Style It i Sollefteå

www.styleit.eu
  • BadgeTwoYears
4.9
Boka tid Ring 0620-597 07 Dela

Välkommen in till din frisör i Sollefteå! Här på Style It erbjuder vi klippning, färgning och styling, och du hittar vår salong centralt på Storgatan 42. Vi utbildar oss regelbundet för att alltid kunna erbjuda de senaste teknikerna inom klippning, färg och styling. Du som kund står alltid i fokus oavsett om du vill ha en...

446 omdömen om Style It i Sollefteå

Sedan starten hos Reco 2022

Andrea E
Skrev om Elisabeth N en del av Style It i Sollefteå

Det var första gången jag var kund hos Style it i Sollefteå, så jag hade ett öppet sinne. Elisabeth var mycket trevlig och hjälpsam då hon hjälpte mig att hitta en ny frisyr. Jag fick även bra hjälp med hårprodukter och styling tips.

Sofie K

Headspa med Hadassa får högsta betyg - rekommenderar verkligen alla att prova ✨

Chatrine S
Skrev om Elin L en del av Style It i Sollefteå

Alltid glad och trevlig, ser fram emot att få bli ompysslad av henne. Hon vet precis hur jag vill bli klippt. Tyvärr gör det höjda priset på klippning att jag måste överväga hur jag ska göra fortsättningsvis, vill helst inte byta frisör.

Gunilla A
Skrev om Elin L en del av Style It i Sollefteå

Jag blev verkligen bra bemött av dig Elin bästa frissan,jag kommer tillbaka!😊🥰

Svar från Elin L

Tack snälla Gunilla vad jag blir glad av att läsa ditt omdöme! Du är så varmt välkommen tillbaka när det är dags att klippa igen. Ha en fin dag! Med vänlig hälsning Elin

Daniel J
Skrev om Elin L en del av Style It i Sollefteå

Hon är bäst. Det behövs inte sägas nå mer. Bäst.

Svar från Elin L

Tack snälla Danne du är så snäll! Vi ses snart igen, ha en bra dag! /Elin

Lillemor Q
Skrev om Elin L en del av Style It i Sollefteå

Jag har ett kortare hår, försöker klippa mig var 6-8 vecka. Elin anser jag vara den kunigaste frisören på mitt hår, och önskemål. Trivs mycket bra med Elin Många glada skratt!😝

Svar från Elin L

Tack snälla Lillemor vad glad jag blir när jag läser ditt omdöme! Jag tycker det är jätte trevligt varenda gång du kommer, vi har alltid mycket att prata om och du är alltid så glad & trevlig! Vi ses framöver när det har blivit långt igen. Ha en bra dag! Med vänlig hälsning Elin

Kristin S
Skrev om Elin L en del av Style It i Sollefteå

Mycket lättsam och trevlig. Känns proffsig i sitt bemötande när man ber om råd. Hon lyssnar på kundens idéer.

Svar från Elin L

Tack snälla Kristin för ett fint omdöme! Vi ses ju snart igen så ska vi även fixa till färgen. Ha en fin dag! Med vänlig hälsning Elin

Karolina R
Skrev om Hadassa L en del av Style It i Sollefteå

Underbart hårspa! Rekommenderar alla att testa!

Camilla M
Skrev om Elin L en del av Style It i Sollefteå

Världens bästa Elin, så kunnig och proffsig

Svar från Elin L

Tack snälla Camilla! Tänk vad länge ni har varit mina kunder, måste vara 20 års jubileum snart!:) Det är det bästa betyget man kan få som frisör, återkommande kunder i så många år! Ha en fin dag & helg så ses vi snart igen! Kram Elin

Diana S
Skrev om Elin L en del av Style It i Sollefteå

Kompetent och trevlig! Mycket duktig frisör.

Svar från Elin L

Tack snälla Diana för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Hoppas allt känns bra med din nya frisyr! Ha en fin helg. Med vänlig hälsning Elin

Margareta B
Skrev om Elin L en del av Style It i Sollefteå

Elin är alltid service minded, noggrann och positiv. Trots en malör ( inte hänt tidigare) med en färgfläck på min kofta, tappade hon inte fattningen. Sprayade med hårspray och bedyrade att fläcken skulle försvinna vid tvätt, sen, vilket den gjorde! Alltid nöjd efter att ha varit hos Elin och Style It!

