2012 satte vi solceller på vårt fritidshus på Ven. Krångligt med byggnadsnämnden och drygt ett år senare kunde vi sätta igång anläggningen. 2022 satte vi solceller på vårt hus på fastlandet. Vi fick vänta drygt ett halvår innan installation. Sen fick vi vänta drygt ett år på igångsättande. Så var det. Vi var besvikna över det långdragna förfafarandet av både myndigheter och solcellsföretaget. Men när vi fick kontakt med Skånesol förstod vi att det skulle bli annorlunda. Vi skulle nämligen komplettera våra gamla solceller...
Skånesol AB
Välkommen till Skånesol! Låt Skånesol ta hand om din framtida energi. Vi erbjuder solceller av hög kvalitet, vars effektivitet omvandlar skånsk sol till ren, miljövänlig el. Vi tycker inte att plånboken ska styra över hur klimatet ska se ut i framtiden, därför erbjuder vi dig som privatperson eller företag finansieringslösning...
27 omdömen om Skånesol AB
Sedan starten hos Reco 2023
Hej Nils och Ann-Sofi! Vilken härlig berättelse att läsa, och tack för att ni delar er resa! Det gläder oss att ni kände skillnaden med Skånesol och uppskattade vårt snabba och effektiva arbete. Vi strävar alltid efter att göra processen så smidig som möjligt, så att ni kan börja dra nytta av era solceller så fort som möjligt. Att ni planerar att anlita oss igen för installation hos er son är verkligen det finaste betyg vi kan få – vi ser fram emot att ses igen och hjälpa er vidare på er solresa. Stort tack för...
Kontaktade Skånesol efter att sett deras reklam i sociala medier. Trodde att en installation skulle vara mycket dyrare, men blev lockad av deras exempel. Jag fick snabbt förtroende för Nils och hans team. Priserna var bra, grönt rotavdrag verkligen förmånligt och möjlighet för 36 mån kredit så inte hela spargrisen skulle tömmas. Installationen var smidig och snabb! Låt Nils övertyga er
Hej! Tack för att ni delar er upplevelse! Vi är glada att vår reklam väckte intresse och att vi kunde överträffa era förväntningar kring pris och finansieringsalternativ. Att ni snabbt kände förtroende för Nils och teamet samt upplevde installationen som smidig och snabb betyder mycket för oss. Vi uppskattar verkligen era varma rekommendationer – stort tack för ert förtroende! Varma hälsningar, Teamet på Skånesol
Vi tog in offerter från flera bolag och det blev snabbt uppenbart att Skånesol var de som hade bäst kunskap och bäst samarbete med Emaldo. Tog inte mer än fyra-fem veckor från det att vi bestämde oss till att anläggningen med 20st solpaneler och Emaldo Power Core var i drift. Snabba återkopplingar på våra frågor, vänligt och professionellt bemötande med uppenbart fokus på en god kundrelation. Vi har redan rekommenderat Skånesol till flertalet vänner och bekanta!
Hej! Tack för ert fantastiska omdöme! Det är verkligen glädjande att höra att ni upplevde vårt samarbete med Emaldo och vår expertis som utmärkande. Att allt gick smidigt och att ni är nöjda med både installationstiden och bemötandet betyder mycket för oss. Vi är också väldigt tacksamma för att ni har rekommenderat oss vidare till vänner och bekanta – det är det bästa betyget vi kan få! Stort tack för ert förtroende! Varma hälsningar, Teamet på Skånesol
"Nils på Skånesol var väldigt lätt att samarbeta med, och vi upplevde att han genuint satte våra behov i fokus. De förslag vi fick var både väl genomtänkta och anpassade efter våra specifika önskemål. Dessutom har servicen och supporten fortsatt även efter att anläggningen tagits i drift, vilket vi värderar högt." // Nex
Hej Nexhat, Tack så mycket för de fina orden om Nils och vårt team på Skånesol! Vi är glada att ni kände er prioriterade och att vi kunde möta era specifika önskemål på ett genomtänkt sätt. Att ni värderar vår service och support, även efter att anläggningen tagits i drift, betyder mycket för oss – vi strävar alltid efter att finnas där för våra kunder på lång sikt. Stort tack för ert förtroende! Varma hälsningar, Teamet på Skånesol
Mycket bra. kommunikativa och intresserade av mig som kund i hela resan från beställning, leverans, uppsättning och när allt var klart. Kim på Skånesol får topp betyg och har uppträtt på bästa sätt i hur man tar hand om sin kund på bästa sätt.
