Mycket nöjd. Trevlig. Bra städat. Flexibel.
Stb Städ
4 omdömen om Stb Städ
Fönsterputsning - som motsvarade alla förväntningar på genomförande. Trevligt bemötande och bra pris. Rekommenderas varmt.
De är pålitliga, kommer när de ska och gör vad de ska! Vi är nöjda och har anlitat dem i flera år.
Salsta slott har anlitat STB Städ för att ansvara för städ av den slottspaviljong som finns till uthyrning. Renlighet är ofta en avgörande faktor för en positiv upplevelse och vi är glada för att ha vi har fått kontakt med STB Städ. Vi har nyligen inlett samarbetet men hittills upplever vi en snabb och bra service. Företaget är inlyssnande för att förstå uppdraget och har även kommit med förslag på tillägg, vilket är mycket välkommet då man lätt kan bli hemmablind. Vi ser fram emot fortsatt samverkan.
Vi har hemstädning via Viklunds städ och är så nöjda! De är flexibla, noggranna och alltid trevliga. Rekommenderas!
Vår städerska Parsla har kommit till oss under snart fem års tid och hon gör oss aldrig besviken! Hon är flexibel, noggrann och fantastiskt trevlig att prata med. 😊 Rekommenderas varmt!