Begravningsbyrå i Stockholm

24 rekommenderade begravningsbyråer i Stockholm kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Begravningsbyråer nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Oavsett begravningstyp eller hur mycket stöd och hjälp du behöver finns vi till hands för att du ska få det avsked du vill ha. Välkommen att kontakta oss på Thure Söderquist Begravningsbyrå för med in...
    Britt E
    Britt E: Jag fick kontakt samma dag jag ringde och tid för möte snabbt. Fick ett vänligt bemötande och god tid för att resonera fram önskemål. Blev uppföljd och regelbundet kontaktad genom procesen. Det var en begravning för min mor. Fick hjälp att finna bästa alternativ for kyrka och minnesstund samt goda rekommendationer till firma för blomsterarrangemang och förtäring vid minnesstund. Upplevde god närvaro vid begravningsakten och att de hade kontroll på att allt fungerade som avtalt. Jag kan varmt rekommendera dem. Britt E
  • Driver du begravningsbyrå i Stockholm?

• Evonne G
    Evonne G: Vi blev bemöta på ett trevligt och omtänksam sätt det kändes väldigt bra att sitta och prata igenom begravningen . Det kändes redan rätt vid första kontakt i telefonen . Vi hade inga förväntningar alls har aldrig behövt planera en begravning men fick otrolig hjälp . Vi beställde kista och urna i ek och ett härligt blommarrangemang Allting blev väldigt fint och vackert minne för min pappa / make
  • Stockholms Begravningstjänst

