Han var väldigt snäll och kommunikativ, han välkomnade oss med stor respekt.
Andy Shabo
Andy Shabo är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö
.Andy Shabo har varit registrerad mäklare sedan 2020-10. Andy Shabo har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-03 och har fått 371 omdömen med ett betyg på 4.9. Andy Shabo har haft 62 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
371 omdömen om Andy Shabo
Snabb, trevlig och pålitlig. Andy var mkt lätt att jobba med. Rekommenderas!
För mig som ny på bostadsmarknaden så har Andy varit väldigt hjälpsam och trevlig. Jag har inte varit förvirrad av processen alls men om jag hade varit det så har jag ingen tvekan om Andy skulle vara villig att hjälpa till.
Andy var tillgänglig under hela processen och kunde ge bra och tydliga svar på samtliga frågor jag hade. Han var mycket trevlig och det märks att han har god erfarenhet som mäklare. Han var flexibel och min uppfattning var att han ville att både parter skulle få en rättvis affär!
Mycket professionell! Har utfört uppdraget över förväntan.
He is an expert in this. Very good communication skill and good knowledge about market.
Trevlig och proffsig! Mycket nöjd!
Han har stort kunskap och väldigt bemötande bra att förklara .
Andy, du är en härlig och skicklig mäklare, men du skulle behöva bli bättre på att komma i tid.
Hej Alexandra, Tack för att du tagit dig tiden och skriva ett omdöme. Jag förstår inte riktigt vad du menar med att komma i tid? Om du syftar på kontraktskrivningen så hade jag en visning som drog ut på tiden då jag hade spekulanter som kom sent till visningen och därför drog det ut en aning på tiden. I övrigt så har det varit en ära att få hjälpa er med bostadsköpet i Hammarbyhöjden. Stort lycka till med den nya bostaden :)
Rekommenderar varmt Andy till alla som går i tankarna att sälja bostaden. Erfaren, trevlig och pålitlig. Vi är super nöjda!
Stort tack för ditt fina omdöme Liliana, hälsa så gott till Mikhail från mig :)