Tryggt och proffsigt varmt mottagande
Söderquist Begravningsbyrå
Vi på Söderquist Begravningsbyrå har som mål att du ska känna att du fått det avsked du vill ha. Vår främsta uppgift är att se till att du får det stöd och den hjälp du behöver, oavsett om det gäller hela eller delar av begravningen. På vår hemsida hittar du som ska gå på begravning information om klädsel och annat viktigt...
376 omdömen om Söderquist Begravningsbyrå
Sedan starten hos Reco 2017
Vänligt och trevligt bemötande. Proffsigt fixat. Snabb återkoppling vid frågor. 🌸🌸🌸
Otroligt fint bemötande samt ett gediget professionellt utförande av min mammas minnestund.
Jag blev mycket väl bemött av personalen på Söderquist Begravningsbyrå. De visade stor omtanke och empati under hela processen. De lyssnade noggrant på mina önskemål och gav råd och stöd när det behövdes. Jag förväntade mig en respektfull och stödjande service under denna svåra tid. Söderquist Begravningsbyrå överträffade mina förväntningar genom att vara extremt professionella, organiserade och medkännande. De tog hand om alla detaljer, vilket gjorde att jag kunde fokusera på att minnas och hedra min kära. Min upplevelse...
Mycket deltagande bemötande. Fick utmärkt hjälp och stöd med det som vi efterfrågade: planering, begravning och minnesstund.
Jag möttes med respekt och fingertoppskänsla. Hela proceduren gick utan gnissel eller lösa trådar. Jag kan varmt rekomendera Söderquist Begravningsbyro! Peter Jansson
Vänligt och personligt bemötande vid planering och genomförande av min fars begravning. Snabb återkoppling på frågor. En trygg partner i en svår stund.
Fick ett fantastiskt fint bemötande i samband med min fars bortgång. Det var lätt att få en tid och all praktisk hantering gjordes mycket skyndsamt och professionellt. Behövde inte fundera på om jag glömt något begravningsbyrån hade full koll från början till slutet.
Hej ! Allt blev bra från början till slut . Kunde inte bli bättre.
Söderquists begravningsbyrå bemötte oss med en vänlig professionell respektfullhet.
Vänlighet frrån alla , stor hjälpsamhet ,. snabba svar, bra förslag , fint med kransarnas placering., en stillhet som vi uppskattade ,Inget jäkt under ceremonien. Lyssnade på mina önskningar .Sammanfattningen av Daniels liv efter interjuverna blev lyckad. Stort tack Harriet Ramstem
Upplevde ett mycket bra personligt bemötande via telefon! Vilket innehöll både förståelse och omtanke av lagom dos! Kommer varmt rekommendera deras tjänster! Vänligen Birgitta Silk-Sjökvist
Ett fantastiskt fint bemötande och förstklassig hantering genom hela processen från första kontakt till och med begravningen. Över vår förväntan.
Mycket bra, vänligt och proffsigt.
Vänligt, inkännande och korrekt bemötande och de uppfyllde alla våra olika önskemål. Kan varm rekommendera dem!
Oerhört tålmodiga, vänliga, hjälpsamma. Kan bara säga tack för allt. Otroligt godservice
Lyhörda. Effektiva. Pålitliga. Trevliga. Mycket nöjd med hela hanteringen av min mammas begravning.
Vänlig, personlig och mycket professionell på alla sätt. Jag vet inte vad mer säga. Vi är så nöjda. Det hade inte kunnat vara bättre.
Jag hade anlitat Söderquists begravningsbyrå tidgare och var mycket nöjd. Även denna gång infriades mina förväntningar beträffande min mans begravning. Jag hade kontakt med två personer och blev bemött på ett mycket professionellt sätt. Jag vill varmt rekommendera detta företag. Med vänlig hälsning, Christina Ekstedt Saltsjöbaden 7.8.2024
Allt fungerade utmärkt och på ett trevligt sätt
När min man gick bort i cancer kontaktade jag Söderquists begravningsbyrå då vi förvarat vårt testamente där. Vi möttes av Ulrika som tog hand om oss och allt runt begravningen på ett utmärkt sätt. Ulrika var väldigt lugn, förstående och inkännande i vår sorg. Jag är mycket tacksam för bemötandet och genomförandet❤️
Vi fick ett varmt och fint bemötande. Kan verkligen rekommendera Söderquists om du vill ha en personlig begravningsbyrå med hjärtat på rätt ställe. Vi är nöjda.
Båda Ulrikorna hjälpte oss på bästa sätt!
Proffsigt och värdigt bemötande rakt igenom.
Trevligt och ödmjukt bemötande Lyhörda för våra önskemål och känslor
De var angelägna om att det skulle bli bra för oss anhöriga. Informativa och kunniga inom sitt väldigt speciella område då de möter många människor i sorg. Personligt och professionellt bemötande och lätta att kommunicera med via telefon, e-post och vid möten.
