Vi är oerhört nöjda med Nicklas från första mötet till avslutad försäljning har vi känt oss trygga och väl omhändertagna. Nicklas visade stor professionalitet, engagemang och kunskap genom hela processen. Kommunikationen var alltid tydlig och vi fick snabba svar på våra frågor. Vi uppskattade särskilt hur han lyssnade på våra önskemål och behov. Vi rekommenderar varmt Nicklas och Svensk Fastighetsförmedling till alla som går i säljtankar. Tack för en fantastisk insats.
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
Välkommen till en av Alingsås mest anlitade mäklarfirmor! Vi finns på många platser i landet, men varje kontor är lokalt och vi som arbetar på Svensk Fastighetsförmedling bor också i Alingsås. Därför har vi full koll på bostadsmarknaden här och vi har starka kontaktnät både när det gäller köpare och säljare. Genom kvalitet...
1132 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
Sedan starten hos Reco 2016
Superbra service och snabb återkoppling
Niclas är trevlig och ger ett ärligt och genuint intryck. Vi upplevde honom som påläst och transparent och han försökte inte pracka på oss något utan han svarade på våra frågor och var behjälplig på alla sätt. Topp!
Genuin, flexibel och tillmötesgående. Vi är nöjda på alla punkter. Nicklas är både proffsig och en mäklare som gör det lilla extra!
Rasmus hade högt engagemang, vilket resulterade i en snabb affär med resultat som överträffade förväntningarna. Jag kan varmt rekommendera Rasmus som mäklare!
Tt Trevlig, professionell och bra bemötande!!
Otroligt proffsig,varmt bemötande med finnes och engagemang Toppklass⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ //Fredrik
Vi är så nöjda med Johan! Har är kunnig, vänlig och härlig humor och väldigt respektfull mot oss då vi är gamla och inte hänger med helt. Vi litar helt på fina Johan!
Mycket bra! Nöjd på alla vis, bra bemötande, bra svarsfrekvens, snabb o smidig affär.
Nicklas är kunnig , respektfull och vänlig. Väldigt nöjda med att haft samarbete med han!
Trevlig, professionell, kunnig och engagerad.
Proffsigt bemötande. Ambitiös och tar sig tid med kunderna. Vi var helnöjda!
Hade inga förväntningar alls, tittade på lägenheten lite på måfå, men såg dess potential och Nora hade en bra presentation av den. Svarade kunnigt på frågor och ingav förtroende. Hjälpsam.
Flexibel utifrån mina behov. Neutral i mina beslut så att jag inte blev påverkad men ändå signalerade en trygghet.
Kunnig o lätt att ha och göra med
Mycket trevlig och hjälpsam. Vi hade inga stora förväntningar då vi inte hade någon brådska med försäljningen utan kunde bo kvar tills det dök upp något bra. Tog endast någon vecka tills det blev blev försäljning. Helt fantastiskt. Både köpare mäklare Anton och vi verkar mycket nöjda.
Toppen,fick en förhandsvisning och vi kunde köpa objektet innan det kom ut. Köpet gick igenom smidigt
Trevlig mäklare som alltid fanns tillgänglig vid frågor och funderingar!
Bra bemötande och vägledning genom vår försäljning.
Gör allt och det lilla extra för att garantera att han har en nöjd kund. Otroligt serviceminded och mån om båda ändar av affären.
Proffsigt och förtroendeingivande bemötande. Nora var kunnig om bostaden och om vi hade någon fråga som hon inte kunde besvara så tog hon redan på det och återkom. Tar sig tid att svara i telefon och mail.
Jag är nöjd med affären i helheten, bra med tät dialog via telefon eller sms så jag ullpevde mig alltid uppdaterad
Professionell mäklare med god lokalkännedom. Genomförde vår försäljning smidigt och snabbt.
Nicklas var en fantastisk mäklare när vi köpte vårt hus. Han visade stor flexibilitet och var snabb med att besvara alla våra frågor. Hans tydlighet genom hela processen hjälpte oss att känna oss trygga vid vårt första husköp. Vi rekommenderar Nicklas varmt till andra som planerar att köpa hus.
Trevlig och kunnig guide genom hela affären
Mycket rutinerad och kunnig på hur man som kund ska agera. Bra distans till säljaren och köparen. Inga löften till någon. Mycket duktig!
Flexibel, tillmötesgående och värnar om sina kunder.
Johan är positivt och trevlig, jag är nöjd med den affären.
