Seriösa, kunniga och leverans enligt plan.
Solotec Energiteknik
Solotec Energiteknik är specialiserade på installation av kompletta solcellsanläggningar, energilagring i batterier, elfordonsladdning och energieffektivisering. Egna certifierade solcellsmontörer och egna elektriker/tekniker utbildade enligt svenska krav. Vi verkar huvudsakligen i Skåne och södra Halland, men vårt upptagningsområde...
61 omdömen om Solotec Energiteknik
Sedan starten hos Reco 2024
Tack Oskar F, för er fina recension och omdöme. Från oss, vill vi framföra ett stort tack för ert förtroende och goda samarbete.. Vi finns här för er ifall ni får några frågor framöver.
Toppenbra leverans och service!
Tack Louise H, för er fina recension och omdöme. Från oss, vill vi framföra ett stort tack för ert förtroende och goda samarbete.. Vi finns här för er ifall ni får några frågor framöver.
Har blivit väldigt bra bemött av er personal, såväl säljare som montörer och elektriker. Har inte på något sätt ångrat mina val och investeringar i min solcells anläggning och nu senast ett AI styrt batteri som som verkar fungera över min förväntan. Min anläggning är följande: 70 paneler motsvarande 25000kWh 1 AI batteri på 24 kW
Tack Christer N, för er fina recension, omdöme och att er senaste investering i batteri med AI styrning har varit över förväntan. Från oss, vill vi framföra ett stort tack för ert återkommande förtroende för oss och goda samarbeten. Vi finns här för er ifall ni får några frågor framöver.
Fantastiskt kunnig och hjälpsamma montörer/elektriker. Lätta och hjälpsamma till ett fantastiskt pris, kan starkt rekommendera Solotec.
Tack Karl S, för ert omdöme och recension. Från oss, vill vi framföra ett stort tack för ert förtroende och gott samarbete. Vi finns här för er ifall ni får några frågor framöver.
Vi har Solotec AB som leverantör av El-system för våra Bokbussar och den kunskap som Ni har är till stor nytta för vår leveranser. Energiteknik är väl Solceller och detta ingår i vårt system. Ni kan gå in på vad Ni Fakturerar till oss. Er montör Simon Olsson är en klippa för Er och oss Fellwings Karosseri AB Jörgen Fellwing
Tack Jörgen F, för ert omdöme och recension. Från oss, vill vi framföra ett stort tack för ert förtroende och goda samarbetet.
Mycket nöjd med allt Solotec gjort. Installation såväl som service. Däremot mycket missnöjd med uppkopplingen med Checkwatt som i princip inte nyttjar batterierna och därmed blir avkastningen mycket blygsam.
Tack Bengt N, för ert omdöme och recension. Från oss, vill vi framföra ett stort tack för ert förtroende och gott samarbete. Vi finns här för er ifall ni får några frågor framöver. Svar på stödtjänst. Ersättning för stödtjänst har bl.a. en del i att det i dag finns flera aktörer som Svenska kraftnät kan förhandla med. I början av året (2024) fanns 560 MW batterilagerkapacitet och i slutet av året (2024) spås den vara 2200 MW. Svenska kraftnät ansvarar för att elnätet ger en stabil växelspänning och upphandlar dagligen...
Solotec är väldigt tillmötesgående och sätter sig snabbt in i hur man verkligen vill ha det
Tack Marcus K, för er fina recension och omdöme. Från oss, vill vi framföra ett stort tack för ert förtroende och gott samarbete vid båda uppdragen som ni anförtrodde oss. Vi finns här för er ifall ni får några frågor framöver.
Vi har köpt batteri Sigenergy. Säljaren gjorde gott intryck vid den första kontakten via mail. Dock kom han väldigt sent till hembesöket vilket ledde till att det blev väldigt stressigt. Vi valde dock ändå att anlita Solotec energiteknik då vi ville ha produkten de sålde och offerten var bra. Installationen gick smidigt och elektrikern gav ett bra intryck. Har haft flera konversationer med honom efter installation och han har gjort sitt bästa för att hjälpa mig och att besvara mina frågor. Efter att vi tackat ja...
