Trevligt bemötande, hjälpsam och lätt att få tag på.
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Falkenberg! Vi är mäklare med koll på läget i Falkenberg och trakterna i Halland vid Kattegatt. Är det hit du vill flytta? Då ska du kontakta oss. Vi kan våra områden i detalj, vet var förskolor och jobb ligger och hur du ska tänka inför en visning. Vi tillhör Sveriges främsta...
1392 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Sedan starten hos Reco 2016
Hej & stort tack för att du tog dig tid att rekommendera mig Robin. Så roligt att förmedla en sådan fin lägenhet till dig! Hör gärna av dig om du har några frågor eller funderingar! Vi hörs & ses längre fram! Allt gott!
Mycket bra förståelse för processen
Tack Johnny! Processen kunde ju vart lite kortare bara :)
Bemötandet var positivt och man blir glad då man förstår vad mäklaren pratar om då det inte är var dag man gör en en investering.
Bästa tänkbara bemötande av Ola och övriga medarbetare. Allt förklarades så vi kände stort förtroende i samband med försäljningen.
Lysande Anders, det är ju så det skall upplevas!
Väldigt smidigt och enkel att samarbeta med!
Tack så mycket, kul att få hjälpa dig med husaffären!
Uppfattade henne som tydlig rak och ärlig.
Tack så mycket för ditt omdöme Mats och grattis igen till ert köp, tror ni kommer trivas jättebra där!
Upplevelsen var helt otroligt bra. Vi är mkt nöjda med helheten av försäljningen av vår fastighet. Lätt att komma i kontakt med och vi fick svar på allt vi behövde veta.
Tack! jag är så glad att jag fick hjälpa er och att vi hittade så fina köpare till ert hus.
Blev mycket väl bemött av Olle. Mycket tillmötesgående,kunnig och trevlig. Kändes mycket bra och tryggt. Svarade snabbt på frågor som uppkom allteftersom. Så kan bara säga alltigenom toppenbra.
Stort tack för din Reco och ditt betyg! Känns jättekul att hjälpa er hittat ert nästa boende. Det ska vara en självklarhet att svara på frågor tycker jag! Hörs snart igen. Allt gott!
Blev väl bemött och fick snabbt svar på våra frågor.
Hej Joacim! Tack för din Reco och så kul det varit att hjälpa er att hitta ert nästa boende. Det kommer bli så bra detta! Snabbt agerat från er sida får jag lov att säga, haha! Allt gott!
Duktig och positiv, inlyssnande Lätt att få kontakt med Ser möjligheter där andra kan se problem Har bara positivt att säga om Olle
Hejsan Mikael! Stort tack för din fina Reco och dina fina ord. Känns väldigt kul att ha fått hjälpa er vid eran största affär genom livet. Känns som vårt samarbete fungerat utmärkt! Känns bra i kroppen att ni är nöjda. Jag har bara positivt att säga om er likväl! Hörs & ses snart igen!
Väldigt trevlig och saklig. Märktes tydligt att Olle tog hänsyn till både köparen och säljaren. Kändes tryggt att göra affären.
Hejsan Jonathan! Stort tack för din Reco och dina ord. Vad bra att ni känner så, det är viktigt i mitt arbete att alla parter känner sig nöjda såklart. Jättekul att ni hittade er drömlägenhet! Vi hörs & ses snart igen!
Vi är nöjda och har fått bra hjälp och svar på alla våra frågor!
Skönt att ni är nöjda med ert köp av den gamla gården! Hoppas hela familjen kommer att trivas utmärkt där!
Anna är fantastiskt, jättetrevligt, jätteduktig , erfaren och hjälpsam mäklare. Rekommenderas varmt 😊
Tack snälla! Tänk vad planer kan ändras, så roligt att följa med när ni plötsligt hittar det stället som ni vill bo på! Det kommer bli så bra!
En process som va smidig, snabb och kommunikativ! Hade gärna köpt fler bostäder av Olle!
Hej Lina! Underbart att göra affärer med er, hade gärna sålt fler bostäder till er (vilket kanske inte är omöjligt)! Varmt välkomna till härliga Falkenberg, vi hörs och ses längre fram!
Ett stort stöd och har kund och köpare i fokus. Känns tryggt på alla vis och är den isärklass bästa mäklare jag varit i kontakt med under alla år jag både köpt och sålt bostad.
Hejsan Göran! Stort tack för att du tog dig tid och skriva ett omdöme om mig, det betyder jättemycket! Hör av dig om det är något, det får ni alltid göra! Allt gott!
Haft kontakt med Ola som mäklare tidigare också, vi är fantastiskt nöjda med hans arbete även denna gången. Trevlig, vänlig, pålitlig, tillmötesgående och mycket kunnig. Vi kan varmt rekommendera Ola!