Nora har varit mycket positiv och dedikerad i sitt arbete med att sälja vår bostad. Trots en utmanande situation med mig och min syster som haft lite olika viljor har Nora hållt ihop det hela med god information och sakkunnig hjälp. Har uppskattat att hon varit tillgänglig även på udda tider och att hon lyssnat på våra önskemål och synpunkter.
Ett jättebra bemötande och hela tiden en snabb återkoppling!
Jag är mycket nöjd med hennes bemötande och tillgänglighet. Hon har genomfört och slutfört försäljningen med mycket gott resultat, till ett slutpris över min förväntan.
Vi uppskattar ett trevligt samarbete. Nora ställde upp för oss på en extra visning där vi fick möjlighet att se omgivning och besöka alla gemensamhetsanläggningar. Hon gav oss all information på ett klart och sakligt sätt.
Peter har haft ett fantastiskt bemötande, hållt mej uppdaterad kontinuerligt under hela processen. Rekommenderar honom till alka sim vill sälja.
Proffsigt bemötande och snabb återkoppling på alla frågor och ärenden 👍🏼
Blev jättebra bemött. Alltid snabb återkoppling. Förväntningarna uppfylldes. Trevlig och proffesionell.
Hjälpsam, trevlig och tydlig! Ordnade extra visning med kort varsel och svarade på alla frågor jag hade på ett bra och tydligt sätt! Smidig process och inga oklarheter, perfekt för en förstagångsköpare som mig.
Vi har fått ett bra intryck av Nicklas. Han har skött det mycket bra så här långt. Inge Frensborg
Väldigt bra bemötande av Johan, väldigt lyhörd, bra på snabb återkoppling och jobbar efter kundens bästa. Snabb och smidig affär!
Mycket tillmötesgående och effektiv! Mina förväntningar var att Peter skulle hitta den rätta köparen och se till att lägenheten skulle få bra med exponering vilket jag anser att han levde upp till helt och hållet. Min sammanfattade upplevelse av Peter är mycket positiv! Han har varit tillmötesgående vid olika behov och sett till att alla parter varit nöjda med hans jobb.
Vi har blivit riktigt bra bemötta av Thomas under hela vår försäljningsperiod. Vi ansåg att det dippade lite efter 2-3 månader då vi fick komma med förslag på kommande aktiviteter, men det släppte sedan och Thomas blev på hugget och tog tag i all direkt. Det som jag gillat med Thomas är att han varit väldigt personlig längs med vägen och vi har hela tiden kunnat ha en öppen dialog med honom om allt. Kan varmt rekommendera Thomas som mäklare om man vill ha det lilla extra!
Nicklas har skött vår affär perfekt. Han har varit tydlig, kommunikativ och lyssnat in våra behov. Vi upplever också att han har behandlat köparna med stor respekt. Vi är mycket nöjda och kommer varmt rekommendera Nicklas till alla vi känner.
Både köpt hus av Johan och sålt. Lika smidigt båda gångerna. Lättsam, humor, tillgänglig, hjälpsam Rekommenderar!!
Väldigt nöjd med Rasmus; hjälpsam, professionell, tydlig, fokus på att både köpare och säljare ska känna sig nöjda. Haft honom vid både försäljning av hus och fritidshus, nöjd båda tillfällena.
Vi köpte vår bostad förra gången genom Johan och sålde nu vår bostad genom Johan igen. Allt har funkat hur bra som helst. Han är enkel att ha och göra med och svarar snabbt på de frågor man har. Rekommenderas!
Smidigt och bra kommunikation mellan säljare och köpare.
Jag blev bemött mycket bra av mäklaren. Redan från första mötet var han mån om att bägge parter skulle bli nöjda med affären. Nicklas var i stort sett alltid tillgänglig om man hade någon fråga, vilket uppskattades! Affären i sig gick snabbt och smidigt.
Han var väldigt tillmötesgående och trevlig. Kände att han gjorde att jag kände mig trygg med mitt köp.
Han fixade en extra visning, då jag var upptagen på annat håll på den ordinarie tiden.
Vi blev bemötta väldigt bra från första samtalet och hela vägen genom hela försäljningen av bostaden. Snabb och smidigt kommunikation även lätt att bolla idéer och frågor med! Så vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera Rasmus!
Engagerad, empatisk, kunnig och korrekt. Lätt att komma i kontakt med. Raka besked och inga onödiga krusiduller. Duktig och trygg.