Verifierat företag
    65 omdömen
    Välkommen in till oss på Stockholms Begravningstjänst. Vi finns här för dig med omtanke hela vägen.
    Nina M
    Nina M: Mkt hjälpsamma, kommunikativa och snabba att ordna med alla önskemål.
  • Välkommen till Klockarebolagets Begravningsbyrå! Vi är Sveriges äldsta begravningsbyrå och hjälper dig till en minnesvärd stund.
    Carin H
    Carin H: Tredje gången som jag anlitar Klockarebolagets Begravningsbyrå. Varje gång har det varit ett fint och lugnt bemötande. Gott stöd och hjälp, olika förslag eller exempel som framförs. Gott om tid för att få tänka efter, känns som att det är gott om tid vid möte. Ringer snabbt upp vid behov av kontakt. Kontrollerar att det är rätt och att det känns bra. Vänlig ombryende personal. Lika nöjd varje gång. Hittills har förväntningarna infriats. Har även rekommenderat Klockarebolaget till andra. Kommer att vända mig till Klockarebolaget igen om jag behöver vara delaktig i arrangemang av begravning.
  • Välkommen till Liljemarks Begravningsbyrå - När livet tar en oväntad vändning är förtroende och trygghet viktigt. Vi hjälper dig att skapa en personlig och minnesvärd begravning.
    Anna Karin J
    Anna Karin J: Det blev en så fin minnesstund planerad med stöd av personalen på Liljemarks. De var lyhörda , mötte våra önskemål och kom med förslag.
  • Hög personlig service där de sörjande sätts i fokus.
    Anna M
    Anna M: Ett professionellt och mycket trevligt bemötande av begravningsbyrån, framkom tydligt att Sten har lång erfarenhet, kunde svara på svåra frågor och hjälpa till med olika val runt begravningen samt hade bra kontakter till bl.a kyrkan och catering. Värt att nämna är att tjänsten var ytterst prisvärd och att våra önskemål beaktades till fullo, ingenting var omöjligt. Blommor, urnan och arrangemanget kunde inte varit vackrare eller bättre skött. Vi är väldigt nöjda, men hoppas samtidigt att det ska gå rysligt länge innan vi behöver hans tjänster igen. Tack till Sankt Eriks Begravningsbyrå och ett speciellt varmt tack till dig Sten!
  • Vi utför begravningar i hela Storstockholm, på era villkor och till rimligt pris.
    Eva Charlotte R
    Eva Charlotte R: Det finns nog inget värre än att mista en nära anhörig. Chocken, sorgen och ens okunnighet om vad som nu skall göras, är en dålig kombination. Och det är lätt hänt att man bokar närmsta begravningsbyrå utan att kolla vare sig priser eller renommé. Det höll jag på att göra, innan förnuftet kom tillbaka. Min släkting hade varit noga med att hennes begravning skulle vara enkel, i kretsen av de allra närmaste. Då var det tur att jag till sist hittade en seriös firma som ABC Lilla Begravningsbyrån för att få hjälp med arrangemang och alla frågor som jag hade. Vad som verkligen stod ut var den personliga service som jag fick. Tord och Daniel var inte bara professionella, utan de visade en sådan omsorg och respekt att jag kände mig trygg från början till slut. Deras förmåga att navigera de många praktiska aspekterna av en begravning var imponerande. Oavsett hur små eller stora frågorna var, tog de sig tid att förklara varje steg i processen och såg till att jag förstod alla valmöjligheter, och kostnaden var mycket rimlig jämfört med de stora byråerna. Jag rekommenderar varmt ABC Lilla Begravningsbyrån till alla som söker en byrå som verkligen bryr sig i ett av livets svåraste stunder, och ser till att varje detalj tas om hand med genuin omtanke om både de efterlevande och den avlidne.
  • Vi på Fondkistan Kandema är din trygga begravningsentreprenör. Vi hjälper till med allt som ska göras under begravningen. Välkommen!
    Hilde K
    Hilde K: Mycket fint bemötande och otroligt bra stöd genom hela processen inför begravningen av min bror. Lyhörda, tillmötesgående och ett tryggt stöd från början till slut.
  • Maria N
    Maria N: Vår rådgivare var väldigt inkännande och varm, samtidigt som hon skickligt förde samtalet framåt och liksom hjälpte till där vi fastnade. När min far gick bort var vi även vid det tillfället i kontakt m Spånga Begravningsbyrå o de var så fina även den gången. De har hjälpt till med dödsannons i dagstidningar, bouppteckningskontakter, arrangemanget vid kyrkan, inkl blommor. Deras samarbetspartner för blomsterarrangemang är fantastiska! Mycket vackra arrangemang! Spånga Begravningsbyrå har även ett samarbete med Evigt Minne varigenom jag köpt en ring med min mors röst graverad i en ljudvåg. TACK för ert professionella mottagande. Det hjälpte oerhört mycket i sorgens svåra stund.
  • Sigurjon L
    Sigurjon L: Mycket bra bemötande. Hjälp med olika önskemål.
  • Emma H
    Emma H: Frida på Lova hjälpte oss i vår svåra stund med allt vi behövde göra och ordna med på ett exemplariskt och fint sätt. Oerhört tacksam för all smidighet, råd och stöttning. Det blev en mycket fin begravning. Tack.
  • Erik Mikael S
    Erik Mikael S: Lavendla skötte begravningen bra men det var lite fel på fakturan som senare rättades till. Allt gott.
  • Katarina R
    Katarina R: Förvaltningssekreterare från Finska Församlingen i Stockholm berättade oss att Hanssonsn Begravingsbyrå betjänar på finska. Vi hade ingen förväntningar av företaget, så blev vi överraskad positivt. Vi är så tacksamma av Maarit´s hjälp. Hon hljäpte oss på många sätt. Vi rekommenderar gärna Hanssons Begravingsbyrå´s tjänsterna.
  • BJÖRN S
    BJÖRN S: Vill rekommendera Lilla Begravningsbyrån, Scholanders. Han hade hand om mitt barns begravning. Allt sköttes perfekt. Högsta kvalitet till lägsta pris och han försökte inte lura på oss dyra, onödiga tillval. Även hans florist Josefin Pettersson (troligen den bästa floristen i Stockholm) på ”Begravningsblomma av josefin ab” var vi helnöjda med. Hon gjorde fantastiska blomsteruppsättningar. Vi blev mycket nöjda med hela arrangemanget. Rekommenderas! Björn Ove Sjögren
  • Jenny maria linda ulrika H
    Jenny maria linda ulrika H: Familjärt. Prisvärt. Proffesionellt. Andersson-Munkert tar hand om allt kring begravning, bouppteckning, arvskifte. Välj alltid Andersson-Munkert. Du kan luta dig tillbaka och de löser allt. Oerhört prisvärt och trevligt.
  • Britt E
    Britt E: Absolut bästa begravningsbyrån i Stockholm!
  • Tord Ronny P
    Tord Ronny P: vänligt bemötande och jättebra priser
  • Johannes P
    Johannes P: Ett dödsfall kommer ofta som en chock även om det gäller en anhörig som varit sjuk länge. Många praktiska saker som man måste ordna mitt i sorgen och inte minst med begravningen. Som tur är fanns då Gunilla Hägglöf på Ignis/Bardels som vi anlitade för begravningen. Jag och mina syskon kände oss så väl omhändertagna genom hela processen och vi fick bra hjälp med allt det praktiska. Dessutom fick vi små tips längs vägen, tänk på det här och gör så här. Allt meddelat med känsla och uppriktigt engagemang vilket var en stor hjälp för oss i vår sorg. Vi rekommenderar Gunilla varmt. Man kan inte vara i bättre händer.
  • Begravningsbyrån Humana