Vår kära 103-åring, under många år aktiv i den estniska diasporan, hade själv valt Söderquists efter tidigare goda erfarenheter av att ha anlitat dem. Vi anhöriga, bördiga från Estland, hade höga förväntningar, som alla har infriats. Vi är mycket tacksamma för ett känsligt bemötande, ett gott samarbete och ett professionellt genomfört uppdrag av begravningsceremonin.
Vi har anlitat företaget flera gånger. Vi visste alltså att bemötande och service skulle vara utmärkt. Och det var det också denna gång.
Mycket personligt och samtidigt professionellt bemötande.
Snabb och tydlig kommunikation vid alla typer av frågor genom hela processen. Mycket tacksam för all hjälp.
Allt har fungerat som jag förväntat.
Mycket bra och lyhört bemötande. Allt har fungerat oerhört smidigt och på det sätt man vill i en stund som denna när ens egna tankar ligger på ett litet annat plan. Kan varmt rekommendera Söderquists och Ulrika som vi haft nöjet att ha kontakt med.
Fantastiskt fint bemötande och omhändertagande av oss närmast sörjande i en väldigt svår tid. Tack för ert ovärderliga stöd!
Vi blev varmt och vänligt bemötta.Fick hjälp och råd i en för oss svår stund. Lokal,präst,musik och blommor allt valde med Ulrikas hjälp Vi kunde inte ha fått ta ett finare farväl av Per.
Vi fick ett väldigt fint och varmt bemötande i samband med begravningen av vår pappa. Under hela processen ifrån att börja planera till genomförandet av begravningen så var Ulrika väldigt lyhörd, hjälpsam och stöttande och hon såg till att vi fick en väldigt fin dag och avsked, precis som vi önskade. Ulrika har även efter begravningen funnits till hands vid frågor och funderingar. Ett viktigt stöd i sorgearbetet. Vi vill varmt rekommendera Söderquist Begravningsbyrå och Ulrika Karl Bergström .
Proffsigt. Fint och bra bemötande. Snabb hantering av frågor mm. Personlig byrå.
Vi möttes av en mycket vänlig, respektfull och kunnig person vid första mötet. Hon gav oss ett väldigt bra stöd och all vägledning vi behövde för att kunna fatta beslut. Vi upplevde även att hon var väldigt närvarande för just oss när vi hade frågor. Fantastiskt att få känna sig så trygg i en väldigt svår tid i livet.Vi är väldigt nöjda med vårt val av begravningsbyrå.
Fantastiskt bemötande rakt igenom !
Personliga och med ett väldigt proffsigt arbetssätt.
Vi har fått varmt och medkännande bemötande, snabb återkoppling. Mycket bra officiant vid vår borgerliga begravning, han var lyhörd då vi berättade om vår pappa, och återberättade allt på ett fint och personligt sätt. Vi kan rekommendera denna familjära byrån.
Vänligt och omtänksamt bemötande från första stund. Lyhört inför tankar och önskemål. Noggrann uppföljning hur vi upplevt begravningen. Vi har känt att vi varit i trygga händer under hela processen. Jag kan varmt rekommendera Thure Söderquist Begravningsbyrå //Annica Robertsson
Trevligt och kunnigt bemötande. Allt fungerade perfekt
Vi är väldigt nöjda med den hjälp vi fick av Ulrika på Söderquist begravningsbyrå. Det var många saker som skulle bestämmas med många hänsyn att ta, hon guidade oss genom hela processen på ett mycket bra sätt. Det kändes tryggt och hela tiden med genuin omtanke!
Mycket bra och empatiskt bemötande. Har anlitat dem tidigare i samband med vår pappas bortgång så nu när vår mamma gick bort kändes valet självklart. Köpte samtliga tjänster kopplat till begravningen. Söderquists är mycket professionella när man befinner sig i en svår stund i livet. Jag rekommenderar dem varmt.
Så himla fin o bra känsla i bemötandet och utförande. Allt blev så vackert med kistan, ljusen, dekorationerna, fantastiska illustrationer på sång o dikthäftet som visade en fin hälsning kring pappas intressen. Boken med alla samlade fotonfrån begravningsblommorna och kistans utsmyckning kommer att bevaras som ett vackert värdefullt minne
Enkla att kommunicera med. Tryggt och bra omhändertagande.
Vi anlitade dem redan när min far dog 2017. På grund av det fina bemötandet och den professionella kompetensen då var det självklart att anlita dem även nu. De uppvisar en suverän förståelse för vad som är viktigt i samband med begravningar och är även mycket behagliga i sin kontakt med de nära sörjande
Omtänksam personal som tog fint hand om allting
Väldigt fint omhändertagande och engagemang.
Det är nu tredje gången som min familj har haft anledning att kontakta denna begravningsbyrå. Första gången efter rekommendation. Vi har sedan återkommit. Bemötandet är närvarande, proffesionellt och varmt. Vi har känt oss ledda genom det svåra och framförallt trygga i att det blev så som bestämdes.