Jag köpte en ABS ring och den blev monterad också.

Erbil K
Skrev om Ringöns Auto AB

Bra mekaniker som löser problemen snabbt. Tillgänglig även under helgdagar och stannar ibland efter arbetstid om det är en nödsituation. Mycket hjälpsam och trevlig.

Aida L
Skrev om Ringöns Auto AB

Vi är nöjda med hjälpen som vi fick för vår bil 👍

Ulf O
Skrev om Ringöns Auto AB

En Proffesionellt genomförd bil Service Med bra kundbemötande .

Naz A
Skrev om Ringöns Auto AB

Snabb och pålitlig bilservice med hög kvalitet och bra priser!

Fredrik B
Skrev om Ringöns Auto AB

Man kan lita på Sami och att han gör ett bra jobb på bästa möjliga sätt.

Sebastian T
Skrev om Ringöns Auto AB

Snabb service, oerhört hjälpsamma och till ett väldigt överkomligt pris!

Madleine H
Skrev om Ringöns Auto AB

Jag är jättenöjd. Gjorde en inspektion som gick snabbt och smidigt.

Högsbo A
Skrev om Ringöns Auto AB

Duktig och bästa bilverkstad i Göteborg

Sylwia P
Skrev om Ringöns Auto AB

Jag är mycket nöjd och blev bemött på fin och proffesionellt sätt av Ringön Auto AB . Tack så mycket/Sylwia

Liselott Kristina K
Skrev om Ringöns Auto AB

Proffessionellt bemötande som gjorde mig trygg och jag kände att här togs min bil omhand på allra bästa sätt. Nu har jag hittat en bilverkstad som jag litar på. Rekommenderas !

Johan T
Skrev om Ringöns Auto AB

Snabb och bra service exakt på offererat belopp. Trevlig ställe.

Lena D
Skrev om Ringöns Auto AB

Trevligt bra bemötande bra service

Aron W
Skrev om Ringöns Auto AB

Trevlig, smidigt och kompetent!

Turgut A
Skrev om Ringöns Auto AB

Jag blev jätte nöjd jag rekommenderar alla

Soran R
Skrev om Ringöns Auto AB

De bemöter mig med trevlig , lyhörd och hjälpsam på bästa sätt 😊

Hasan K

Snabb service och duktik mekaniker. 10 poäng

Kjell Lennart L
Skrev om Ringöns Auto AB

Som vanligt väl utförd service och bra bemötande! Känns tryggt att lämna bilen till Same för service och reparationer. Han har lång erfarenhet och stor kunskap!

Olivia J
Skrev om Ringöns Auto AB

Supertrevlig man som snabbt hjälpte oss med vår bil. Vi valde ringöns auto genom att läsa recensioner och kan verkligen rekommendera detta ställe om ni behöver en verkstad! Bra pris och snabb hantering.

Sandra N
Skrev om Ringöns Auto AB

Bra service med bra priser - sällan det är båda Jämfört med Toveks Bil i Skee är detta himmel värt att åka till Gbg för detta

Farhad S
Skrev om Ringöns Auto AB

Mycket bra ställe lämna in sin bil

Avan B
Skrev om Ringöns Auto AB

Återkommande nöjd kund. Snabb och bra service

Kabas A
Skrev om Ringöns Auto AB

Jättebra service. Bytte bromsskivorna fick kvalité produkter.

Janne S
Skrev om Ringöns Auto AB

Bra och snabb service till humana priser

Susanne O
Skrev om Ringöns Auto AB

Same är toppen snabb och proffsig.

Eva L
Skrev om Ringöns Auto AB

Snabb, kunnig , mycket trevlig , bara så bäst !

Abdelwasie M
Skrev om Ringöns Auto AB

Det var jättebra service. Och snabb

Veronica R
Skrev om Ringöns Auto AB

Alltid trevlig, bra service, bra priser

Haodang M
Skrev om Ringöns Auto AB

Kom in med en generator fel , efter en snabb genomsökning beställdes rätt del och snabbt bytte delen till en bra pris, jag är jätte nöjd med deras jobb och service 🙌🏽

Inspection E
Skrev om Ringöns Auto AB

Inte bara en kunnig personal man kännwr också verkligen att dem bryr sig om en som kund. Bra prisrt, proffsiga och håller vad dem Lovar,, TOPPKLASS !

John L
Skrev om Ringöns Auto AB

Bra service, bra kommunikation, hög expertis

Ali A
Skrev om Ringöns Auto AB

Åkte dit för ett lampbyte, åkte därifrån räddad från motorhaveri! Bästa!!

Mona A
Skrev om Ringöns Auto AB

Trevligt bemötande, mycket bra service, Överträffar mina förväntningar, ärlighet i arbete, Jag är mycket nöjd. Stor tack till Ringöns Auto AB.

Lars-Åke L
Skrev om Ringöns Auto AB

Ett seriöst och kundorienterat företag. Same är kunnig och ambitiös för sitt uppdrag.

Carl B
Skrev om Ringöns Auto AB

Bästa verkstaden i stan! Hittar alltid tid att hjälpa dig!

Ylva E
Skrev om Ringöns Auto AB

Bästa bilmekanikern man kan tänka sig! Alltid bra priser och trevligt bemötande. Senaste gången bjöd han till och med på vaniljsemlor 😊. Ger också alltid goda råd och försöker aldrig få dig att betala för onödiga tjänster.