Jag blev väldigt bra bemött av mäklaren – han var trevlig, lugn och förtroendeingivande redan från första mötet. Mina förväntningar var att få tydlig information, bra stöd genom hela processen och ett bra slutresultat – och det levde han verkligen upp till. Försäljningen av min bostad på Hallonbergsplan 2 gick smidigt och jag kände mig trygg hela vägen. Jag uppskattar särskilt hans tillgänglighet och engagemang. Rekommenderas varmt!
Gabriel Youhanoun
Gabriel Youhanoun är mäklare på STHLM ESTATE
.Gabriel Youhanoun har varit registrerad mäklare sedan 2019-09. Gabriel Youhanoun har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-07 och har fått 263 omdömen med ett betyg på 5.0. Gabriel Youhanoun har haft 38 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
2024-04 - 2025-03
263 omdömen om Gabriel Youhanoun
Väldigt nöjd med Gabriel som mäklare! Gabriel har varit professionell, tillgänglig och väldigt hjälpsam genom hela processen. Han svarade alltid snabbt på mina frågor och var tydlig i sin kommunikation. Jag kände mig trygg och väl omhändertagen från första kontakt till avslutad affär. Rekommenderas varmt!
Gabriel sålde min lägenhet och jag är jättenöjd. Tryggt och smidigt hela vägen. Tack! Rekommenderas!
Gabriel var mycket duktig och handledande när det väl kom till avtals signering. Jag som köpte min första bostad fick en tydlig genomgång om hur allt gick till och alla punkter i avtalet. Han var alltid snabb på att svara och hjälpte mig genom hela processen.
Gör alltid sitt bästa i alla lägen
Extremt professionell och trevlig är Gabbe! Han mötte upp våra krav och såg till att uppfylla våra önskemål. Gabriel såg till att affären gick smidigt och att vi alla blev mer än nöjda. Rekommenderas starkt!!!
Jag är mycket nöjd med Gabriel Youhanouns insats vid försäljningen av min lägenhet. Han var professionell, engagerad och lyhörd genom hela processen. Kommunikation och återkoppling var utmärkt, och affären sköttes smidigt och effektivt. Rekommenderas varmt!
Professionell och otroligt trevlig , det är nog den bästa beskrivningen av Gabriel. 100 % Nöjd med hans arbete. Allt vid försäjningen gick smidigt och utan problem . Henrik.
Effektiv i högsta grad!! Från första möte till Fullgjorda försäljningsdag.
Va ihärdig och hjälpte mig få en svårsåld lägenhet såld till ett bra pris.