Speedy Bilservice Täby

Speedy Bilservice Täby

• BadgeTwelveYears
1 308
4.8

Välkommen till Speedy Bilservice och oss i Täby! Här kan du få allt från hela reparationer av din bil till enstaka fix som däck eller bromsar. Våra kunniga bilmekaniker gör allt för kundnöjdheten och din bil är alltid i trygga händer hos oss. Vad du än vill få hjälp med i bilväg, dokumenterar vi alltid processen. På så sätt...

1308 omdömen om Speedy Bilservice Täby

Sedan starten hos Reco 2013

Ulla L

Allt fungerade bra! Mycket nöjd! 😊 Glad Påsk! 🐣

Johanna Elisabet S
Skrev om Speedy Bilservice Täby

Snabb proffsig och vänlig service

Patrik Olov Göran H
Skrev om Speedy Bilservice Täby

Hade punktering på däck som de fixade utan att ta betalt för eftersom de var osäkra på om lagningen skulle hålla på grund av var den satt.

Speedy Bilservice T gillar detta
David S
Skrev om Speedy Bilservice Täby

Tony är bra och enkel att ha å göra med. Lätt att få tid och rimliga priser. Bra bollplank.

Jan W
Skrev om Speedy Bilservice Täby

Bra och proffsig service, kunnig personal också

Isak K
Skrev om Speedy Bilservice Täby

Bra bemötande, snabbt utfört arbete

Johan W
Skrev om Speedy Bilservice Täby

Snabb felsökning och två dagar senare var bilen lagad. Trevligt bemötande.

Jan N
Skrev om Speedy Bilservice Täby

Mycket bra. Flexibel chef och vart uppringd för tidsbokning.

Claes L
Skrev om Speedy Bilservice Täby

Som alltid: trevligt, snabbt och proffsigt!

Hanna R
Skrev om Speedy Bilservice Täby

Trevligt bemötande och tydlig information om kostnad för reparationen!

Per S
Skrev om Speedy Bilservice Täby

Snabb och bra service! Trevlig personal

Solveig S
Skrev om Speedy Bilservice Täby

Proffsigt och vänligt! Jag är en återkommande kund och jag kommer säkert tillbaka.

Johan G
Skrev om Speedy Bilservice Täby

Snabbt o effektivt utförde man de åtgärder jag kommit för.

Karin B
Skrev om Speedy Bilservice Täby

Här känner man sig välkommen som kund! Naturligtvis har man som kund höga förväntningar till att problemen ska lösas snabbt, förväntningarna infrias hos Speedy. Du får hjälpen du behöver där och då. Har varit hos märkesverkstad där det är 4 veckors väntetid på felsökning till en kostnad på 2000kr. Jag körde direkt till Speedy, de tog in och kollade bilen direkt. Utan kostnad! Problemet löst! Mina besök hos Speedy i närtid: Felsökning vid missljud i framvagnen. Reparation av löstagbar ihoprostad dragkrok. Nästa...

Berndt M
Skrev om Speedy Bilservice Täby

Snabbt till hyggsat pris plus kunnig personal vid incheckningen

Tor L
Skrev om Speedy Bilservice Täby

Snabb service och bra bemötande.

Ronald L

Bra bemötande, trevlig personal

Cickie M
Skrev om Speedy Bilservice Täby

Trevligt och proffesionellt bemötande.

Karl P
Skrev om Speedy Bilservice Täby

Bra, snabb, alert service, tony är vaken, kunnig och serviceminded. Bra objektiv bedömmning på vad som behöver göras, och i samband med en annan service på min xc70 hos volvo bad jag om en second opunion huruvida de fel som speedy upptäckt var relevanta och behövde åtgärdas. Volvotekniker var helt enig i speedys bedömning och tyckte det var bra att de diagnostiserah felen som var säkerhetsmässigt viktiga. Kan varmt rekommendera verkstaden i täby.

Karin Adele B
Skrev om Speedy Bilservice Täby

Väldigt trevligt bemötande. Går raskt att få tid till de jobb som ska utföras. Bra priser för jobben som utförs av kunniga medarbetare/ mekaniker. Ett ställe där man som kund kan trivas! Extra guldkant får dom för det goda kaffet!

Speedy Bilservice T gillar detta
Ingrid Å
Skrev om Speedy Bilservice Täby

Bemötandet var, liksom själva servicen, proffsigt, trevligt och smidigt!

Chi L
Skrev om Speedy Bilservice Täby

Snabb och effektiv! Trevlig uppföljning!

