Mycket dåligt bemötande. Min mamma kom överens om ett pris för städning och fönsterputs. Då min mamma ville ändra en städdag blev hon uppsagd trots att kontraktet var underskrivet. Rekommenderas ej!
Sampaguita AB
Sampaguita städservice tillhandahåller kvalitativa städtjänster för företag. Städfirma stockholm, golslipning
3 omdömen om Sampaguita AB
Fönsterputsning - som motsvarade alla förväntningar på genomförande. Trevligt bemötande och bra pris. Rekommenderas varmt.
Sämsta företaget som jag använt Hemstädning Allt måste plockas undan och endast tomma ytor torkas av sägs det i offerten. Inga prydnadssaker får stå framme och alla fönsterbräden ska vara tomma om de ska rengöras. Stämmer inte, även tomma fönsterbrädor är dammiga direkt efter att städaren har varit här. Vill man ha golvet städat måste alla mattor tas bort, annars städas det runt, öven om det är grus under mattan. Golven är inte rengjorda utan det är fläckar kvar. Kan inte rekommendera detta företag till någon som inte är intresserad av göra en stor del av städningen själv
Vi är mycket nöjda och jag har även kvalitetssäkrat arbetsförhållanden med facket för att vara på den säkra sidan.
Vi är jätte nöjda med deras kundvård och hospitalityn är grymt bra. Dom ordnar det mesta bara att ringa. Skönt med en sådan kontakt.