Ss Djup Cleaning Service

Ss Djup Cleaning Service

djupcleaning.se
  • Badge2024
5.0

Ss Djup Cleaning Service är specialiserade på möbeltvätt, fordonsrekond, mattvätt och kontorsstäd. Vi levererar högkvalitativa städtjänster över hela Stockholm med fokus på både din hem- och arbetsmiljö. Genom att skapa en ren och trivsam omgivning förbättrar vi din vardag och ger dig tid över till annat. Vi erbjuder komplett...

16 omdömen om Ss Djup Cleaning Service

Sedan starten hos Reco 2024

Robert M
Skrev om Ss Djup Cleaning Service

Jag är otroligt nöjd med tjänsten jag fick från SS Djup Cleaning Service! De gjorde ett fantastiskt jobb. Jag kände mig trygg och bekväm med dem hela tiden. Jag rekommenderar dem varmt till alla som söker en pålitlig och effektiv städfirma

Natnael M

Bra resultat och professionellt

Milan M
Skrev om Ss Djup Cleaning Service

Lämnade bilen på en invändig städning och det utfördes grymt bra och professionellt. Ska även tillägga att bemötandet var riktigt bra. Kan varmt rekommendera Ss!

Viktorija S
Skrev om Ss Djup Cleaning Service

Städningen var grundlig och effektiv, och servicen var utmärkt. Han var vänlig och hjälpsam, vilket gjorde hela upplevelsen ännu bättre. Jag kände mig verkligen väl omhändertagen! Rekommenderar verkligen deras tjänst.

Ümit K
Skrev om Ss Djup Cleaning Service

De städar snabbt och underbart. De är väldigt varma och snälla.

Alma B
Skrev om Ss Djup Cleaning Service

Serviceinriktad professional jätte bra för samarbete

Blagoje D
Skrev om Ss Djup Cleaning Service

Hej, jag är nöjd med städtjänsten, de var punktliga och utförde sitt uppdrag professionellt. Jag måste nämna att de kom till mig flera gånger för att städa, men jag är nöjd och kommer att fortsätta att samarbeta med dem.

Amra A
Skrev om Ss Djup Cleaning Service

Varmt rekommendera. Cleaning Service har gjort bra jobb med rimligt och accepterat pris. Personal hade jättetrevlig och duktig.

Olja I
Skrev om Ss Djup Cleaning Service

Jag är jätte nöjd med SS Djup Cleaning Service service, professionella, snabba och trevliga. Rekommenderar starkt!

Silva P
Skrev om Ss Djup Cleaning Service

Mycket bra bemötande. Snabb och effektiv, bilen blev som ny. Rekommenderar djup cleaning service till alla.

Vanja M
Skrev om Ss Djup Cleaning Service

Jag anlitade Ss Djup Cleaning Service för att rengöra min soffa och fåtölj, och jag är otroligt nöjd med resultatet! Från första kontakten blev jag professionellt och trevligt bemött, vilket gav ett gott intryck direkt. Jag hade höga förväntningar på både kvalitet och noggrannhet, och de överträffade verkligen mina förväntningar. Soffan och fåtöljen ser ut som nya! Sammanfattningsvis är jag väldigt imponerad av deras arbete och kommer definitivt att anlita dem igen!

Marie N
Skrev om Ss Djup Cleaning Service

Proffsig och noga. Helt nöjd. Bra att pengarna går till barn cancer fonden. Kan inte komma på mer än dessa ord trettio ord är mycket

Jelena M
Skrev om Ss Djup Cleaning Service

Han är bäst ! Tvättade min bil jag blev så nöj (mycket nöjd)👏👏👏 Varm rekommenderar!

First-Name L
Skrev om Ss Djup Cleaning Service

Mattorna hämtades och lämnades hemma hos mig. Helt fantastiskt och super trevlig man. Gick snabbt och smidigt. Blev inte dyrt heller. Kommer att använda mig av tjänsten också snart igen! ❤️

Kristijan R
Skrev om Ss Djup Cleaning Service

Ren och snyggt tvätt. Snabb och professionell tjänst. Trevlig personal. Rekommenderar starkt!!

Bayar B
Skrev om Ss Djup Cleaning Service

Utmärkt jobb, och fungerar väldigt bra. Ren och snyggt tvätt. Snabbt och bekvämt tjänst. Trevliga personal. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️