Svensk Fastighetsförmedling Malmö

Svensk Fastighetsförmedling Malmö

• BadgeNineYears
1 975
4.9

Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling Malmö! Vill du bo centralt och mitt i Sveriges största stad? Storstadspulsen är alltid närvarande i Malmö centrum, och vi på Svensk fastighetsförmedlings kontor hjälper dig att få ut det mesta av den. Vare sig du vill bo i Södra innerstaden eller Västra innerstaden, Gamla staden eller...

1975 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Malmö

Sedan starten hos Reco 2016

Visar 1975 omdömen med 4.9 i snittbetyg
Rebecca L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Vincent Henriquez en del av Svensk Fastighetsförmedling Malmö
Malmö

På ett bra sätt. Väldigt trevligt och professionell. Förväntningarna vi uppnåddes genom att han var kommunikativ, trevlig och återkopplade snabbt tillbaka! Sammanfattningsvis är vi nöjda med vår upplevelse!

Gisele M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Vincent Henriquez en del av Svensk Fastighetsförmedling Malmö
Malmö

Vincent är professionell och lyckades lugna oss trots en svår försäljningsmarknad. Vincent är tydlig i kommunikationen och gjorde hela processen friktionsfri för oss. Han förklarade de olika steg vi befann oss i väldigt tydligt och han alltid gav feedback. Vi är nöjda och tacksamma!

Filip A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Frida Mårtensson en del av Svensk Fastighetsförmedling Malmö
Malmö

Snabb, enkel och bra kommunikation

Ragnhild F
Köpte sitt hus med hjälp av Ebba Jönsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Malmö
Kulladal

Väldigt bra. Lugn, kunnig och tillgänglig.

Svar från Ebba Jönsson

Tack för ert omdöme! Jag hoppas och tror att ni kommer att stortrivas i er nya bostad när flyttlasset går :) /Ebba

Susanne H
Sålde sitt hus med hjälp av Ebba Jönsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Malmö
Kulladal

Ebba har varit bra på att hålla kontinuerlig dialog, haft kontakt i princip varje vecka, vilket känts väldigt tryggt o bra. Hon har även varit mycket tydlig i sin kommunikation. Kanske lite besviken över de förväntningar vi hade gällande befintlig kundkrets som det pratades om inledningsvis men det har vi resonerat kring. Sammanfattningsvis mycket nöjd och hade gärna anlitat Ebba på nytt.👍

Svar från Ebba Jönsson

Tack för ert omdöme! Jag är glad att jag fick förtroendet att hjälpa er och att vi, trots en tuff marknad, kunde hitta de rätta köparna till ert fina hus. Jag hoppas att ni kommer att trivas lika bra i er nya bostad. /Ebba

Åsa V
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alexander Karlsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Malmö
Lönngården

Några telefonsamtal, mail och sms, kontraktskrivning och visning av lägenheten

Kristian V
Köpte sin lägenhet med hjälp av Josefine Zimmermann en del av Svensk Fastighetsförmedling Malmö
Malmö

Hon var riktigt duktig, snäll och hjälpte mig med allt som jag behövde. Allt gick klockrent. Tack Josefine.

Marle E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ebba Jönsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Malmö
Elinegård

I couldn’t be happier with Ebba Jönsson in selling my apartment. She brings such a positive, optimistic approach to her work, which made the whole process feel stress-free. Her assistant Disa Larsson Rosander also played a key role during the process of the sale and finally helping ensure everything went smoothly toward the contract signing towards the buyer. Thank you Ebba and Disa! More power to you!

Svar från Ebba Jönsson

Thank you Marle! We are happy that we could help you and hope to see you in the neighborhood :) /Ebba

Mattias N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Karlsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Malmö
Citadellskajen

Daniel har varit en trygghet genom hela bostadsaffären och levererade snabbt ett resultat över förväntan. Ska jag någon gång göra en bostadsaffär i Malmö igen så kommer Daniel definitivt vara en del av den!

Dan G
Sålde sitt hus med hjälp av Alexander Karlsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Malmö
Bunkeflostrand

Bästa mäklaren jag anlitat hittills. Kunnig om marknaden och området och väl förberedd i alla möten med honom. Bra på att resonera kring strategier för försäljning och tillgänglig på dygnets alla timmar. Även backningen som han har från sin arbetsgivare märktes väl samt de företag som de har samarbeten med. Ex. fotografen som var top notch (extremt nogrann i att fotona skulle vara perfekta) både dag och kväll och det fanns en flexibilitet att ta om bilder utan extra kostnad. Extrapaketet med förbesiktning och 10 års försäkring...

