Kunnig och mycket bra bemötande.
Niklas Mårtensson
Niklas Mårtensson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö
.Niklas Mårtensson har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Niklas Mårtensson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-05 och har fått 28 omdömen med ett betyg på 4.7. Niklas Mårtensson har haft 19 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 84% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
28 omdömen om Niklas Mårtensson
Trevlig, raka svar på frågor. Vår kontakt var bra.
Jag är nöjd med Niklas Mårtenssons sätt av försäljningen av Stövelvägen 5.
Från första mötet till försäljning har Niklas känts oerhört trygg, hjälpsam och väldigt glad och trevlig. Aldrig några problem att få kontakt, hjälp, tips och råd. Vi är så tacksamma och glada för Niklas och kan varmt rekommendera honom. Han är ett riktigt proffs.🌟🌟🌟🌟🌟
Vi har haft ynnesten att både köpa och sälja med Niklas och kan säga att han är lika engagerad och och trevlig att ha att göra med i båda rollerna. Han tar sig verkligen tid, är lyhörd, tillgänglig, kunnig och verkligen mån om att allt ska bli rätt för alla parter vid ett bostadsköp/försäljning. Han gör inte bara det lilla extra, utan han ger allt! Vi kan varmt rekommendera Niklas! //Joakim & Martina
Positivt bemötande och lätt att ha kontakt med. Vi hade ett bra samarbete och jag fick svar på frågor och den hjälp jag behövde med försäljningen.
Trevligt bemötande samt väldigt smidig process och tydligt. Tillmötesgående
Trevlig mäklare. Mkn charm o kunnig 💪🏻👍🏻vänligen Leffe O
Niklas var vänlig o mkt engagerad. Var uthållig o gav mkt av sin tid. Signalerade förtroende i sin erfarenhet. Till nästa gång, Hade önskat lite mer o snabbare återkoppling efter några visningar.
Jag tycker att allt har gått bra.