Hej Mikael! Stort tack för de fina orden! Det gläder oss att höra att ni kände er väl omhändertagna genom hela processen, från beställning till installation och uppföljning. Vi strävar alltid efter att ha en personlig och kommunikativ kontakt med våra kunder, så det är fantastiskt att ni upplevde det så. Kim och resten av teamet på Skånesol är stolta över ert omdöme – tack för ert förtroende! Varma hälsningar, Teamet på Skånesol
Jag har tagit in offerter från en hel del ”solenergi” företag, men fastna för Skånesol. Kändes mer personligt och kundfokus. Nu när allt är monterat och igång är Vi glada att vi tog Skånesol, snabbt och proffsigt trevliga kunniga arbetare. mvh Thomas & Anna.
Hej Thomas & Anna, Tack så mycket för de fina orden! Vi är verkligen glada att ni valde Skånesol och att ni är nöjda med både bemötandet och arbetet. Det betyder mycket för oss att ni upplevde det personligt och kundfokuserat – det är precis den känslan vi vill ge våra kunder. Stort tack för ert förtroende, och tveka inte att höra av er om det skulle dyka upp några frågor framöver! Varma hälsningar, Teamet på Skånesol
Från början till slut ett fantastiskt bemötande av säljare Henrik Ekwall, montörerna och elektrikern. Som helt novis på vad gäller solceller så fick vi mycket information och vi bollade tankar hit och dit vilket var viktigt för att komma fram till rätt beslut. Tillslut landade vi på 27 paneler och en EMANDO. Jag trodde det skulle ta tid innan leverans men det tog ca 3 veckor från att vi bestämt oss tills det var klart. Hjärtligt tack Skånesol Jjag rekommenderar er gärna till alla som frågar mig.
Tack Christer och Sonja! Det har varit ett väldigt roligt och givande projekt som efter lite ändringar blev riktigt bra! Vi hoppas ni får en fortsatt fin sommar.
Svarar alltid när man ringer Treviliga och positiva när man pratar med dem
Tack för du valde oss! Vi önskar dig ett fint slut på sommaren!
Bra upplevelse rakt igenom. Snabb installation 4-5 veckor efter påskriven offert. Installerade 28 paneler samt Emaldo. Nöjd. Trevlig säljare.
Tack för det Ulf! Nu startar snart stödtjänsterna så då håller vi tummarna för lite mer klirr i kassan :)
Kan bara rekommendera Skånesol. Efter min offertförfrågan kom det ut 2 kompetenta killar och mätte och planerade och jag fick en offert. Snabb och kanonsnygg installation av paneler och batteri. Hade använt mig av Skånesol 100 gånger av 100 om jag skulle göra om det igen.
Tack för det Daniel, dina ord värmer! Vi är lite avundsjuka på din uppgraderade tomt med pool, underbart!
Grymt bra service, hög kunskap och ett exemplariskt bemötande Kommer absolut återkomma om jag ska utöka min anläggning
Tack för det Danny och tack för alla potentiella kunder du har skickat vår väg:)
Korrekt och seriöst bemötande från första kontakten. Noggranna montörer som gjorde ett perfekt installationsjobb. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Skånesol ☀️
Stort tack för den fina feedbacken! Vi är väldigt stolta över att ha fått förtroendet att arbeta med er, särskilt med tanke på att ni tog in offerter från hela tolv leverantörer. Det värmer extra mycket att ni valde just oss och att ni är nöjda med vårt arbete. Vi önskar er en fantastisk sommar!
Snabb och effektiv handledning med kompetent personal.
Tack för det Jonas, ser fram emot en baseball jacka till hösten :)
Innan jag valde Skånesol var jag i kontakt med ett flertal leverantörer och då tyckte jag att Skånesol var dem som gjorde från allra första början det bästa intrycket på alla de viktigaste plan : kunskap, professionalitet, bemötande, tillgänglighet, erfarenhet och kvalitet är bara några av punkterna varför jag varmt skulle rekommendera Skanesol till alla som funderar på att skaffa ett solsystem. Ett särskild stort tack till Kim och Nils, ni är verkligen rätt personer på rätt plats!
