Kajsa Bergklint

Kajsa Bergklint

Kajsa Bergklint är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö

Kajsa Bergklint har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Kajsa Bergklint har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-08 och har fått 115 omdömen med ett betyg på 4.8. Kajsa Bergklint har haft 24 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

115 omdömen om Kajsa Bergklint

Sedan starten hos Reco 2019
Carina E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Kajsa Bergklint en del av Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö
Enskede

Kajsa är en toppen mäklare på alla sätt. Hon hör alltid fort av sig om man frågat något. Vi är väldigt nöjda med henne.

Lina A
Ormkärr

Har både köpt av och sålt med Kajsa och varit lika nöjd oavsett. Hon håller en informerad under processen, ger realistiska prisförväntningar och är socialt kompetent. Skulle gärna anlita henne igen!

Denisa F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Kajsa Bergklint en del av Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö
Älvsjö

Enormt imponerad av mäklarens professionalism och effektivitet. Snabb, lösningsorienterad och samarbetsinriktad hela vägen. Kajsas positiva attityd och proaktiva arbetssätt gjorde hela processen effektiv och trygg.

Maud J
Älvsjö

Hon är en jättebra Mäklare tycker jag.

Petter C
Älvsjö

Kajsa var ansvarig mäklare för min lägenhet i Långbro Park. Vädligt effektiv och tydlig, precis som jag vill ha det.

Karl J
Västertorp

Kajsa var supertrevlig och helproffsig. Jag kände mig trygg.

Olof B
Hägersten

Mycket bra och trevlig mäklare. Professionellt bemötande och samtidigt ödmjuk och lyhörd och förstod våra önskemål om en lugn och korrekt säljprocess utan att stressa fram beslut. Det har varit lätt att kommunicera och samarbeta med Kajsa, och hon månar om att vi förstår processen och hon inger stort förtroende.

Johan K
Hägersten

Trevlig, tillmötesgående utan att vara påträngande.

Elisabeth B
Hägersten

Kajsa är mycket engagerad, kunnig och lyhörd för sina kunders behov. Vi rekommenderar varmt Kajsa.

Christian L
Bandhagen

Trevlig och tillmötesgående. Toppen!