Marcela J
Västra Hamnen

Vi rekommenderar Daniel till alla, en väldigt trygg och professionell mäklare.

Mercedes R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Josefine Zimmermann en del av Svensk Fastighetsförmedling Malmö
Högaholm

Hon var jätteduktig och hjälpte mycket . Hon svara alla våra tecken frågor och hade tagit mycket tid för att förstå oss.

Svar från Josefine Zimmermann

Vad glad jag blir att ni uppskattar mitt arbete! Det var kul att arbeta med hela familjen och er fina lägenhet. :)

Katarina V
Malmö

Josefine was extremely helpful and friendly, and always available to answer any questions. She was also super flexible in explaining things to me as an international in Sweden and not being familiar with all the regulations and practices that exist here. She definitely made the experience very pleasant. Overall I have no complaints and could only recommend working with her.

Svar från Josefine Zimmermann

Thank you Katarina! I'm happy to help you with your move to Malmö. :)

Cassandra S
Malmö

Seriös & förtroendeingivande. Besvarade alla frågor jag hade och förväntningar på bostadsförsäljningen, vilket ledde till en snabb affär. Kommer kontakta Josefine vid framtida försäljning igen. Rekommenderar!

Svar från Josefine Zimmermann

Kul att höra att du är så nöjd Cassandra! En visningshelg är väldigt snabbt i denna marknad. :)

Elvis C
Citadellskajen

Jag har både köpt och sålt lägenheter med Daniel Karlsson och kan varmt rekommendera honom. Hans professionalism, kunskap och engagemang gjorde hela processen smidig och stressfri. Han var alltid tillgänglig för frågor och gav värdefulla råd som hjälpte mig att fatta välgrundade beslut. Tack vare hans expertis fick jag bästa möjliga resultat både vid köp och försäljning.

Katarina A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Aldin Tafic en del av Svensk Fastighetsförmedling Malmö
Bunkeflostrand

Jag kan varmt rekommendera Aldin som mäklare! Han är otroligt driven och visar verkligen en passion för sitt arbete. Till skillnad från andra mäklare väntar han inte på att bostaden ska sälja sig själv – han tar egna initiativ och ser till att alla detaljer blir perfekta. Från början till slut har han varit engagerad, tillgänglig och proaktiv i varje steg av processen. Det märks att han älskar sitt jobb, och det gav resultat! Jag är supernöjd med försäljningen och skulle inte tveka att anlita honom igen.

Svar från Aldin Tafic

Tusen tack Katarina för dina omtänksamma och fina ord, det betyder väldigt mycket för mig att läsa detta. Det har varit väldigt trevligt att assistera dig på din bostadsresa, på återseende!

Tomas G
Malmö

Vi fick ett mycket proffessionellt och bra bemötande av Vincent genom hela processen, från visning till kontraktsskrivning och fick oss att känna oss trygga i affären.

Monika N
Malmö

Vi är mycket nöjda med Vincent som mäklare. Ett fantastiskt bemötande, mycket bra information om marknadsläget, stor lyhördhet och flexibilitet, otroligt bra att hålla kontakten under försäljningsprocessen. Med andra ord en mäklare som är mycket kompetent och som vi varmt kan rekommendera

Matz N
Malmö

Vi är mycket nöjda med Vincent som mäklare! Ett fantastiskt bemötande, mycket bra information om marknadsläget, stor lyhördhet och flexibilitet, otroligt bra att hålla kontakten under försäljningsprocessen. M a o en mäklare som är mycket kompetent och som vi varmt kan rekommendera!

Svar från Vincent Henriquez

Jag tackar varmast för att jag fick möjligheten att hjälpa er med försäljningen. Det glädjer mig att ni hade en bra upplevelse och önskar er all lycka framåt!

Carin G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Karlsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Malmö
Limhamns Sjöstad

Daniel är lugn mäklare som man fick förtroende för. Han var inte för "på" som många mäklare kan vara. Daniel kan sitt jobb och var påläst både vad säljare vad ute efter och kunde läsa av mig som kund vad jag var ute efter. Tyckte att allt från visning till kontraktskrivning gick super smidigt.

Elfsund E
Elinegård

Som bostadsutvecklare har Ebba hjälp oss att sälja många bostäder, både under produktion och färdigställda. Ebba är mycket professionell, engagerad och ihärdig, även med svåra försäljningar. Kan rekommendera henne både till privata säljare som bostadsutvecklare.

