Jag blev varmt mottagen och efter inlyssnande samtal med mig anpassas behandling av mig. Efter många år av ischias smärtor och behandlingar hos olika naprapater hade jag låga förväntningar. Redan efter första besöket kände jag en stor förändring. Nu efter 3 besök mina smärtor borta. Jag har gått på triggerpunktsmassage och elektro-akupunktur trir
Stenströms Naprapati & Rebab AB
12 omdömen om Stenströms Naprapati & Rebab AB
Jag går en gång i veckan och alltid blir på det bästa sättet välkomnande Genom min rehab valde jag henne, knappt kunde gå eller röra min k
Mycket trevlig och framförallt kompetenta behandlare. Rekommenderas varmt!
Camilla är väldigt duktig på det hon gör. När vården inte kunde hjälpa mig mer med min höft/ben som inte ville följa med när jag gick så provade jag Camilla och mirakulöst så kunde hon ordna min smärta och att mitt ben följer med igen! Camilla är även väldigt duktig PT där hon ser dig som kund och känner in dina problem och lägger en ribba där din kropp klarar av. Camila ser till att du är trygg och känner dig välkommen till din behandling. Rekommenderar henne starkt då hon verkligen hjälpt mig med mina problem. Triggerpunktsmassage...
Verkligen kul att höra att Camilla har hjälpt dig med dina höftproblem. Så skönt att du mår bättre! Stort tack för att du tar dig tid att lämna omdöme, betyder mydket för oss!
Väl mottagen av proffsig personal. Gabriella undersökte mitt knä ordentligt, jag fick en laserbehandling och döm om min förvåning när jag d
Varmt och fint bemötande i otroligt trivsamma lokaler🥰 Jag har varit kund hos Camilla i flera år och är alltid lika nöjd när jag går därifrån. Spända axlar och nacke har lett till yrsel och huvudvärk och blir mycket bättre med Camillas massage och Anders akupunktur. Jag upplever både Camilla och Anders lyhörda och tydliga under sina behandlingar. Kan starkt rekommendera!✨
Stort tack för att du tar dig tid att lämna omdömen. Och vad skönt och kul att höra att du är nöjd och att vi hjälper dig att fungera bättre. TACK!
Helt fantastisk! Vändpunkt sen jag börjat gå hos Camilla! Professionell, otroligt duktig och fenomenalt trevlig! Flera års smärta o stelhet är försvunna!
Vad kul att höra! Och tack för att du lämnar omdöme, betyder mycket för oss!
Riktigt bra. En idrottsmassage som är värd namnet!!!
Camilla är absolut den bästa massör som finns❤️
Det håller vi med om! Stort tack för att du tar dig tid att lämna omdöme 🙏
Camilla är verkligen fantastisk! Hennes professionalism och engagemang gör varje besök till en positiv upplevelse. Hon tar sig tid att lyssna på mina besvär och anpassar behandlingen efter mina behov. Camilla har en djup kunskap om kroppen och ger tydliga förklaringar som gör att jag känner mig trygg. Jag har märkt stora förbättringar sedan jag började gå till henne, och jag kan varmt rekommendera henne till alla som behöver hjälp med rehabilitering och skador.
Vad kul att höra att du blir bättre! Tack för att du tar dig tid att lämna omdöme. Betyder mycket för oss!
Trevligt bemötande och bra behandling även om det dragit ut i tid, något som inte beror på Agilo utan min egen kropp :-)
Camilla du är proffsig, kunnig och seriös. Dessutom trevlig
Tack för ditt betyg och omdöme om Camilla! Ja hon är en pärla! 🙏
Otroligt fint bemötande. Stans absolut bästa behandlande massage. Gick igenom ryggen och nacken grundligt och släppte på så mycket spänningar och smärta. Mycket mycket nöjd!
Ja Linn är en supermassör! Stort tack för att du tog dig tid att ge omdöme! 🙏
Jag är så nöjd med min behandlare Johanna. Har nu fått massage i flera år hos henne och hon får högsta betyg för behandling, bemötande o
Alltid ett vänligt bemötande och otroligt kunniga inom sitt område. Ett genuint intresse av att hitta roten till det onda och hjälper till att hitta lösningar. Rekommenderas varmt!
Stort tack Eva Maria! Och kul att du känner dig omhändertagen på ett bra sätt! Tack för att du tar dig tiden att ge omdöme! Guld värt för oss!
Fina lokalaer, bra bemötande vid behandlingen. Bra uppföljning efter mötet.
Roland! Stort tack för fint omdöme och att du tar dig tiden! 🙏
Blev rekommenderad av familj som gått på behandling hos Camilla och när jag nu fick problem med ryggen bokade jag tid hos henne. Väldigt tre
Blev fint mottagen i väntrummet. Jag fick hjälp i det jag hade sökt för. Jag har haft bekymmer med att vara spänd i nacke och rygg. Fick akupunktur, massage och tips på övningar att göra. Känner mig mer avslappnad i musklerna efteråt.
Vad kul att höra att du känner dig bättre Anna! Stort tack för fint omdöme och att du tog dig tid! 👏🏼