BOKAR OCH DYKER INTE UPP, SVARAR EJ PÅ TELEFON ELLER SMS. INGEN SOM HELST ÅTERKOPPLING. URUSELT SKÖTT. ALDRIG DETTA BOLAG!!!!!!!
Städnivå AB
Städnivå AB - välj en lite lättare vardag! Vi har lång erfarenhet i städ- och flyttbranschen och vi anpassar våra tjänster efter dina behov och önskemål. Vi vet att det kan vara stressigt med jobb, familj och allt annat du vill hinna med och därför finns vi för att göra vardagen lite enklare. Städtjänster som hem- och kontorsstädning,...
275 omdömen om Städnivå AB
Sedan starten hos Reco 2017
Vi är mycket nöjda med den städtjänst vi får. Vid beställningar är de föredömligt snabba på att svara och visar stor flexibilitet – oftast kan de hjälpa till när vi behöver det. Städningen utförs noggrant och med hög kvalitet. Vi uppskattar deras tillförlitlighet och goda service.
Jag tycker att de är jättebra!!
Ett bra bemötande. Bra städerskor som jobbar hårt.
Hej Bra städning! Det fungerar utmärkt! mvh Amir Sherif
Är mycket nöjd med stödnivå. Flexibla smidiga o lyhörda. Så enkla att ha att göra med.
Great service and fair price. I also appreciate the flexibility and easiness of contact to schedule the service. I am very satisfied!
Pålitligt och väl utfört.. Jag är nöjd. Trevlig kontskt. Jag kommer att återkomma med fler beställningar.
Trevligt bemötande. Hemstädningen har varit till belåtenhet.
Trevlig personal, utför arbetet utan problem. Jag har städning en gång i månaden. Kan värkligen rekommendera firman
Jag beställde en vanlig hemstädning. Där vi kom överrens om att städfirman ska ta med alla städprodukter som behövs för att göra mitt hem rent. Jobbet gjorde dom uselt. Svabbade varken golv eller dammade på andra ytor och på det så pajjade städaren min toalettsits. ANLITA INTE STÄDNIVÅ AB!
Kört hemstädning med dem en längre tid och alltid fungerat väldigt bra! Trevlig personal som kommer utsatta tider och levererar en bra och schysst städning! kört flyttstäd med dem flertalet gånger som också varit guld! Rekommenderar!
Har nu städning var fjärde vecka. Tidigare varannan vecka. Utmärkt städning. Trevligt bemötande. Varit kunder i många år. Dock vid några enstaka tillfällen utebliven städning.
Enkelt och smidigt att boka. Städningen var absolut okej, men fanns några småsaker som jag förväntat mig skulle rengjorts, exempelvis dammat av våra persienner (bokade storstädning). Ugn och fönster vart väldigt bra. Den sista lilla touchen saknades, som att lägga kuddarna i soffan prydligt eller schampoo-flaskorna för det där lilla extra.
Det var svårt att komma i kontakt med Städnivå kundservice trots journummer när städarna var 30min sena och det var visning samma dag. Efter ca 45min sena så dök EN städare upp trots att mailbekräftelse stod TVÅ städare och det skulle ta ca 2-2,5h. Det slutade med att sambon fick avbryta städarna 10min innan visning då de gick över tiden och mäklaren var runt hörnet. Vi bokade visningstädning utifrpn offert-utskick/efterfråga. och då föreslog dem deras ”storstäd”-alternativ. Resultaten är vi nöjda med trots brist...
Bra och återkommande personal. Trevlig och flexibel kundservice.
Mycket bra och en trevlig städerska det ända vi ska prata är soporna för jag vill sopsortera annars är jag mycket nöjd, Vänlig höls
Alldeles utmärkt Maja är mycket trevlig och duktig
Vi beställde Hemstädning till vår lägenhet. Mycket nöjd med städningen och personalen va mycket trevliga!
Har hittills haft städning tre gånger. Tyvärr tre olika städare, men alla varit lika lyhörda och noggranna.
Svara snabbt på mail. Flexibla. Städpersonalen är punktlig och gör sitt jobb. Gör inget extra.
Initialt mindre bra städning men det blev bättre. Så gott som alltid felaktigt debiterad tid i fakturorna vilket var anledningen till att jag avslutade
95% väldigt välstädat. Någon vikarie slarvade lite. Bra kommunikation och ett bra pris. Över lag mycket nöjd
det har fungerat hyfsat om inte helt perfekt
Vi har Alexandra som hjälper oss med hemstäd varannan vecka. Hon är otroligt, väldigt noggrann och ser varenda detalj. Vi kunde inte vara mer nöjda.
Jag uppskattar att Städnivå AB personal är öppen för hur vi vill ha huset städat och inte hur de tror att det skall vara.
Samma städare varje gång. Vi är mycket nöjda med henne.
Hej! Har anlitat Städnivå under många år o är mycket nöjd med dem. Ärliga o rejäla! Har fin ”världens bästa städerska” var annan onsdag. Vederbörande passar alltid tiden o är oerhört noggrann o vi fungerar bra. Överraskar henne idag med ett litet gång tulpaner! Birgitta Bering Tollqvist
Vi är nöjda med tjänsten som vi får från Städnivå, effektivt och bra resultat.
Duktiga har ofta samma som kommer. Lyhörda. Det bästa företaget som städar jag har haft.
Extremt varierande kvalitet på städningen beroende på vem som kommer. Känns inte som att städarna är utbildade eller går efter någon checklista. Det positiva är att de är flexibla med tider och upplägg.
Haft städning varannan vecka och varit väldigt nöjda!
Jag har Iryna som städar hos mig. Hon är så duktig och är bara bäst. Haft henne i många år och hon får 10 stjärnor av 10. Gith
Mycket hög servicenivå, och städningen är mycket bra.
Bra städning allt verkar ordning och reda
Har bara bara ett gott intryck av er. Rekommenderar er gärna . Laila
Ingen ordning. Nu har vi äntligen fått en bra städerska. Jag hoppas en sista gång och ger er en sista chans att göra som ni lovar.
Otroligt bra och noggranna vi är jättenöjda med deras insats:)
Bra kommunikation, flexibelt och enkelt
Svårt med kommunikationen men bra utförda arbeten
Vi har haft Städnivå i många år och många gånger upplevt mycket slarv med administrationen. Sedan vi fick vår nuvarande lokalvårdare Svetlana regelbundet var 14:e dag har detta blivit mycket bättre.
Vi har haft hemstädning av Städnivå i flera år och har alltid varit helnöjda på alla sätt. De är trevliga, proffsiga, flexibla och enkla att ha att göra med!
Vi är oerhört nöjda med Städnivå och det arbete de utför. Kanonbra personal - kompetenta, professionella och alltid på bra humör!😃
Jag är mycket nöjd med bolaget, de utför mycket bra hemstädning med frekvens varje vecka. Bra och trevlig personal. Rekommenderar varmt!
Fantastisk! Mycket bra utförd städning. Punktligt och noggrant.
Superbra! Inget att anmärka på.
Bra service, jättebra bemötande och bra priser. Rekommenderas!
Jag har varit kund i många år och alltid blivit korrekt bemött. Utförda jobb (både hemstäding och fönsterputs) u a.
Alltid exemplariskt utfört jobb av bästa medarbetaren på Städnivå. Vi är alltid supernöjda!
Städnivå är en pålitlig partner för vår städning. Känner mig trygg med dem och resultatet är bra.