Svar från Elin L

Tack snälla gulliga Maggan vad fint skrivet, vad glad jag blir! Skönt att höra att fläcken försvann, ber tusen gånger om ursäkt igen!! Ha det nu så gott så ses vi snart igen! Med vänlig hälsning Elin

Emily J
Skrev om Elisabeth N en del av Style It i Sollefteå

Trevligt, fick ett varmt bemötande, kommer hit fler gånger

Svar från Elisabeth N

Va könt att höra Emily, du är så välkommen! Hoppas färginpackningen blev enligt förväntan också =)

Lovisa L
Skrev om Elisabeth N en del av Style It i Sollefteå

Super nöjd med allt från start till slut!

Svar från Elisabeth N

Va roligt att höra, tack för förtroendet till den stora förändringen! Mvh Elisabeth

Vanja E
Skrev om Elin L en del av Style It i Sollefteå

Glad positiv och trevligt bemötande och lyhörd för mina önskemål! Klippningen blev något över förväntan , fast jag visste också före klippningen att det skulle bli bra eftersom jag aldrig har blivit missnöjd när jag varit hos Elin ❤️ bästa frissan i Sollefteå 👌🏼 Prövade/köpte en produkt som var ny - Björk salt gel, salva , men den var tyvärr väldigt lös i konsistens och det rann ut massor ur tuben som bara fick torkas bort..man är tvungen att förvara den tuben upp och ner så att det inte kommer ur för mycket!! Något för kladdig i min smak!!

Svar från Elin L

Tack snälla Vanja, blir såå himla glad när jag läser ditt omdöme! Det värmer i hjärtat & du blev jättefin i din nya frisyr! Tråkigt att höra angående produkten. Den ska inte vara så lös i konsistensen, testa att skaka den lite innan du använder den! Och blir det inte bättre så kom in med den så får du välja någon annan produkt. Ha nu en fin dag Vanja så ses vi! Med vänlig hälsning Elin

Kathrin E
Skrev om Elisabeth N en del av Style It i Sollefteå

Alltid ett glatt och vänligt mottagande. Bra på att lyssna på mina önskemål. Trevliga samtal under tiden. Jag är alltid nöjd med slutresultatet.

Svar från Elisabeth N

Men tack Kathrin, alltid lika trevligt när du kommer. Dels får jag jobba lite tekniskt med strukturen på ditt hår vilket jag verkligen gillar! Inte någon toppning bara. Att vi får prata lite häst gör det ju bara bättre ;) Mvh Elisabeth

JENNY L
Skrev om Elisabeth N en del av Style It i Sollefteå

Elisabeth förstår alltid vad jag är ute efter och jag lämnar alltid salongen supernöjd.

Svar från Elisabeth N

Tack Jenny, och tack för förtroendet att jag får fria händer med nya stilar och du är så öppen!

Ingela H
Skrev om Elin L en del av Style It i Sollefteå

Alltid trevligt att komma till Elin och alltid ett mycket bra resultat 😊

Svar från Elin L

Tack snälla gulliga Ingela! Det är alltid så trevligt när du kommer hit trots många mil emellan. Ha det så fint så ses vi framöver! Med vänlig hälsning Elin

Catarina K
Skrev om Lenica D en del av Style It i Sollefteå

Ett positiv och trevligt mottagande, genomförandet var snabbt och effektivt. Jag blev mycket nöjd med resultatet.

Anita L
Skrev om Elin L en del av Style It i Sollefteå

Proffsig och serviceinriktad, bäst helt enkelt ❤️

Svar från Elin L

Tack snälla Anita vad glad jag blir när jag läser ditt fina omdöme! Ha det nu så fint så ses vi snart igen. Med vänlig hälsning Elin

Fredrik D
Skrev om Elin L en del av Style It i Sollefteå

Proffsigt och trevligt bemötande som alltid

Svar från Elin L

Tack Fredrik för att du tog dig tid att svara på omdömet! Vi ses framöver, ha en bra dag! /Elin

Pia Prytz P
Skrev om Elisabeth N en del av Style It i Sollefteå

Ett mycket trevligt bemötande,alltid nöjd när man går därifrån. Hon är en super duktig frisör.

