Uppfattade henne som tydlig rak och ärlig.
Daniella Ahlström
Daniella Ahlström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
.Daniella Ahlström har varit registrerad mäklare sedan 2022-06. Daniella Ahlström har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-07 och har fått 100 omdömen med ett betyg på 4.9. Daniella Ahlström har haft 22 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
100 omdömen om Daniella Ahlström
Tack så mycket för ditt omdöme Mats och grattis igen till ert köp, tror ni kommer trivas jättebra där!
Daniella är en professionell förmedlare. Tillgängligheten var fantastisk
Tack så jättemycket Sylve! Vad roligt att ni är nöjda och tack för att du tog dig tiden att ge mitt ett omdöme. Jag tror ni kommer trivas jättebra här på heltid!
Hon har varit bra och trevlig genom hela köpet!
Vad roligt att höra Anton, tack för ditt omdöme och stort grattis till lägenhetsköpet! Där tror jag du kommer trivas superbra!
Hej Svensk Fastighetsförmedling! Malin och jag blev väl bemötta av Daniella allt ifrån att vi anmälde bostaden till försäljning tills vi skrev under köpekontraktet den 15/9. Vi tycker att Daniella levde väl upp till våra förväntningar. Daniella skötte affären perfekt!
Hej Malin och Olof! Tack så jättemycket för ert fina omdöme och för att jag fick förtroendet att hjälpa er sälja ert fina hus, vad roligt att ni är nöjda med allt. Stort lycka till framöver!
Ett trevligt, varmt och proffesionellt bemötande redan från första mötet. Har känts tryggt under hela processen och hon förstod mina tankar kring försäljningen. Toppbetyg rakt igenom!
Tack så jättemycket Anna för ditt fina omdöme både här och när vi sågs, vad roligt att du är nöjd och att detta blev så bra! Tack för att jag fick förtroendet, stort lycka till nu!
Professionell, tillgänglig o snabb återkoppling!
Tack så jättemycket Monika för ditt fina omdöme! Vad roligt att ni är nöjda. Hoppas nu ni kan njuta lite av stugan i den sista sommarvärmen.
Daniella anpassade försäljningen jättebra till de förutsättningar som mitt hus hade. Hon var lätt att nå och svarade snabbt på frågor som kom upp. Daniella var jätteproffsig och dessutom mycket trevlig.
Tack så jättemycket Annika för dina fina ord, både här och tidigare! Det gör mig jätteglad att du är nöjd! Tack för ett bra samarbete tillsammans, det har funkat superbra. Vi hörs snart igen!
Trevligt bemötande, bra service och stort kunnande.
Tack så jättemycket Ingrid, vad roligt att du är nöjd och att du tog dig tiden att ge mig ett omdöme! Jätteroligt att få hjälpa dig hitta ditt nästa boende, där tror jag du kommer att trivas jättebra.
Daniella var trevlig och tillmötesgående, vilket också bidrog till ett snabbt och smidigt köp. Kan varmt rekommendera henne!
Tack så mycket Linnéa för din fina rekommendation! Vad roligt att ni är nöjda och att jag fick hjälpa er hitta ert nästa boende. Detta tror jag kommer bli jättebra för er!
Professionell och fantastisk! Allt gick smidigt och Daniella återkopplade vad som hände och höll oss uppdaterade. Rekommenderas varmt!
Tack så jättemycket Charlotte för dina fina ord, både här och tidigare! Vad roligt att ni är nöjda, tack för att jag fick förtroendet att hjälpa er med försäljningen.