Svar från Ebba Jönsson

Tack snälla för fint omdöme, alltid kul att få arbeta med er! /Ebba

Nilofar R
Västra Hamnen

Daniel har från dag 1 varit positiv, realistisk och lyhörd! Förtroendet han väcker gör att man känner sig trygg i att både köpa och sälja sin lägenhet! Under en mycket svår tid för bostadsmarknaden visade han en grym motivation och kämparglöd som boostade oss också! Rekommenderar starkt!

Volkan C
Västra Hamnen

Fantastiskt stöttande, tålmodig och vänlig under en av dem svåraste tiderna sett till bostadsmarknaden i modern tid. En lugn och samlad punkt under hela processen. Mycket hjälpsam kring praktikaliteterna vid försäljning. Kunnig och ödmjuk och gav ett ärligt och ansvarstagande intryck. Rekommenderar starkt!

Elias P
Ribersborg

Frida jobbar dedikerat och närvarande, hon ger snabb återkoppling och lever upp till förväntningarna. Mycket professionell mäklare som jag rekommenderar varmt

Thord R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Frida Mårtensson en del av Svensk Fastighetsförmedling Malmö
Västra Hamnen

Proffsig och väldigt lyhörd hennes sätt att vara passa mig väldigt bra

Heléne K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ewa Lindén en del av Svensk Fastighetsförmedling Malmö
Bunkeflostrand

Ett mycket trevlig bemötande, var lätt att kommunicera med. Förväntningarna var givetvis att få lägenheten såld och Ewa var ett bra stöd i den processen.

Luthando Q
Köpte sin lägenhet med hjälp av Disa Larsson Rosander en del av Svensk Fastighetsförmedling Malmö
Elinegård

Disa is a quick responder and a great communicator. We’ve been in touch since April and she’s been consistent with being helpful and clear with how the process goes.

Svar från Disa Larsson Rosander

Thank you, Luthando, for your kind words. That’s exactly how I want to be perceived, so it’s great to hear that I’m living up to it! It has been a pleasure to help you! //Disa

Imtiaz K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ewa Lindén en del av Svensk Fastighetsförmedling Malmö
Segevång

Ewa har varit i god samordning och samarbete genom hela processen. Hon gav oss all information och uppdaterade mycket bra.

Desirée N
Segevång

Lugnt och trevligt bemötande. Hade förväntningar på ett proffsigt och kunnigt bemötande och en mäklare som kunde ge svar på frågor jag skulle komma med. En mäklare som skulle hjälpa till att styra skutan på ett bra och tryggt sätt. Ewa har verkligen levt upp till det. Hon är lugn och trygg i sin roll, inlyssnande och har svarat tålmodigt på alla frågor jag kommit med. Hon har förklarat varje steg vi tagit och inväntat mina svar och godkännande innan vi gått vidare. Jag är mycket mycket nöjd och kan varmt rekommendera Ewa Lindén och Svensk Fastighetsförmedling Malmö!

Sofia S
City

Professionell i sin roll och bemöter dina önskemål i så stort mån han kan

Erik Panajiotis R
Köpte sitt hus med hjälp av Alexander Karlsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Malmö
Åkarp

Väldigt proffsig mäklare, kunnig och med svar på alla frågor. Allt gick smidigt fran visning till kontraktskrivning och vi kände oss alltid välkomna att ställa frågor!

Johan T
Ribersborg

Daniel var kunnig och LUGN, en egenskap som inte många mäklare besitter. Han skapade genom det en trevlig visningsupplevelse där vi kunde i lugn och ro få en bra uppfattning om objektet.

Staffan O
Malmö

Trevlig och kunnig, kändes tryggt att honom som mäklare vid vårt köp. Med vänlig hälsning, staffan olsson

Svar från Vincent Henriquez

Tackar så hjärtligt för er fina recession och ett fint bemötande. Glädjer mig att ni är nöjda med upplevelsen och önskar er all lycka till med den nya lägenheten. Allt gott, Vincent Henriquez

Mariam D
Malmö

She’s an honest person and willing to help and give recommendations. Replays fast to messages

Nasrin A
Eriksfält

Vi är mycket nöjda med Daniel som mäklare. Daniel hjälpte oss från start till slut med att köpa en bostad.

Attila G
Tygelsjö

Säker och bestämd, proffessionel, trevlig

Tea J
Malmö

Väldigt fint bemötande, upplevs som varm och genuin. Och om det fanns frågor hon inte hade koll på just då, kollade hon fort upp det. Eller om jag hade frågor om sånt jag inte förstår tog hon sig tid att förklara. Allt var toppen!