Svar från Elisabeth N

Men tack Pia, tänk att jag fått förtroendet i många år nu och alltid får jag möjligheten att testa nya nyanser och frisyrer på dig, det är jag tacksam för =) Mvh Elisabeth

Marie N
Skrev om Hadassa L en del av Style It i Sollefteå

Blev väl omhändertagen, bra informerad om hur örtfärgerna jobbar med håret, detoxen av håret var skön och avkopplande, kände mig trygg. Återkommer gärna då det är dags att förnya färgen i håret.

Lenica D
Skrev om Elisabeth N en del av Style It i Sollefteå

Elisabeth är otroligt trevlig, duktig och noggrann. Hon är väldigt mån om att det blir som man har tänkt sig och det var superlätt för mig att ge henne all kontroll och förtroende💕

Svar från Elisabeth N

Tack för förtroendet Lenica, känns lika för mig när du fixar mina naglar! =) Mvh Elisabeth

Jessica E
Skrev om Lenica D en del av Style It i Sollefteå

Hon är noggrann och proffsigt. Superfint resultat

Gerd L
Skrev om Sara H en del av Style It i Sollefteå

Mycket bra lättsam o väldigt kunnig i sitt jobb

Svar från Sara H

Tack för dom fina orden! Ha en fortsatt fin dag

Jasmine M
Skrev om Lenica D en del av Style It i Sollefteå

Väldigt bra bemött och de levde upp till förväntningarna så kommer absolut boka igen

Christine K
Skrev om Elin L en del av Style It i Sollefteå

Hon är solen varje gång jag klipper mig. Hon helt enkelt bäst

Svar från Elin L

Men gulle gulle dig tack snälla vad glad jag blir! Tack för att jag får förtroendet att klippa dig. Ha nu en fin dag så ses vi snart igen! Kram Elin

Angelica S
Skrev om Elisabeth N en del av Style It i Sollefteå

Bra bemötande och noggrant klippt

Svar från Elisabeth N

Så kul att se er igen, han har verkligen blivit storebror nu! Dragit iväg på längden sedan jag såg honom sist. Ha en fin vinter, Mvh Elisabeth

Mattias B
Skrev om Elin L en del av Style It i Sollefteå

Kunnig, erfaren och effektiv. Alltid trevligt att sitta i hennes stol.

Svar från Elin L

Tusen tusen tack snälla Mattias vad glad jag blir av att läsa ditt omdöme! :) Ha en fin dag så ses vi framöver!

Sofia J
Skrev om Sara H en del av Style It i Sollefteå

Tack Sara för en härlig stunds avkoppling med en bra genomgång av hela kroppen! Det var skönt att landa i kroppen genom din massage 😊

Tack för dom fina orden Sofia! Fortsätt ta hand om kropp och sinne <3

Malin Å
Skrev om Elin L en del av Style It i Sollefteå

Proffsigt bemötande, kunnig och hade bra idéer. Är supernöjd, det blev bättre än jag tänkt mig. Stort tack Elin ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Svar från Elin L

Tack snälla Malin!! Jag blir så glad när jag läser vad du skrivit. Du blev så snygg i din nya färg, passade dig otroligt bra! Ha det så gott nu & välkommen åter. Med vänlig hälsning Elin

Moa L
Skrev om Lenica D en del av Style It i Sollefteå

Jag blev super nöjd med naglarna!😃

Veronica Ö
Skrev om Elisabeth N en del av Style It i Sollefteå

Alltid super proffesionellt bemötande i fantastiska lokaler där man upplever en lyxig omhändertagande känsla direkt när man kliver innanför dörren . Var utan plan när jag satt mig i stolen och kan tryggt överlämna det till Elisabeth som sätter färg/slingor/klippning och tar fram ett naturligt och fräscht resultat ✨ Imponerad var gång av Elisabeths skicklighet att kunna göra vision till verklighet 🔝 Rekommenderas !!

Svar från Elisabeth N

Tack snälla för den recensionen! Otroligt tacksam för ditt förtroende och glad att det känns bra med nya färgen =D Mvh Elisabeth

Lisbeth V
Skrev om Hadassa L en del av Style It i Sollefteå

Mycket nöjd med både bemötandet och klippningen. Kände mig väl omhändertagen. Hon var noggrann och vi hade ett trevligt samtal. Kan mycket väl tänka mig att boka tid hos henne fler gånger.