Härligt att läsa Lena! Samtidigt jättekul att få ert fortsatta förtroende att hjälpa till med ytterligare en bostadsförsäljning!
Kunnig engagerad målmedveten lätt att samarbeta med
Väldigt erfaren och duktig, lyhörd om våra önskemål och område! Riktigt trevlig och genuin. Rekommenderas varmt!
Tack snälla för de fina orden! Det är så roligt att ni till slut fick köpa er gård som ni så gärna ville ha! Jag önskar er all lycka till.
Jag tycker Olle har varit fantastisk, han har arbetat snabbt och effektivt och jag har känt mig trygg med honom från början till slut jag kan varmt rekommendera Olle. Med vänliga hälsningar Siw Brinkmyr
Hejsan Siv! Stort tack för dina ord och din Reco. Det har varit ett bra jobb vi båda har lagt ner på detta. Känns som att vårt samarbete funkat suveränt! Tack för din rekommendation! Vi hörs & ses snart igen!
Daniella är en professionell förmedlare. Tillgängligheten var fantastisk
Tack så jättemycket Sylve! Vad roligt att ni är nöjda och tack för att du tog dig tiden att ge mitt ett omdöme. Jag tror ni kommer trivas jättebra här på heltid!
Olle är en trevlig och tillmötesgående kille som kändes påläst och proffsig
Hejsan Lena! Stort tack för ditt omdöme och självklart, stort tack för ert förtroende! Vi hörs och ses snart igen!
På bästa sätt! Han överträffade förväntningarna Han var fantastiskt tillmötesgående, hjälpsam vänlig på alla sätt
Ung trevlig och väldigt kunnig på sitt uppdrag ,hade full koll toppen allt ihop mvh Nisse
Hejsan Nils-G! Stort tack för att du tog dig tid med att lämna en Reco till mig. Betyder jättemycket för mig! Oerhört härligt att höra att jag upplevs ung fortfarande och måste ju säga detsamma om dig! Stort tack. Allt gott!
Sympatisk, energisk, lämnar inget å slumpen, hittar bästa lösningen.
Stort tack för förtroendet att få hjälpa er att sälja ert fina hus :)
Hon har varit bra och trevlig genom hela köpet!
Vad roligt att höra Anton, tack för ditt omdöme och stort grattis till lägenhetsköpet! Där tror jag du kommer trivas superbra!
Hej Svensk Fastighetsförmedling! Malin och jag blev väl bemötta av Daniella allt ifrån att vi anmälde bostaden till försäljning tills vi skrev under köpekontraktet den 15/9. Vi tycker att Daniella levde väl upp till våra förväntningar. Daniella skötte affären perfekt!
Hej Malin och Olof! Tack så jättemycket för ert fina omdöme och för att jag fick förtroendet att hjälpa er sälja ert fina hus, vad roligt att ni är nöjda med allt. Stort lycka till framöver!
Strålande proffsigt ,kanon trevligt
Tackar tackar för fina ord! Det blir hur bra som helst att bo på Bacchus hoppas jag!
Professionell bemötande, kunnig, tydlig, lätt att prata med , punktlig.
Tack och stort lycka till med er nya bostad :)
Ett trevligt, varmt och proffesionellt bemötande redan från första mötet. Har känts tryggt under hela processen och hon förstod mina tankar kring försäljningen. Toppbetyg rakt igenom!
Tack så jättemycket Anna för ditt fina omdöme både här och när vi sågs, vad roligt att du är nöjd och att detta blev så bra! Tack för att jag fick förtroendet, stort lycka till nu!
Hon är snäll och duktig och har ett proffsigt kunnande
Tack för ännu ett gott samarbete :)
Duktig, ärlig - trovärdig - kan svårligen tänka mig att någon annan mäklare skulle kunna utföra ett bättre jobb
Tack Lars, det värmer mitt mäklarhjärta!
Jag blev vänligt och professionellt bemött av Sofie. Hon var inlyssnande, saklig och gav mig konkreta svar på mina frågor. De frågor hon inte kunde besvara vid tillfället återkom hon snabbt med svar på. Hon lät mig ta den tid jag behövde och ordnade de visningstillfällen jag hade behov av. Vid kontraktsskrivningen gav hon utförlig och lättfattlig information och gav mig möjlighet att ställa de frågor jag hade.
Tack för dina fina ord :) Var ett nöje att få hjälpa dig att köpa bostad, du kommer att trivas så bra där, det är en fantastisk lägenhet!