Tack Anneli S, för er fina recension och omdöme. Som du beskriver blev jag, Niclas Elgström försenad mellan besök och det blev stressigt för oss båda när nästa leverantör ringde på dörren och vi hade haft 5-10min i vårt samtal. Men med bra dialog innan, under och efter besöket hittade vi tillsammans den bästa lösningen för er. Från oss, vill vi framföra ett stort tack för ert förtroende, förståelse och goda samarbete. Vi finns här för er ifall ni får några frågor framöver. Solotec Energiteknik AB
Har haft med Solotec att göra flera gånger. Dels vid solceller skulle beställas o monteras o även när jag ville komplettera min anläggning med batteri. Har alltid blivit bemöt på ett bra o trevlig sätt. Är nyd med minna affärer med Solotec
Tack Henrik M, för er fina recension och omdöme. Från oss, vill vi framföra ett stort tack för ert förtroende och gott samarbete vid båda uppdragen som ni anförtrodde oss. Vi finns här för er ifall ni får några frågor framöver. Solotec Energiteknik AB
Professionell och smidig installation av solpaneler och batteri. Skönt att se lägre elfakturor än förra året! Mycket nöjd med anläggningen, tack!
Tack James R, för er fina recension och omdöme. Från oss, vill vi framföra ett stort tack för ert förtroende och gott samarbete. Vi finns här för er ifall ni får några frågor framöver. Solotec Energiteknik AB
Professionell presentering av solcellprogrammet Snabb och bra montering av solceller
Tack Manfred L, för er fina recension och omdöme. Från oss, vill vi framföra ett stort tack för ert förtroende och gott samarbete. Vi finns här för er ifall ni får några frågor framöver. Solotec Energiteknik AB
Det var en snabb och smidig installation.
Tack Per B, för ert fina omdöme. Från oss, vill vi framföra ett stort tack för ert förtroende och gott samarbete.
Bra och proffsigt bemötande snyggt utfört arbete
Tack Rolf R, för ert fina omdöme. Från oss, vill vi framföra ett stort tack för ert förtroende och gott samarbete.
Jag är nöjd med erbjudandet, support, genomförande samt bemötandet från alla personer jag mött på eller genom Solotec.
Tack Jan O, för ert omdöme och fina recension. Från oss, vill vi framföra ett stort tack för ert förtroende och gott samarbete.
Hej! Köpte solceller, känns som om vi fått marknadens bästa, enormt trevligt bemötande från offert till montage, otroligt organiserade och duktiga montörer, Höll sina arbetstider minitiöst, Rekomenderar Solotec till alla vi pratar med. Johan Hallbäck - finns nog ingen med hans kunnande, superduktig, lätt att förstå när han förklarade. . Vi är oerhört taksamma att vi valde Solotec, inte billigast men deras kunskap vägde högre. Tack för att Ni hjälpte oss! Anne & Kalle Kristensson
Tack Anne & Kalle, för er fina recension och omdöme. Från oss, vill vi framföra ett stort tack för ert förtroende och gott samarbete. Vi finns här för er ifall ni får några frågor framöver. Solotec Energiteknik AB
Bra bemötande samt stabila montörer Även bra uppföljning efter anläggningen var uppe och levererade
Tack Olof L, för er fina recension och omdöme. Från oss, vill vi framföra ett stort tack för ert förtroende och gott samarbete. Vi finns här för er ifall ni får några frågor framöver.
Fungerar bra. Snabb återkoppling och bra förslag på lösningar. Jag kommer att köpa mer från Solotec
Tack Birger H, för er fina recension och omdöme. Från oss, vill vi framföra ett stort tack för ert förtroende och gott samarbete. Vi finns här för er ifall ni får några frågor framöver.
