Söderorts Bilvård AB

Söderorts Bilvård AB

soderortsbilvard.se
  • BadgeSixYears
1 046

Söderorts Bilvård AB grundades i januari 2012, och vi har flera års yrkeserfarenhet inom området bilvård och däck. Vår vision är att erbjuda högkvalitativ service som ger nöjda och återkommande kunder. För oss är det en självklarhet att behandla din bil som att det vore vår egen. Vår anläggning ligger i södra Stockholm, på...

1046 omdömen om Söderorts Bilvård AB

Sedan starten hos Reco 2016

Thomas B
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Kunniga, snabba och MYCKET trevliga!

Kim M
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Förvarar mina däck på deras däckhotell samt byter däcken där, alltid trevliga och proffesionella samt väldigt effektiva. Prisvärt.

Gabriella F
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Alltid lika trevliga och snabba. Rekommenderas starkt!

Annette M
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Bra bemötande och en positiv upplevelse vid vårt första besök. Kan varmt rekommendera Söderorts Bilvård AB

Staffan L
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Kund i många år. Blir alltid bra bemött.

Stig Thomas N
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Däckskifte till sommar-sulor. Som vanligt snabb service och trevligt bemötande. Priset för däckhyra i högre segmentet men smakar det så kostar det!

Alsmyr A
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Bra service och trevligt gäng!

Kristina P
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Snabb och proffsig service med trevlig personal och chef

Nisse B
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Lättillgängligt och trevligt team snabbt och noggrant arbete jag kan varmt rekommendera dem

Christoffer H
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Utmärkt service! Snabba och noggranna, precis som man vill ha det. Klämde in mig som kund trots att det var egentligen var fullt och det var väldigt uppskattat!

FREDRIK F
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Alltid snabb service och ett trevligt bemötande. Nu med gratis kaffe!

Birgit G
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Utomordentligt trevlig och hjälpsam bemötande, snabb och grundlig arbete, min bil är som ny, Köpte rekond efter en kräknings olycka och trodde aldrig att det kunde bli så bra . Tack!

Roger S
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Alltid bra service och i tid och enda man skulle kunna anmärka på är väl att det börjar bli dyrt - enligt mig. Mvh Roger Steen

Andreas L
Skrev om Söderorts Bilvård AB

trevligt bemötande. seriöst med ett gott resultat.

Peter L
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Alltid hög service nivå och kunnigt bemötande!

Jonas R
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Fick snabbt tid för stortvätt av bilen och är jättenöjd med resultatet. Kan varmt rekommendera Söderorts Bilvård

Kerstin G
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Jättetrevligt bemötande av personalen. Rent och välstädat för att vara i en verkstad.Kan verkligen rekommenderas

Fasad A
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Är ny kund och mer än nöjd, trevligt mottagande. Ägaren engagerade och är mån om att man är nöjd som kund. Kommer vara en kund i många år framåt om dom fortsätter hålla denna nivå.

Barbro H
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Trevligt bemötande och toppenrecond av bilen😊

Lars F
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Ett snabbt och proffsigt mottagande och ett jättebra utfört arbete.

Stefan V
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Hjälpsamma och fixade en tvättid snabbt

Gunnar E
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Trevligt bemötande. Genomgång av priser och vad som skulle göras gjordes på ett mycket bra sätt! Mina förväntningar på företaget var höga och man leverade. Bilen var rengjord in och utvändigt mycket bra! Däcken monterade och vinterdäcken rengjorda. Vi är jättenöjda och kommer att anlita dem fler gånger

Raul O
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Jag är jätte nöjd trevlig personal och dom gjorde en jätte bra jobb Tack

Mats R
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Ren bil, trevliga och okomprimerade.

Petter I
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Bra service och trevligt bemötande

Ulrika T
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Alltid nöjd med resultatet . Ett trevligt mottagande och snabb service.

JOHN J
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Supertrevligt, snabbt, proffsigt här skall jag förvara mina däck i fortsättningen!

Fredrik B
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Som alltid - proffsiga, snabba och ger kunden ett vänligt bemötande👍 Guldstjärna ⭐️

Natax A
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Trevliga personal bra kvalitet och prisvärd

Bo A
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Snabbt och korrekt bemötande, alltid villiga att ställa upp även med kort varsel

Metodica A
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Snabb tid samt vänligt och professionellt bemötande.

Christina B
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Serviceminded och lösningfokus. Mycket nöjd. Rekommenderar !

John G
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Kan starkt rekommendera Söderorts Bilvård. Jätteproffsiga och har hållit hög kvalitet alla år jag varit kund. Igår hade de lägre beläggning vilket de nyttjade till att aktivt träna på moment inför vårens aktiviteter för att öka kvaliteten ytterligare.

Daniel T
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Väldigt bra bemötande från första mail till jobbet var utfört. Trevligt. Informativt och allmänt förtroendeingivande från början till slut.

Be A
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Mycket bra bemötande. Kvalitetstvätt. Alltid väl omhändertagen bil och väldoftande när man hämtar den. Rekommenderas till alla.

Anders G

Köpte städ in och ute. Mycket bra service och kvalitet. Bilen blev som ny 😊

Halldoffs B
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Fick snabbt en tid, vänligt bemötande och väl utfört jobb!

Fredrik A
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Det här är ett riktigt fint ställe att fixa bilen på. Trevliga och hjälpsamma och bra pris!

Gerard G

Trevliga, professionella, serviceinriktade

Private A
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Raka puckar, alltid lösningar, alltid välkommen

Skade 2
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Mycket bra och trevligt bemötande och omhändertagande av vår kund..

Peter F
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Perfekt, som vanligt alltså! Jag har bara positiva erfarenheter.

Tommy J
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Alltid hjälpsamma och löser kundens problem optimalt!

A.p.l Måleri Och Inredning

Snabb service & trevlig personal // Anders

Jasco K
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Alltid trevligt och proffesionellt bemötande, tidig morgon eller sen eftermiddag, spelar ingen roll. Känns tryggt att lämna sin dyrgrip i deras händer då. In-och utvändig tvätt av bilen är dom bäst i stan på! Använder deras tjänster 10-12 ggr/år.

Stellan H
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Jag körde sönder mitt ena däck en lördag em och visste inte riktigt vad jag skulle göra. Efter diverse letande hittade jag med söndrigt däck Söderorts Bilvård och lyckades hitta dit efter att ha besökt 2 listade företag som visade sig inte existera......! Men Söderort fixade ett nytt däck på 30 min utan problem och ett mer välstädat däckföretag har jag aldrig sett.

Åse G
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Alltid snabba, alltid trevliga. De har bra öppettider och ligger bra geografiskt.

Jesper R
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Mycket bra, snabbt och effektiv väldigt kunnig personal

Peggy E
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Har anvämt dem för däckbyte och däckhotell i flera år. Har fungerat problemfritt. Trevlig och hjälpsam personal. Lätt att hitta lämplig tid.

Matteus H
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Snabb och smidig service i samband med däckbyte. Trevligt bemötande!