Lärare med god kunskap, förankrade budskapet bra med exempel i närområdet.
522 omdömen om Handledarutbildning
Tyckte det var bra, lärde mig mycket och är nu taggad på att övningsköra
Jättebra upplägg, timmarna man fasade för stillasittande gick väldigt fort & var väldigt informativa. Han som höll i kursen kom med bra, konkreta tips.
Givande och pedagogisk och bra föreläsare
Bra innehåll men kunde komprimerats med en timme
Väldigt traveling lärare. Rolig och engagerad.
Mycket bra upplagd kurs. Timmarna flöt på och vi fick lära oss mycket nytt samt fick chans att ställa frågor. Supergoda bakverk dessutom 😊
Utbildningen var bra och engagerande deltagarna! Kul att läraren utmanar deltagarna med exempel från verkliga situationer i trafiken och i att handleda någon som övningskör! Bra att väcka deltagarnas tankar om förväntningar på varandra (handledare och elev) och öppna upp för mer konstruktiva metoder! Vi fick bra information och verktyg för att börja handleda och övningsköra!
Hej Helena! Tack för din reflexion och det fina omdömet. Vi önskar dig en trevlig körning där ute i trafiken. Lycka till :-) Saltsjö Trafikskola Saltsjö Trafikskola
bra, tydlig och underhållande men framför allt lärorik.
Hej Erik! Tack för din reflexion och det fina omdömet. Vi önskar dig en trevlig körning där ute i trafiken. Lycka till :-) Saltsjö Trafikskola Saltsjö Trafikskola
En kompetent och inspirerande lärare. Budskapet om vikten av en god planering och allvaret i övningskörningen gick fram tydligt. Bra delaktighet för lyssnarna. Vi var mycket nöjda och taggade på att börja övningsköra.
Hej Clara! Tack för din reflexion och det fina omdömet. Vi önskar dig en trevlig körning där ute i trafiken. Lycka till :-) Saltsjö Trafikskola Saltsjö Trafikskola