Verifierat företag
    5 omdömen
    Annika M
    Annika M: Tack för att ni hjälpt till med fin begravning för min svärmor. Trevlig och tillmötesgående bemötande. Uppskattar verkligen enkelheten att få till allting.
  • Karl-fredrik W
    Karl-fredrik W: [ Göteborg ] Mycket bra rådgivning från Pernilla på Göteborgskontoret. Allt bemötande, annons, kista och dekorationer höll absolut toppkvalitet, trots att många andra byråer skulle ha nästan det dubbla betalt för samma kistfabrikat!? Så tack Funera för ett fantastiskt bra jobb i samband med min pappas begravning.
  • Sanna N
    Sanna N: Tuulas bemötande var trevligt och professionellt. Hon gick i lugn takt igenom allt vi behövde veta om begravningar och vad Fonus kunde erbjuda. Vi ville ha en liten och enkel begravning och hon försökte inte sälja på oss saker som vi inte ville ha eller behövde. Tydligt kontrakt och kostnadsspecifikation. Tuula ringde dagen före begravningen för att kolla om allt kändes ok och om vi hade några frågor och även ett par dagar efter begravningen för att kolla att vi var nöjda med allt. Vi kände att vi var i trygga händer och begravningen blev precis som vi ville ha den.
  • ANNA-PIA T
    ANNA-PIA T: IGNIS Juridik - Nej tack, vi fick kontakta pensionsföretag, utländska banker, kopiera och skicka för undertecknande själva. Vilket innebär att vi måste leta upp någonstans vi kan kopiera, frankera och leta upp adresser. Bouppteckningen gavs via en jätteknagglig telefonuppkoppling där vi knappt hörde vad som sas. När vi påtalade detta sa advokaten att det inte gick att göra något åt.
  • Jens T
    Jens T: Riktigt usla. Oproffsiga och okänsliga. Svåra att få tag på och omöjligt att få hjälp och svar. Vad ni än gör så behöver ni inte mer sorg och problem, så undvik IGNIS!!! Så besviken!
  • Driver du begravningsbyrå i Stockholm?

• Bo Åke Ernst T
    Bo Åke Ernst T: För en tid sedan avled en nära anhörig, vi anlitade då Ignis, Vällingby. Min slutsats efter att allt är klart är att Ignis Vällingby har följande huvudfokus: 1. Tjäna pengar 2. Tjäna pengar 3. Tjäna pengar Detta känns olustig då enklaste aktivitet prissätts och presenteras som kostsam "raketforskning". Begravningar tycks vara ren "business" för detta gäng. Trist! :(
Områden i Stockholm
Södermalm  (6 st)