Johan Andersson

Johan Andersson

Johan Andersson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Alingsås

Johan Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Johan Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-09 och har fått 92 omdömen med ett betyg på 4.9. Johan Andersson har haft 25 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

92 omdömen om Johan Andersson

Sedan starten hos Reco 2021
Helena F
Sålde sitt hus med hjälp av Johan Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
Alingsås

Vi är så nöjda med Johan! Har är kunnig, vänlig och härlig humor och väldigt respektfull mot oss då vi är gamla och inte hänger med helt. Vi litar helt på fina Johan!

Nima E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
Alingsås

Johan är positivt och trevlig, jag är nöjd med den affären.

Leo H
Alingsås

Väldigt bra bemötande av Johan, väldigt lyhörd, bra på snabb återkoppling och jobbar efter kundens bästa. Snabb och smidig affär!

Caroline O
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
Alingsås

Både köpt hus av Johan och sålt. Lika smidigt båda gångerna. Lättsam, humor, tillgänglig, hjälpsam Rekommenderar!!

Jimmy Peter O
Alingsås

Vi köpte vår bostad förra gången genom Johan och sålde nu vår bostad genom Johan igen. Allt har funkat hur bra som helst. Han är enkel att ha och göra med och svarar snabbt på de frågor man har. Rekommenderas!

Ann-Christin S
Alingsås

Han var väldigt tillmötesgående och trevlig. Kände att han gjorde att jag kände mig trygg med mitt köp.

Marie K
Herrljunga

Johan har hanterat min frustration bra. Svårt i det läge jag befann mej i. Johan är proffesionell o lyhörd

Kjell K
Herrljunga

En glad och positiv kille, Eftersom jag inte säljer hus så ofta så är det svårt att säga men, Vad jag förstår så har han gjort ett bra jobb för huset är ju sålt Och köparen verkar ju också nöjd , så ingen skugga över den pojken Skulle nog kunna tänka mig att rekommendera honom för fortsatt jobb i företaget..🤣😄🙏

Marja B
Köpte sitt hus med hjälp av Johan Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
Herrljunga

Gott bemötande, lyhörd för våra önskemål och god kommunikation mellan köpare/mäklare

Sabina M
Herrljunga

Jobbar snabbt Ger resultat och feedback som han lovat Förklarar till kunden vad som är pågång Ger kunden valmöjligheter vad som finns Trevligt vid bemötande