Scratch PUB Nails

Scratch PUB Nails

4.3

Unna dina händer och fötter det lilla extra på en Nagelsalong mitt i City. PUB Nails är experter på NATURLIG NAGELVÅRD men jobbar även med alla former av konstmaterial på händerna (Acryl, gele, glasfiber & silke) samt pedikyr, tå-dekorationer och permanent lackning på fötterna. Välkommen!

21 omdömen om Scratch PUB Nails

Diana P
Skrev om Scratch PUB Nails

jätte nöjd vid varje besök. Trevlig och kunnig personal.

WAU Jakobsbergsplatsen
4.8/5 i betyg av 1155 omdömen 4.8 av 1155 omdömen
BadgeNineYears

Mycket proffsig och trevlig! Lotta

Ingela B
Skrev om Scratch PUB Nails

Bästa servicen och snyggaste naglarna som håller väldigt bra. Bra utbud av olika behandlingar och färger.

Ingela B

Skin Care By Louise Labero
4.8/5 i betyg av 299 omdömen 4.8 av 299 omdömen
Badge2024

Supernöjd med ansiktsbehandlingen, jättetrevligt bemötande, allt toppen!

mic j
Skrev om Scratch PUB Nails

WOW! över förväntan! De kan verkligen trolla! Och vilket härligt bemötande! Det märks verkligen att dessa tjejer gillar att jobba ihop (& med naglar) De är verkligen engagerade & hittade precis "min stil" fast jag inte ens visste om den själv =D Jag kommer tillbaks! Detta kan jag rekomendera till alla!

Anna-Maria L
Skrev om Scratch PUB Nails

Mycket bra! Trevlig personal, perfekt service och fina, rogivande lokaler.

Bangerhead Studio
4.8/5 i betyg av 1078 omdömen 4.8 av 1078 omdömen
BadgeSixYears

Hur ska jag sammanfatta denna kvinna, i hennes stol är jag som gladast! Hon är duktig som få, håret mår bäst och kunden är alltid i fokus. E

Annika W
Skrev om Scratch PUB Nails

Bra, lugnt och trevligt, kunnig personal

Birgitta J
Skrev om Scratch PUB Nails

Kompetent och serviceminded personal med ambition att göra kunden nöjd.

Monas Klippotek
4.8/5 i betyg av 177 omdömen 4.8 av 177 omdömen
BadgeFiveYears

Mona är en otroligt professionell och skicklig frisör. Hon kommer med egna synpunkter och förslag på vad som passar mig bäst. Hon lyssna

A
Skrev om Scratch PUB Nails

Tillmötesgående och trevliga - kvaliten skiftar dock gång till gång och framförallt mellan de olika skulptörerna.

Annika W
Skrev om Scratch PUB Nails

Trevligt bemötande och jag är nöjd med resultatet.

Fotvårdssalongen Fotavtrycket
4.9/5 i betyg av 161 omdömen 4.9 av 161 omdömen
Badge2023

Fantastiskt bemötande! Professionell, kunnig , omtänksam med en stor portion humor. Överträffande mina högt uppsatta förväntningar! Re

Annika K

proffsigt och trevligt

Anonym N
Skrev om Scratch PUB Nails

Bra service, lyssnar på kunden och trevlig personal. Rekommenderas, helt lysande

WAU Notuddskajen
4.8/5 i betyg av 1165 omdömen 4.8 av 1165 omdömen
BadgeNineYears

Bara positiv. Linda är trevlig och tillmötesgående och lyssnar på vad man har för önskemål. Är väldigt nöjd.

Madelene E Madelene E
Läs mer omdömen
Annelie N

Fantastiskt!

Anja L
Skrev om Scratch PUB Nails

Mycket trevligt ställe, bra service och duktiga nagelteknologer. Mysigt också!

WAU Nyköping
4.8/5 i betyg av 578 omdömen 4.8 av 578 omdömen
BadgeSixYears

Bra. Fick komma direkt, lite före bokad tid.

Britt-Marie Ö
Skrev om Scratch PUB Nails

Hej, jag tycker bra om Pub nails, och jag gör min behandling hos Patricia, som gör ett bra jobb för de önskemål jag har. Jag gör dekoration och ibland lagning eftersom jag har "egna" naglar.

Anna R

Bra service och kundbemötande

Beatrice K
Skrev om Scratch PUB Nails

Fina lokaler och bra läge men riktigt dålig och nonchalant personal!

Anna P
Skrev om Scratch PUB Nails

Det permanenta nagellacket pajade efter en vecka och fick inte nytt eller pengarna tillbaka utan de tog endast bort det.

Birgitta G
Skrev om Scratch PUB Nails

Mycket trevlig och profesionell personal.

Cecilia W
Skrev om Scratch PUB Nails

Jag tycker att Eni är jättebra och väldigt nöjd med hur hon göra mina naglar.

Rimi T
Skrev om Scratch PUB Nails

Kom till salongen för att få råd om mitt nagelband och blev erbjuden en manikyr. Var lite tveksam vad mina polare skulle säga men bestämde mig att testa manikyren för första gången. Resultat: En skön avslappnande och härlig behandling, Mycket trevlig personal och salong. Rekomenderar att prova på om man har möjlighet.

Mys
Skrev om Scratch PUB Nails

Otroligt trevliga tjejer och duktiga. Jag fick en hel lektion i nagelvård fast jag bara betalade för en Manikyr. Det märktes att det var ny öppnat, allt fanns inte på plats än. men salongen va jättefin. 400kr för en klassisk Manikyr, med vattenbad & nagelbandsarbete, mina naglar har aldrig varit så fina. Rekommenderar färgen "Vampires kiss"