De lade in en ny heltäckningsmatta hos oss i ett stort allrum. Proffsigt gjort & de var enkla att kommunicera med. Vi är supernöjda.
Upplands-bro Golv AB
Upplands-Bro Golv AB är företaget som skapar hållbara lösningar skräddarsydda efter era behov och visioner. I vårt team ingår välutbildade och erfarna golv- och mattläggare som tar sig an alla typer av projekt inom golvinstallation. Vi lägger alla olika sorters golv och mattor och vi utför även golvslipning och behandling...
21 omdömen om Upplands-bro Golv AB
Sedan starten hos Reco 2024
Stort tack för ditt fina omdöme!
Vi är oerhört nöjda med tjänsterna från Upplands-Bro Golv & Bygg AB! Från start till mål var servicen fantastisk, och hantverkarna var både trevliga och professionella. De genomförde ett byte av dörrar samt la nytt golv med hög precision och noggrannhet. Arbetet utfördes enligt tidsplan, med stor omsorg om detaljer och kvalitet. Vi kan varmt rekommendera dem till alla som söker pålitliga och skickliga hantverkare!
Vi är jätteglada att ni blev nöjda. Tack för ditt fina omdöme.
Supernöjda med mattan i trappan! Bra och snabb service! Rekommenderar verkligen. Mvh Christer och Jessica i Gamla Enskede.
Tack så jättemycket för ert fina omdöme. Vi är glada att ni är nöjda.
Jag blev jätte nöjd med allt som gjordes hos mig av Upplands-Bro Golv & Bygg AB. Jätte duktig och noggrann med allt. Bästa företag i hela Stockholm och kan stark rekommendera.
Stort tack för ert fina omdöme.
Behövde hjälp med att lägga plastmatta under nya diskmaskinen. Fick bra råd, snabbt och kompetent fixat och trevligt hela vägen. Rekommenderar.
Stort tack för ert fina omdöme.
Kompetenta, erfarna, flexibla, tydlig kommunikation och i tid. Upplands-bro golv & AB hjälpte mig med att lägga klickgolv ovanför befintlig linoleummatta i köket. Blev riktigt snyggt! 5/5. Tack!
Tack så jättemycket för ditt fina omdöme.
Mycket nöjd både med heltäckningsmatta och laminatgolv. Snabbt smidigt och bra. Kan rekommenderas.
Stort tack för ert fina omdöme.
Toppen, tack för bra utfört arbete och flexibilitet
Stort tack för ert fina omdöme.
Upplands-Bro la golv åt mig och det blev så snyggt. Skönt att de handlade in allt så slapp jag. Väldigt serviceminded innan besöket, skönt att ha kontakt innan så vet man att det är seriöst. Jätte trevlig golvläggare som var noggrann och effektiv. Resultatet blev perfekt och jag är jätte nöjd.
Stort tack för ert fina omdöme.
20kvm golv, rivning, lister, trösklar mm. Prisvärt och proffsigt. Trevligt bemötande under hela processen.
Tack så jättemycket för ditt fina omdöme.
Service & kvalitet från första kontakt till leverans.
Tack så jättemycket för ditt fina omdöme.
Vi är super nöjda med vårt nya golv. Snabbt och noggrant lagd. En bra genomgång på allt som gjorts. Vi kan helt klart rekommendera Upplandsbro golv & bygg AB. Tio stjärnor från oss. MVH Marita & Niclas Lindqvist
Tack så jättemycket för ert fina omdöme.
Vi är otroligt nöjda med Upplands-Bro Golv och Bygg som la in nytt grangolv i vår villa på 150 kvm. Tydlig kommunikation, prisvärda och väldigt skickliga. Isac med medhjälpare gjorde hela tiden det där lilla extra & hade en vänlig och lösningsorienterad attityd genom hela projektet. Vi rekommenderar varmt detta företag!
Stort tack för ert fina omdöme. Vi är väldigt glada att ni blev nöjda.
Så nöjd med helheten av Upplands Bro Golv & Bygg! Väldigt bra service och gav det där lilla extra som gör att man absolut vill rekommendera dem vidare. Jag hade valt ett golv från vinylgolvbutiken och är så nöjd med resultatet med både golv och lister. 10 av 10 :)
Tack så jättemycket för ditt fina omdöme.
Bra och snabb respons på alla frågor vi kunde tänkas ha. Golvet blev precis efter önskemål. Tack 😊
Tack för det fina omdömet. Vi är väldigt glada att ni blev nöjda med arbetet.
Vi är mycket nöjda. Snabba med svar. Kort tid till arbetsstart. Snabbt utfört. Väl utfört. Bra pris. Ordning och reda. Trevliga att ha att göra med.
Tack för det fina omdömet. Vi är väldigt glada att ni blev nöjda med arbetet.
Punktlig samt mycket bra och noggrann vid utförande av jobbet vidare städat upp efter sig. Fixade allt material som behövdes vilket uppskattades av mig. Rekommenderar företaget.
Bra arbete! Bra bemötanden! Kan rekommenderas! Christer Pehrson
Tack så jättemycket för ert fina omdöme.
Proffsigt bemötande när vi gick igenom mina önskemål. De hade t ex provkartor med olika golvmattor, mätte upp golvet, berättade vad de skulle göra, m.m. Sen, vid själva jobbet arbetade de konsekvent och målmedvetet, bytte ut mina gamla plast listor mot trä (tack!) och klarade hela jobbet med att ersätta golvmattan på en och en halv dag. (Var sagt två dagar från början) Är mycket nöjd med resultatet.
Tack för det fina omdömet. Vi är väldigt glada att du blev nöjd med arbetet.
Jag är otroligt nöjd med det fantastiska arbete som utförts! Golvet blev perfekt, och hela processen var smidig från början till slut. Teamet visade professionalism, noggrannhet och ett öga för detaljer som verkligen gör skillnad. De höll tidsramen och arbetade effektivt utan att kompromissa med kvaliteten. Jag skulle definitivt rekommendera dem till alla som letar efter skickliga hantverkare. Tack för ett enastående jobb!
Vi är jätteglada att du blev nöjd. Tack för ditt fina omdöme.
Fick hjälp med att riva en gammal bod. De överträffade mina förväntningar; höll överenskomna tider perfekt, noggranna och dessutom trevliga.
Tack för det fina omdömet. Vi är glada att du blev nöjd med arbetet.