Andy Shabo

Andy Shabo

Andy Shabo är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö

Andy Shabo har varit registrerad mäklare sedan 2020-10. Andy Shabo har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-03 och har fått 414 omdömen med ett betyg på 4.9. Andy Shabo har haft 56 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2024-04 - 2025-03

414 omdömen om Andy Shabo

Sedan starten hos Reco 2021
Afram I
Sålde sin lägenhet med hjälp av Andy Shabo en del av Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö
Hammarbyhöjden

Jättebra allt gick smidigt svarar snabbt

Bengt K
Farsta Centrum

Mycket trevligt och professionellt bemötande .vi hade kanske förväntat oss lite högre försäljningspris ( men vi fick en mycket snabb affär istället) så vi är nöjda . En snabb och välskött affär av en trevlig mäklare !

Jean-Baptiste Marcel Pierre L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Andy Shabo en del av Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö
Östbergahöjden

Super reactive Easy to talk to Knowledgeable

Fredrik S
Sålde sitt hus med hjälp av Andy Shabo en del av Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö
Skärholmen

Förtroendeingivande och hjälpsam. Kan rekommenderas.

Guro L
Bandhagen

Smidig försäljning och nöjd med priset!

Mizori C
Köpte sitt hus med hjälp av Andy Shabo en del av Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö
Skärholmen

Mäklaren var jätte bra och var jätte snäll

Björn L
Bandhagen

Fixade försäljning utan att behöva gå ut på hemnet. Smidig och bra affär!

Joakim H
Bandhagen

Andy var trevlig, professionell och enkel att ha kontakt med. Han såg till att affären gick smidigt till, från budgivning till kontraktskrivning.

Svar från Andy Shabo

Stort tack för ditt fina omdöme Joakim, hoppas ni skall trivas i er nya bostad!

Bhanupriya C
Vårberg

I and my husband purchased an apartment recently where Andy helped us a lot. He was available to answer all of our questions and helped us to understand the basics of apartment buying in Sweden. My overall experience was really good.

Svar från Andy Shabo

Hi Bhanupriya, Im really thankful for the nice recommendation you have writen about me, I wish you the best of luck in your new place!

Molly M
Östbergahöjden

Vi var väldigt nöjda med Andy och kände oss trygga genom processen att köpa vår första lägenhet! Han bevarade våra intressen och tog tid att svara på våra frågor och funderingar.

Svar från Andy Shabo

Stort tack för att ni tagit er tiden att skriva ett omdöme. Hoppas att du och Mattias ska trivas i er nya bostad :)