Mycket bra och kunniga snyggt jobb
Tack Torsten J, för ert fina omdöme och recension. Från oss, vill vi framföra ett stort tack för ert förtroende och gott samarbete.
bra o snyggt jobb ock mycket bra uppföljning
Tack Mikael A, för ert omdöme och fina recension. Från oss, vill vi framföra ett stort tack för ert förtroende och gott samarbete. Vi finns här för er ifall ni får några frågor framöver.
Proffsigt företag med stort kunnande. Inga problem är för stora att lösa.
Tack Ulf O, för er fina recension Från oss, vill vi framföra ett stort tack för ert förtroende och gott samarbete. Vi finns här för er ifall ni får några frågor framöver.
Mycket bra. Man vill inte bara sälja utan man berättar om för och nackdelar med olika lösningar. Valde själv den dyrare lösningen trots att Solotec rekomenderade en billigare lösning. Mycket nöjd. Johan
Tack Johan N, för er fina recension. Från oss, vill vi framföra ett stort tack för ert förtroende och gott samarbete. Vi finns här för er ifall ni får några frågor framöver.
snabb och bra o ärlig leverantör..
Tack Bodil C, för ert fina omdöme. Från oss, vill vi framföra ett stort tack för ert förtroende och gott samarbete. Vi finns här för er ifall ni får några frågor framöver.
Mycket bra och trevligt bemötande. Kunnig personal.
Tack Mikael H, för ert fina omdöme. Från oss, vill vi framföra ett stort tack för ert förtroende och gott samarbete. Vi finns här för er ifall ni får några frågor framöver.
Svåra att få tag på via relevant. Kunniga på deras område Trevliga medarbetare Återkommer med utlovade besked
Tack Bertil R, för ert omdöme och trevliga recension Förmodar att er inledning, svåra att få tag på via ? telefon, email?, vi tar till oss detta Från oss, vill vi framföra ett stort tack för ert förtroende och gott samarbete. Vi finns här för er ifall ni får några frågor framöver.
Mycket gott bemötande och hög servicenivå, stort ansvarstagande för kunden, självständigt proaktivt agerande. Köpt styrutrustning med installation för batterilagring av solel o nätleverans
Tack Lisbet E, för ert omdöme och fina recension Från oss, vill vi framföra ett stort tack för ert förtroende och gott samarbete. Vi finns här för er ifall ni får några frågor framöver.
Jag har bara goda erfarenheter av Solotec, både som återkommande kund som privatperson men även som företagskund. De har ett stort kunnande och är alltid först med den senaste tekniken. De är lätta att nå och har bra priser i förhållande till sin höga kvalitet. Det kommer bli fler samarbeten framöver!
Tack A, för ert omdöme och fina recension Från oss, vill vi framföra ett stort tack för ert förtroende och gott samarbete. Vi ser med spänning framåt mot nya samarbeten tillsammans
Bra, trevlig och lokalt anknuten kundservice!
Tack Anna K, för ert omdöme och recension Från oss, vill vi framföra ett stort tack för ert förtroende och gott samarbete. Vi finns här för er ifall ni får några frågor framöver.
Köpte batterilagring med växelriktare, installation och uppstart inklusive balanstjänst. Kollade runt på olika leverantörer och deras produkter, tyckte att Solotec's lösning passade mina önskemål bäst och jag fick också bra teknisk förklaring på förhand. Kommer inte ihåg leveranstiden, fick bra insturktioner för att förbereda installationsplatsen och Installationen gick snabbt. Fick stopp i anläggningen efter en tid. Försökte lösa det med telefonsupport men när det inte gick fick jag snabbt hjälp på plats så att det kom igång igen.
Tack Mats K, för ert omdöme och fina recension Från oss, vill vi framföra ett stort tack för ert förtroende och gott samarbete. Vi finns här för er ifall ni får några frågor framöver.
Ok, Solotec kan väl inte vara ansvarig för Checkwatts bedrägliga marknadsföring
Hej Håkan W! Tack för ert omdöme. Vi, Solotec Energiteknik blir lite tagna av att ni, Håkan W lägger det på oss, när ni istället bör kontakta CheckWatts kundtjänst och framföra er åsikt om deras marknadsföring. Håkan W, ni får gärna kontakta mig, Niclas Elgström 076-314 29 83 ifall ni har några frågor. Från oss, vill vi framföra ett stort tack för ert förtroende och gott samarbete. Vi finns här för er ifall ni får några frågor framöver.
