Elin L

Elin L

325 omdömen om Elin L

Sedan starten hos Reco 2023
Margareta B

Jag har varit kund ett tag hos Elin. Hon är en social o trevlig tjej. Noggrann i sitt yrkesutövande. Jag känner mig bra bemött och sedd. För en pensionär är det en ” dyr” hårvård, men jag unnar mig det tills vidare.

Camilla H

Allt bästa service, trevligt bemötande och kvalitet på klippning

Fredrik O

Efter att ha klippt mig där i 15år så är det perfekt

Chatrine S

Lugn och avkopplande stund i klippstolen. Vet precis hur jag vill ha det.

Ulla N

Duktig, omtänksam å skicklig alltid glad

Ing-britt P

Alltid lika trevligt att komma till salongen och mötas av Elin. Elin ör väldigt noggrann när hon klipper, och med andra ord en skön stund när hon pysslar om mitt hår.

Morgan A

Bortsett från att priset är lite högt så man inte kan gå dit oftare så finns det inget att klaga på. Trevlig och kunnig

Svar från Elin L

Tusen tack Morgan för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme, det värmer! Ha nu en jättefin dag så ses vi när du har blivit långhårig igen. Med vänlig hälsning Elin

Lisbeth N

Alltid glad och alert. Trevligt bemötande.

Svar från Elin L

Tack snälla Lisbeth för att du tagit dig tid att skriva ett omdöme, jag blir väldigt glad när jag läser vad du skrivit. Ha nu en fin dag så ses vi snart igen! Med vänlig hälsning Elin

Mia A

Elin är Lyhörd, vänlig och noggrann och har varit min frisör i många år väldigt tacksamt

Svar från Elin L

Tusen tack snälla Mia för att du tagit dig tid att skriva ett omdöme, det värmer!❤️ Ha en riktigt fin dag så ses vi snart igen. Med vänlig hälsning Elin

Christine K

Elin är väldigt mjuk o familjär❤️ Och gör ett toppen jobb

Svar från Elin L

Gulle gulle dig, tack snälla det värmer oerhört❤️ Ha en riktigt fin dag så ses vi innan jul igen! Kram Elin