Karin Jessika N

Snabbt effektiv och supertrevliga

Maud Birgitta P
Skrev om Speedy Bilservice Täby

Behövde snabb hjälp med byte av fjädrar. Fick snabb hjälp och blev mkt trevligt bemött

Claes T
Skrev om Speedy Bilservice Täby

Jag blev trevligt bemött och mina förväntningar stämde med tidigare besök på Speedy. 'Jag vart väl informerad om problemet med höger broms fram, där de bytte både bromsskiva och klossar(bromsbelägg). Allt tog mindre än en timme. så tack för ett väl utfört arbete. Och er kommer jag att rekommendera till mina vänner och bekanta.

Gonen D
Skrev om Speedy Bilservice Täby

Honest, fast, friendly, good service and quality job

Chao L
Skrev om Speedy Bilservice Täby

My old Volvo v70 has a problem with EGR, i have checked with Bilia, which costs a lot for replacement, and it takes very long time to get a time slot to get reparation, i found this workshop which provides very quick feedback and have a much lower cost suggestion, they replaced the EGR within just one day and very good price, I think they are quite transparent and honest with the communication and also with speedy service and good price, I will come back with my car in future

Hans E

Trevlig personal Kostnadsförslag direkt Humana priser Snabb service

Erika E
Skrev om Speedy Bilservice Täby

Bra bemötande och förståelse samt åtgärdande av problem

Solveig W
Skrev om Speedy Bilservice Täby

Snabb service o bra bemötande. Pålitliga.

Caroline C
Skrev om Speedy Bilservice Täby

Mycket bra, hjälpsamt och tydligt! Ingen överraskning alls utan tvärt om kostnad osv helt enligt första prisuppgift. Den blev dessutom klar före utsatt tid. Fem stjärnor!

Gianfranco S
Skrev om Speedy Bilservice Täby

Very efficient and helpful staff.

Björn E
Skrev om Speedy Bilservice Täby

Dags för service ! Som vanligt mycket trevligt bemötande från Speedy Täby och leverans med det där lilla extra som alltid uppskattas !!!

Dick Per Gunnar E
Skrev om Speedy Bilservice Täby

Vänligt, tryggt o proffsigt som vanligt.

Robert C

Snabb bokning…Snabb service…professionellt bemötande

Bengt O
Skrev om Speedy Bilservice Täby

Trevligt bemötande, korta väntetider och offert på saker som kommer att behöva åtgärdas framöver. Dessutom ett konkurrenskraftigt pris. Precis som man vill ha det

Lars N
Skrev om Speedy Bilservice Täby

Från start till målgång är jag helnöjd! Mkt bra bemötande, professionellt utförande av arbetet och kommer nyttja Speedy Täby för framtida reparationer. Priserna/kostnaderna är avsevärt lägre en dom många auktoriserade verkstäderna jag kollade upp innan jag bestämde mig för Speedy Täby.

Lars N

Snabb service , vänligt bemötande

Anna W
Skrev om Speedy Bilservice Täby

Superbra och snabb service som alltid!

Izmir C
Skrev om Speedy Bilservice Täby

Super good and fast. Very friendly. Would recommend.

Bengt J
Skrev om Speedy Bilservice Täby

Alltid bra bemötande och väl utfört jobb. Tack

Karolina Maria P
Skrev om Speedy Bilservice Täby

Bra service och bemötande! Bilen var klar snabbt också!

Anna K
Skrev om Speedy Bilservice Täby

Lätt att boka på nätet, trevlig personal, snabbt och bra genomfört arbete!

Ulf H
Skrev om Speedy Bilservice Täby

Snabbt in o ut!!tig Tog på sig lager arbete bra! Inga markeringar på stjärnorna Svagbedning av frågorna

Karin H
Skrev om Speedy Bilservice Täby

Alltid trevligt personal. Vänligt bemötande och snabb hjälp. Kommer alltid vända mej hit när hag behöver hjälp.

George K

Bemötandet var professionellt.

Per N
Skrev om Speedy Bilservice Täby

Fick snabbt en tid, väldigt prisvärt- bra utfört och proffsigt bemötande!

Wilhelm H
Skrev om Speedy Bilservice Täby

Tack Trevligt och intresserat bemötande. Att rekommendera.

Ziga L
Skrev om Speedy Bilservice Täby

Bra service och väl utfört arbete!

Måns K
Skrev om Speedy Bilservice Täby

Bra o korrekt information, snabbt utfört! Byte av bromsbelägg.