Noggrann, organiserat och duktiga hantverkare! Skulle rekommendera varmt SS Renovering & Bygg till behövande av hantverkare med erfarenhet!
SS Renovering & Bygg AB
SSRenovering & Bygg AB är ett företag med över fem års erfarenhet inom renovering av bostäder och byggnader i Sverige. De erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive rivning, bortforsling av byggavfall, målningsarbeten, snickeriarbeten, VVS, köks- och badrumsrenovering, rörinstallation, elektriska arbeten och säkringsboxbyten....
10 omdömen om SS Renovering & Bygg AB
Jag fick hjälp av den företaget att renovera min lägenhet. Jag är supernöjd med allt. De här väldigt trevliga och hjälpsamma. Mvh Soheila
Väldigt bra jobb. Så ansvarsfulla och trevliga personal.
Använde mig av Jonas för ett bygge av ett 60-tals kök. Han producerade och lackade samtliga delar i sin verkstad för att sedan installera de
Punktlighet, korrekthet och helt enkelt professionell och mycket snabbt
Jättebra samarbete och trevliga personal
Mycket nöjd med både slutresultat och bemötande före, under och efter min lägenhetsrenovering.
Genom att totalrenovera vårt hus förvandlade han det till vårt drömhus med en erfaren och kompetent personal. Allt var perfekt och bättre än vi trodde rekommenderar era stark .
Modern och fin renovering av mina föräldrars hus. Gick enligt tidsplan och lyssnade verkligen på önskemål av material samt färg. Nöjda kunder!
Vi fick hjälp med att renovera hela vårt badrum. Arbetet genomfördes utan problem och vi är nöjda med resultatet och hela processen. Kan var
Tack för renoveringen av mina förändras hus. Pasha lyssnade på familjens önskemål och valde exakt det material som familjen efterfrågade. Resultatet är fantastiskt!
Hej kära Pasha du och din grupp är bäst. tack så mycket för allt du gjorde för oss..Nu njuter min familj och jag när vi tar en dusch. Lätt och vackert och lugnt. du behöver inte oroa dig för varmt vatten och trycka på det. Fin miljödesign. Tack
Duktig, pålitlig, och får jobbet gjort med bra kvalitet i tid! Fick Damian och team rekommenderad av en nära vän.Gjorde ett väldigt bra job
Tack bästa Pasha Super nöjd med ditt arbete, 👌🏼