Snabb montering av solceller. 2 månader väntan på elektriker! Ej kontakt med växelriktare. Kändes då som vi var pestsmittade. Urdålig service. Montörer som varit här utmärkta! Dålig service från kontoret.
Smart Solkraft i Sverige AB
8 omdömen om Smart Solkraft i Sverige AB
Har fungerat bra med duktiga montörer och trevliga arbetsledare Enda problemet jag har är deras App ShinePhone som faller ut med jämna mellanrum Det har jag fått hjälp med och kan själv återställa Appen
Mycket bra bemötande, hela vägen från första kontakt till driftsatt anläggning. Trevliga och rejäla människor. Fördelaktig offert som i alla aspekter kunde hållas. Bra hårdvara också. Montörerna var oerhört säkerhetsmedvetna och ruskigt effektiva. Vi fick Smart Solkraft rekommenderade av vår dotter och svärson och har givit motsvarande rekommendationer vidare i bekantskapskretsen vilket resulterat i minst en ytterligare installation
Bra bemötande, snabb leverans. Snabba montörer. Alla kontakter har varit direkta. Enda nackdelen är att appen ShinePhone inte uppdaterar sig automatiskt.
- Bra priser - Trevliga medarbetare, alltid tillgängliga - Allt digitalt, smidigt! - Ibland lite oklart vad nästa steget blir och när - Första grävtjänsten var opålitlig, andra gjorde dock ett bra och kompetent jobb - Solpaneler står ganska snäva och ojämna, kunde ha gjorts snyggare eller berättas i förväg vad man kunde ha gjort för att undvika det (t.ex. jämna ut marken lite mer). Det är dock endast ett estetisk problem. - Växelriktarens fäste kunde ha gjorts stabilare , i stället för billiga, tunna stålprofil t.ex....
Har under solresan (från ax till limpa eller från offert till igångsättning av solkraftverket på mitt hustak) bara positiva saker att säga. En förvånansvärt kort resa för övrigt, mycket beroende av snabb respons från både Smart solkraft - men även Vattenfall ska ha en eloge för snabb handläggning. Grabbarna på taket förtjänar stort beröm för snygg och stabil montering av solpaneler. Är mer än nöjd!
Snabb och billig offert. Supersnabb installation, allt klart inom 2 veckor efter beställning. Löste allt, behövde inte ha någon kontakt med någon annan än leverantören.
Jag tog kontakt med Smart Solkraft för att få en offert på solceller till min fastighet. Representanten kom hem engagerade sig och var trevlig och tillmötesgående. När jag efter en tid efterfrågade offerten så blev det tyst, jag skickade sms inget svar, jag ringde då lad han på i örat, jag skickade frågan om detta betyder att de inte kommer att lämna någon offert, inget svar. Frågan är om detta kan vara ett sett att sondera hur folk bor nu innan semestern? Vilket fall så rekommenderar jag inte att ta kontakt med dem, att bli avvisad genom att de lägger på luren är inte ok.