Jag blev bemött på ett mycket bra sätt, han som höll i riskettan gjorde att det var enkelt att hänga på och vara aktiv. Det var även så att han gick igenom regler och skyltar på ett bra och noga sätt så att alla förstår, samt att han var kunnig och kunde svara på frågor och funderingar. Mina förväntningar av kursen var att den skulle vara mer tråkig, men jag blev glatt överraskad då det visade sig att det var roligare. Jag hade tidigare gått igenom teorin, men jag kände ändå att jag lärde mig mer och kunde komplettera min...
297 omdömen om Riskettan
Tyckte det var intressant att få veta mer om riskbeteende. Trodde bara man skulle sitta och anteckna vad läraren sade men det blev mer aktivt med diskussion. Kändes lärande att diskutera i grupp och fick ut mycket av att höra deltagare och lärare diskutera. Bra övningar om olika case och frågor. Riskettan ingick i mitt körpaket.
Hej Matilda! Tack för din reflexion och det fina omdömet. Vi önskar dig en trevlig körning där ute i trafiken. Lycka till :-) Saltsjö Trafikskola Saltsjö Trafikskola
Trevlig och snäll handledare, tydlig information med viktigt innehåll. Vad ungefär det jag hade förväntat mig :)
Hej Sofia! Tack för din reflexion och det fina omdömet. Vi önskar dig en trevlig körning där ute i trafiken. Lycka till :-) Saltsjö Trafikskola Saltsjö Trafikskola
Proffesionellt och rutinerat presenterat och med inslag av självupplevda erfarenheter.. Samt uppgifter där man fick sätta sig in i olika scenarier med tänkta riskinslag och där dessa diskuterades. Detta gjorde utbildningen tankeväckande och intressant.
Hej Maria! Tack för din reflexion och det fina omdömet. Vi önskar dig en trevlig körning där ute i trafiken. Lycka till :-) Saltsjö Trafikskola Saltsjö Trafikskola
Jag tycker att det var ett mycket bra sätt att lära och uppmärksamma både yngre och äldre av riskerna som kan ske i trafiken på grund av olika substanser, vätskor eller t.o.m sömn.
Hej Paula! Tack för din reflexion och det fina omdömet. Vi önskar dig en trevlig körning där ute i trafiken. Lycka till :-) Saltsjö Trafikskola Saltsjö Trafikskola
Engagerande utbildare som förklarade bra och hade många relevanta exempel vilket gjorde det roligt att lyssna.
Väldigt snäll och professionell ledare. God fika och bra med pauser.
Hej Alexander! Tack för din reflexion och det fina omdömet. Vi önskar dig en trevlig körning där ute i trafiken. Lycka till :-) Saltsjö Trafikskola
Kursen gick långt över mina förväntningar. Den var väldigt genomgående och tog upp saker som jag inte hade tänkt på. Den var väldigt faktabaserad samtidigt som det fanns inslag av anekdoter och personliga erfarenheter. Kritik jag har är att det inte fanns någon varning för känsligt innehåll innan en film med blodiga bilder spelades upp.
Hej Sofia! Tack för din reflexion och det fina omdömet. Vi önskar dig en trevlig körning där ute i trafiken. Lycka till :-) Vi ska tänka ang. din kritik om varning vid känsligt innehåll framöver, Tack Saltsjö Trafikskola
Jag är en erfaren bilförare (från utlandet) så den här kursen kunde ha varit väldigt tråkig- och konstigt att vara den gamle killen i ett rum fullt av ungdomar. Det var det definitivt inte! Det var väldigt intressant och roligt. Jag gör vad som egentligen är ett uppfriskningspaket för att ändra mitt utländska dykarcertifikat till svenskt. hittills har två avsnitt slutförts och jag ångrar inget. Jag rekommenderar starkt denna skola.
Hej Randall! Tack för din reflexion och det fina omdömet. Vi önskar dig en trevlig körning där ute i trafiken. Lycka till :-)
Väldigt informativ med bra stämning. Tyckte om hur interaktiv kursen var och lärde mig mycket.
Hej Anton! Tack för din reflexion och det fina omdömet. Vi önskar dig en trevlig körning där ute i trafiken. Lycka till :-)