Marianne E
Skrev om Lenica D en del av Style It i Sollefteå

Trevligt bemötande, duktig tjej som kunde sitt jobb Kan rekommendera henne

Sandra W
Skrev om Hadassa L en del av Style It i Sollefteå

Suverän och proffsigt resultat! Så nöjd. Kommer att bli fler besök! Gjorde färgade ögonbryn som lyfte hela ansiktet.

Adam E
Skrev om Elisabeth N en del av Style It i Sollefteå

Hos Elisabeth får man alltid ett positivt bemötande, mina förväntningar på hur skägget ska se ut efter klippning och ansning har alltid blivit bättre än vad jag själv kunnat föreställa mig. Hon har ett väldigt stort kunnande och engagemang i sitt yrke. Sammanfattningsvis så besöker jag henne oftast för trimming av skägg samt inköp av skäggvårds produkter.

Svar från Elisabeth N

Tack så hemskt mycket Adam för den fina recensionen, det är alltid lika trevligt när du kommer så jag får ta hand om dig & skägget en stund =) Blev stor skillnaden denna gång! Mvh Elisabeth

Birgitta M
Skrev om Lenica D en del av Style It i Sollefteå

Ny hos Lenica men första besöket var👌🏻😊

Sonja E
Skrev om Lenica D en del av Style It i Sollefteå

Trevlig och duktig, jag är väldigt nöjd med både behandlingen och resultatet!

Amanda F
Skrev om Lenica D en del av Style It i Sollefteå

Alltid en härlig stund hos Lenica. Gjorde en avancerad nagelförlängning där Lenica handmålade alla naglar med olika halloween figurer. Väldigt talangfull tjej och jag är otroligt nöjd! 5 av 5!

Hanna V
Skrev om Hadassa L en del av Style It i Sollefteå

Glad och trevlig. Frågade heller en gång för mkt än att förstå fel.

Svar från Hadassa L

Tack så mycket för dina fina ord Hanna! Kul att höra att du är nöjd! Med vänlig hälsning Hadassa

Anna L
Skrev om Lenica D en del av Style It i Sollefteå

Lenica är den bästa, så bra bemötande!!!!

Clara L
Skrev om Lenica D en del av Style It i Sollefteå

Allt var toppenbra, mycket nöjd med allt!

Olivia L
Skrev om Elisabeth N en del av Style It i Sollefteå

Elisabeth är helt fantastisk och med lösa tankar, idéer så skapade hon en ny frisyr som känns som mig. Precis vad jag letade efter!!

Svar från Elisabeth N

Men så roligt att höra, bästa med den stunden nu sist var att se att du efter halva tiden verkligen varvade ned och kunde samla energi en stund såg det ut som =) De ger mig energi också att se! Mvh Elisabeth

Louise F
Skrev om Sara H en del av Style It i Sollefteå

Super ökad med mina besök hos Sara. Kompetent och omhändertagande.

Tack för din fina orden Louise! Och tack för förtroendet! varma hälsningar Sara

Ingrid M
Skrev om Lenica D en del av Style It i Sollefteå

Noggrann, hade rent och snyggt omkring sig.

Inger S
Skrev om Sara H en del av Style It i Sollefteå

Trevligt bemötande. Kändes proffsig blev mycket nöjd. Köpte medicinsk massage 25min.

Tack för dom fina orden Inger! Ta hand om dig. Hälsningar Sara Hultin

Isa M
Skrev om Lenica D en del av Style It i Sollefteå

Jag blev mottagen av en glad tjej, som hälsade mig välkommen. Hade tidigare besökt en annan studio och visste hur jag ville ha naglarna. Lernica uppfyllde helt mina förväntningar. Jag gjorde förlängning av samtliga naglar. Jag var väldigt nöjd när jag var färdig och ser fram emot nästa besök.

Emma K

Över förväntan. Kommer att boka in mig fler gånger 🌸

Fanny J
Skrev om Elin L en del av Style It i Sollefteå

Väldigt trevlig stund, att både få ompyssling och prata med en sån trevlig person under tiden! Jättenöjd med håret och bryn/fransar

Svar från Elin L

Tack snälla Fanny! Vad glad jag blir av att läsa vad du skrivit. Det klipptes ju av en hel del hår så roligt att höra att du är nöjd. Ha det så fint nu & välkommen åter! Med vänlig hälsning Elin