Tack Tea för ditt fina omdöme. Jag hoppas verkligen du kommer trivas! //Disa

Max M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ida Petrelius Risberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Malmö
Möllevången

Till stor hjälp i hela processen med vår försäljning av vår nuvarande bostad och i vårt letande efter en ny. Trevlig och alltid behjälplig.

Stort tack Max för det fina omdömet. Det gläder mig att ni är nöjda! :D /Ida

Jens Aage S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ebba Jönsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Malmö
Elinegård

Ebba er en dygtig, professionel, imødekommende, venlig og hyggelig mægler, som vi har været meget fornøyd med og kan rekommandere andre at bruge.

Svar från Ebba Jönsson

Tack för fint omdöme Jens, jag hoppas att ni kommer att trivas i er nya fina bostad! /Ebba

Birgitta M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ida Petrelius Risberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Malmö
Lorensborg

Ida var mkt professionell, tillmötesgående, förstående och kunnig.

Tack för det fina omdömet Birgitta! /Ida

Mikaela S
Lorensborg

En professionell superhärlig person som man litar fullt ut på. En bra kommunikation och alltid lika glad och trevlig. Kan inte annat än att vara väldigt nöjd med henne.

Svar från Ida Petrelius Risberg

Tack snälla för ditt fina omdöme! Jag önskar dig ett stort lycka till med framtida projekt! /Ida

Mårten N

Professionell, trevlig och kunnig

Nedzad K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Disa Larsson Rosander en del av Svensk Fastighetsförmedling Malmö
Ellstorp

Mäklaren bemötte mig på ett mycket professionellt och vänligt sätt. Jag kände mig väl omhändertagen och respekterad under hela processen. Jag hade höga förväntningar på att mäklaren skulle vara kunnig, tillgänglig och transparent genom hela försäljningsprocessen. Mäklaren levde definitivt upp till dessa förväntningar genom att vara både tillgänglig för frågor och noga med att hålla mig informerad om varje steg i processen. Min upplevelse av mäklaren var mycket positiv. Processen var smidig och jag kände att mäklaren arbetade...

Svar från Disa Larsson Rosander

Tusen tack Nedzad för dina fina ord! Det känns fint att få höra att jag kunde leva upp till dina förväntningar. Det är viktigt för mig att vara tillgänglig och transparent genom hela processen, så det betyder mycket att du uppskattade det. Stort tack för ditt förtroende! //Disa SF

Seyed Saeid T
Elinegård

Great experience, professional and helpful.

Svar från Disa Larsson Rosander

Thank you Seyed! I hope you'll enjoy your new apartment.

Lina B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Alexander Karlsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Malmö
Västra Hamnen

Vi var otroligt glada över att få ha Alexander som vår mäklare vid vår husförsäljning. Oerhört kompetent, pålitlig och tydlig i sin kommunikation och svarade alltid inom kort när vi hade frågor eller kände oro. Han har en fin personlighet och det blev flera skratt oss emellan. Vi kan varmt rekommendera Alexander som mäklare och kommer att anlita honom igen om det blir dags för försäljning framöver!

Lotten K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Håkan sköld en del av Svensk Fastighetsförmedling Malmö
Malmö

Håkan Sköld är en mycket empatisk, kunnig, erfaren, trevlig person och fastighetsmäklare. Känns tryggt att anlita Håkan Sköld vid fastighetsaffärer.

Ovalyn E

Very professional and friendly … highly recommended 👍👌

Svar från Ida Petrelius Risberg

Thank you for the review, Ovalyn. I hope you will enjoy your new lovely apartment! /Ida

Janus R
Västra Hamnen

Ödmjuk, lugn och inlyssnande.

Svar från Alexander Karlsson

Tack för fina ord och grattis till en fin bostad! Vi håller kontakten och ses igen i samband med tilltädet. Mvh Alexander

Jakob B
Västra Hamnen

Alexander sköter affären snabbt och smidigt. Han är förtroendeingivande och gör det enkelt för både köpare och säljare att komma överens. Jag rekommenderar honom starkt!

Jonus S
Malmö

När man väll kom i kontakt med Alexander så var allt exceptionellt som sagt. Det var lite svårt att komma i kontakt med honom i början men toppbetyg trotts allt.

Svar från Alexander Karlsson

Tack för fina ord och grattis till husköpet. Vi håller kontakten framåt och ses i samband med tillträdet! Mvh Alexander