Såg fram emot att äta julbord på Sjömagasinet. Tyvärr blev både jag och min man väldigt besvikna. Det mesta var smaklöst förutom lax och skaldjur. Senapssillen smakade senap. Julskinkan tunt skuren och torr. Janssons var salt och vattnig. Revbenen torra och brända. Det blir inte fler besök för oss!
Sjömagasinet
5 omdömen om Sjömagasinet
Tyvärr vill vi framföra vår stora besvikelse över gårdagens julbord, inklusive service. Vi har tidigare haft som tradition att besöka Sjömagasinets julbord med några års uppehåll för att prova andra restauranger och såg fram emot att komma tillbaka och få samma fina upplevelse som tidigare. Inledningsvis var det ingen som tog emot oss och uppmärksammade oss att det serverades glögg på utsidan, detta upptäckte vi först vid desserten. Vid förfrågan om dryck beställdes öl och ett glas vitt, servitören frågade om det gick...
Så besviken! Vi var 3 gäster, fick inte in maten samtidigt! Musslorna var kalla, kändes inte nykokta! fick nya efter lång väntan. Ofräscha toaletter! Aldrig mer Sjömagasinet !
Fortfarande en riktig pärla i Göteborg. Var här senast när Mannerström fortfarande drev det. Det var hög kvalitet på maten då - och är det fortfarande. Rekommenderas varmt för dig som älskar fisk och skaldjur.
En klassiker i Göteborg. En klart 5:a!