Sofie bemötte oss direkt på ett professionellt sätt och med stort intresse och fina ord över vår lägenhet vilket gjorde att vi gav henne förtroendet att sälja vår bostad. Detta visade sig vara helt rätt beslut då det knappt tog 1 månad att hitta rätt köpare! Sofies engagemang i att hitta rätt köpare var genuint och vi upplevde att hon verkligen tog sig tid att hitta den rätta personen att köpa vår lägenhet. Hon återkopplade och höll oss uppdaterade under tiden och vi är super nöjda!
Tusen tack för ert fina omdöme <3 Stort tack för jag fick förtroendet att hjälpa er! Nu ska vi försöka hitta ett bra hus till er också!
Anna erbjöd all den kunskap och service man kan förvänta sig av en erfarenhet mäklare. Mycket serviceinriktad.
Tack! Så roligt att få vara med när du hittade ditt nästa boende! Lycka till och hoppas ni kommer trivas riktigt bra :)
Anna Rham har hjälpt till med kontraktet besvarat frågor , tillmötesgående och väldigt trevlig.
Det var så roligt att hjälpa er att gå ert hus! Lycka till!
Tydlig kommunikation och snabb återkoppling.
Stort lycka till med din fastighet, ska bli spännande att följa vad som händer där framöver :)
Hon har bra medveten med sitt jobb uppskattar .
Stort grattis till ert husköp :)
Olle bemötte oss oerhört professionellt och höll den standarden igenom hela processen. Sammanfattningsvis fick Olle oss att känna oss lugna och trygga under hela vår "försäljningsresa". Han levde upp till alla våra förväntningar!
Hej och stort tack för din fina Reco Anton! Är oerhört glad över att försäljningen gick så bra. Jag vill bara tacka er tillbaka och jag tycker ni har en fantastisk standard som kunder! Lugna och lätta o ha och göra med. Tusen tack! Vi hörs och ses längre fram!
Sofie är väldigt engagerad, kunnig och trivsam att jobba med. Rekommenderas alla dagar i veckan!
Tack för förtroendet att få hjälpa dig, ett mycket gott samarbete :)
Proffsigt bemötande och hon förklarar allt väl. Man får förtroende för henne.
Tack för förtroendet att få hjälpa er med försäljningen :)
Att köpa en bostad av Olle är rena fröjden! Lätt att få tag på, lätt att kommunicera med och en otroligt trevlig mäklare och person! ⭐️
Hejsan Joakim! Att ha er som köpare är ju rena fröjden, vet vad ni vill, snabba beslut och dessutom väldigt trevliga! Jag välkomnar er tillbaka till Falkenberg! Vi ses på golfbanan förhoppningsvis. Allt gott!
Sofie är en mycket kompetent, stabil och kunnig mäklare. Vi är tacksamma och glada över att vi valde Sofie, som är en trygg och pålitlig människa. Vi har anlitat henne tidigare och då gjorde hon också ett lika bra jobb. Tack Sofie :)
Så skönt att vi äntligen kom i mål och att ni hittat ett nytt boende för er :)
Allt har funkat mycket proffsigt och bra, är super nöjd
Tack för ett gott samarbete :)
Trevlig gick genom allt smidigt.Bara att skriva på alla papper sen va allt klart👍🏻
Hej Janne! Stort tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme om mig! Känns jättekul detta, att ni drömt så länge om detta och nu tog chansen! Tack för ett mycket trevligt bemötande från er sida. Vi hörs & ses snart igen!
Vi fick ett mycket bra bemötande av Emil. Våra förväntningar var att vi skulle genomföra en proffissionell försäljning allt ifrån bilder,annons,dokumentation,visning och försäljning.. Vi känner att vi fick in alla dem pusselbitarna. Allt gick väldigt fort, vi hade en bra dialog med Emil genom alla steg och han var lugn o gav oss chansen att vara med och bestäma. En superlycklig försäljning tack vare en supermäklare.
Ola är trevlig, engagerad, och höll mig informerad under hela processen. Ingav en känsla av förtroende. Min upplevelse av Ola som mäklare vid köpet av min nya bostad är mycket positiv. Rekommenderar honom varmt till andra.
Tack Arbenita och även tack för din förståelse i den uppkomna, plötsliga situationen!
Glad och trevlig mycket professionell
Emil lyckades överträffa våra höga förväntningar. Proffesionellt bemötande, kundorienterad (Emil är mycket mån om att göra sina kunder nöjda. Både mot säljare och köpare), kunnig, engagerad, hjälpte oss med en snabb försäljning av vår villa.
Jätteduktig & behjälplig mäklare som var driven och engagerad i vårt ärende! Allt gick smidigt och de frågor & funderingar vi hade löstes snabbt och enkelt. Vi kunde inte varit nöjdare.
Trevlig kunnig proffsig förstående och tydlig samt flexibel o följsam. Bara bästa betyget.
Stort tack själva för en trevlig kontakt :) Vi hörs snart igen!