Fått mycket bra bemötande och adekvat hjälp när jag behövt. Speciellt Simon en tekniker/ montör är berömvärd. Vet inte om de är billigast men i varje fall bäst!!
Tack Paul M, för er fina recension och omdöme Simon hälsar tillbaka och tackar. Från oss, vill vi framföra ett stort tack för ert förtroende och gott samarbete. Vi finns här för er ifall ni får några frågor framöver. Solotec Energiteknik AB
Mycket bra bemötandeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Tack Thomas B, för ert omdöme Från oss, vill vi framföra ett stort tack för ert förtroende och gott samarbete. Vi finns här för er ifall ni får några frågor framöver. Solotec Energiteknik AB
Bra. Synd att dom inte kunde leverera total entreprenad av batteri, solceller och nytt tak. Då hade jag beställt mer av dom.
Tack Johan E, för ert fina omdöme. De som är specialister på tak kan sitt område och vi jobbar för att hela tiden utvecklas inom solenergi, närliggande teknik som tillsammans kan skapa ytterligare möjligheter för våra kunder. Ett stort tack Johan E, för ett gott samarbete och förtroende. Hälsningar från oss :-)
Proffsigt och trevligt bemötande. Mycket hög service nivå som avspeglar sig i en mycket nöjd kund!
Tack Carl-Henrik H, för er fina recension Från oss, vill vi framföra ett stort tack för ert förtroende och gott samarbete. Vi finns här för er ifall ni får några frågor framöver. Solotec Energiteknik AB
Jag är mycket nöjd med Solotec Energiteknik. Innan installationen fick jag en bra information om hela processen, med att få och ha solcellsanläggning. När jag väl hade bestämt mig, gick det fort, Solotec skötte det mesta. Dagen efter jag fått godkännande från elbolag och bostadsrättsförening, kom installatörerna. På fyra timmar monterade de upp 18 solpaneler på taket, fantastiskt! Två dagar senare kom elektrikern och kopplade in anläggningen, så smidigt! Jag är djupt imponerad av deras arbete, de har verkligen ansträngt...
Tack Anders H, för er fina recension Från oss, vill vi framföra ett stort tack för ert förtroende och gott samarbete. Vi finns här för er ifall ni får några frågor framöver. Solotec Energiteknik AB
Köpte solceller samt batteri av Solotec. Bra bemötande. Seriösa montörer och elektriker som tydlig kunde svara på alla mina frågor.
Tack Edvard H, för er fina recension Från oss, vill vi framföra ett stort tack för ert förtroende och gott samarbete. Vi finns här för er ifall ni får några frågor framöver. Solotec Energiteknik AB
Solotec har installerat solceller med batteripack och i nästa steg även ett batteripack för stödtjänster. Väldigt kunniga, rätt pris och alltid en bra dialog. Skönt med tanke på så omfattande installation och affär. Rekommenderas varmt!
Tack, First-Name L för er fina recension! Från oss, vill vi framföra ett stort tack för ert förtroende och gott samarbete.
Fantastik bra bemötande och väldigt serviceinriktad personal
Tack, Negar G för er recension! Från oss, vill vi framföra ett stort tack för ert förtroende och gott samarbete.
Trevlig och kunnig personal. Snabbt och snyggt montage av utrustningen. Väntar på Eons starttillstånd. Christer
Tack Rickard B, Christer, för er fina recension och för ert förtroende. Från oss till er- tack för gott samarbete. Solotec Energiteknik
Proffsig konsultation som gav en tryck känsla och skapade trovärdighet.Under arbetet möte jag trevliga och proffsiga montörer som höll tidsplan och var mycket noggranna med sitt arbete. Nu efter arbetet är utfört är jag väldigt nöjd och känner mig trygg att ringa tillbaka till firman för frågor eller ifall något fel skulle uppstå. 10/10!