Tack snälla Peter för alla varma ord. Jag önskar er en fin semester. Mvh Kim, Nils & Henrik
Grym service och pålitliga killar!
Tack Tobias, vi hoppas du är nöjd med erat resultat! Mvh Skånesol
Då vi bestämt oss för solceller kontaktade vi Skånesol. Vi blev bemötta på bästa sätt. Vi fick offerter och kom överens, arbetet påbörjades efter överenskommelse och slutfördes. Därför rekommenderar vi dem på bästa sätt.
Tack för de varma orden Kurt-Inge, nu hoppas vi att solen snart tittar fram igen / Nils & Kim
De har kunskapen allt ifrån att planera vad kunden behöver till färdigt produktion av anläggningen . De håller vad de lovar! Rekommenderas starkt.
Tack snälla Aleksandar, hoppas ni blev nöjda med det nya hustaket! /Nils
Skånesol har funkat bra för oss, från första kontakten med säljaren och fram till installerade solpaneler. Snabb leverans och trevligt bemötande av säljare/montörer!
Kompetenta, tjänstvilliga och ansvarstagande som väl levde upp till våra förväntningar. Våra solceller på taket är både snygga och ger vad de utlovat. Vi rekommenderar företaget till intresserade kunder av solceller.
Tack Bo och Cecilia för uppdraget! Vi kan också hålla med om att det blev väldigt stiligt på erat redan fina befintliga tak. Nu ser vi fram emot en solig höst / Nils & Kim
Snabb installation, driftsatt inom 4 veckor från första kontakt - imponerande! Proffsiga, noggranna och trevliga installatörer. Fin kontakt med säljare/projektledare. Högsta kvalitet på allt, bra pris. Tack Skånesol!
Tack snälla för de fina orden Torbjörn. Det är alltid kul att kunna överträffa kundens förväntningar. Tack för uppdraget och ha det så bra i Stockholm / Nils & Kim
Riktigt bra service och prisvärda! Rekommenderas!
Tack Elof! Montörerna var glada att bli servade med glass dagligen, nu är det tillbaka till verkligheten igen :) Glad midsommar
Tydlig offert. Snabb leverans. Leverans av duktiga och professionella hantverkare. Levererade det som offerten innehöll utan några förseningar. Bra stöd och hjälp genom hela processen! Har börjat producera el bara några veckor efter att offerten skickades. Riktigt bra jobbat! Kan verkligen rekommendera Skånesol!
Tack Patrik! Nu hoppas vi på en solig sommar och låga el fakturor :) / Nils & Kim
Fyllde i en intresseanmälan på hemsidan och blev kontaktad vid lunch nästa dag. Bokade in ett möte med Nils och Kim. De tog mått och fotograferade mitt tak med drönare. De båda uppfattades som kunniga och hade svar på alla mina frågor. Fick 3 olika offertförslag i olika effekt och prisklasser. Offerten hade satellit och drönarbilder där jag kunde se hur panelerna skulle se ut i verkligheten. Bra återkoppling och helhetsintryck genom hela processen. Rekommenderar absolut!
Tack Oscar för de trevliga omdömet!
SkåneSol har fungerat perfekt! Snyggt utfört jobb, kort leveranstid & trevlig personal! Rekommenderas 10/10 ☀️
Tack Fredrik och tack för förtroendet! Önskar dig en trevlig sommar /Kim & Nils
Bra på alla sätt från förs ta offertbesöket till leverans av material, montering och igångsättning. Snabbt och proffessionellt hanterat. Stefan Strömbäck
Tack för de fina orden Stefan och tack för förtroendet! Önskar en solig sommar! /Nils & Kim
Briljant, effektivt och kundorienterat företag. Anmärkningsvärd 2-veckors tidsram från erbjudande till färdig anläggning på 22 paneler. Vänligt bemötande som säkerställer kundnöjdhet. Supernöjd med allt!
Hej Henrik! Vi tackar för dessa fina ord och hoppas att du får en riktigt bra sommar. /Personalen på Skånesol
Vi blev trevligt bemötta. Snabb återkoppling efter att vi skickat en förfrågan via Skånesols hemsida. Förväntningarna var att vi får info och hjälp med våra frågor ang produkten och hur det skall gå till. Och det fick vi. Vi köpte solceller
Tack Chris! Tveka inte att höra av dig vid eventuella frågor. Önskar er en riktigt solig sommar ☀️ /Nils & Kim