Tack Teddy G, för er fina recension. Från oss, vill vi framföra ett stort tack för ert förtroende och ett gott samarbete. Vi finns alltid här för er ifall ni får några frågor framöver. Solotec Energiteknik AB
Professionellt och korrekt bemötande. Snabba och effektiva på utlovad tid.
Tack Michael F, för er fina recension och för ert förtroende. Från oss till er- tack för gott samarbete. Solotec Energiteknik
Ett väl & proffesionellt bemötande, ett bolag som håller vad de lovar, snabb leverans & intallation. Kan varmt rekommendera allt, från beställning & total entreprenad.
Tack, Eva F för er fina recension! Från oss, vill vi framföra ett stort tack för ert förtroende och gott samarbete. Solotec Energiteknik
Jag har alltid blivit trevligt bemött och fått den hjälp jag velat ha, jag rekommenderar gärna Solotec till vänner och familj
Tack, Bengt H för er fina recension! Från oss, vill vi framföra ett stort tack för ert förtroende och gott samarbete. Solotec Energiteknik AB
.mycket bra bemötande. Arbetet utfördes snabbt och bra. Jag köpte 1 batteri till för energilagring. Mycket trevligt och kunnig personal. Företaget kan starkt rekommenderas.
Tack, Carl-Erik L för er fina recension! Från oss, vill vi framföra ett stort tack för ert förtroende och gott samarbete. Solotec Energiteknik AB
Anlitade Solotec för montage av elbilsladdare. Mycket nöjd , gick väldigt fort från signerat avtal tills att allt var monterat och klart! Montaget är snyggt utfört med kabel dragning osv. Rekommenderar verkligen Solotec. // Väldigt nöjd kund
Tack, Carl B för er fina recension! Från oss, vill vi framföra ett stort tack för ert förtroende och gott samarbete. Solotec Energiteknik AB
Snabbt och bra utfört jobb men lite dåligt med återkoppling.
Tack, Johan F för er recension! Vi tar till oss din synpunkt om att vi inte varit till er belåtenhet gällande återkoppling till er. Återkoppling till dig som kund är av stor vikt. Från oss, vill vi framföra ett stort tack för ert förtroende och gott samarbete. Solotec Energiteknik AB
Installerat solceller och batterier på flera fastigheter. Bra, trevligt och profesionellt bemötande av både säljare och montörer.
Tack, Kerstinbirgitta A för er fina recension. Från oss, vill vi framföra ett stort tack för ert förtroende och gott samarbete. Solotec Energiteknik AB
Jag har anlitat Solotec Energiteknik i två olika sammanhang. Dels som privatperson för uppsättning av solceller med tillhörande batteripaket på vår villa och dels för uppsättning av solceller på en föreningsbyggnad för en förening där jag är aktiv i styrelsen. Solotec infriade alla vår förväntningar. Allt har fungerat perfekt. Genom hela proceduren från offert till helt klar installation har Solotec visat sig vara proffsiga, kunniga och hjälpsamma. Vi har känt oss helt trygga med Solotec.
Tack, Inger F för er fina recension och att vi infriade alla era förväntningar. Vi vill också framföra stort tack till föreningen. Från oss, vill vi framföra ett stort tack för förtroende och gott samarbete. Solotec Energiteknik AB
10/10! Snyggt monterat och allt fungerar klockrent.
Tack, Camilla W för er fina recension. Från oss, vill vi framföra ett stort tack för ert förtroende och gott samarbete. Solotec Energiteknik AB
Snabb & effektiva medarbetare som gjorde mycket bra jobb.
Tack, Farshid S för er recension! Från oss, vill vi framföra ett stort tack för ert förtroende och gott samarbete. Solotec Energiteknik AB
Bra och kompetens och kunnigt bemötande
Tack, Andreas för er recension! Från oss, vill vi framföra ett stort tack för ert förtroende och gott samarbete. Solotec Energiteknik AB