Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg

• BadgeTenYears
1 467
4.9
Ring 0346-488 40 Dela

Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Falkenberg! Vi är mäklare med koll på läget i Falkenberg och trakterna i Halland vid Kattegatt. Är det hit du vill flytta? Då ska du kontakta oss. Vi kan våra områden i detalj, vet var förskolor och jobb ligger och hur du ska tänka inför en visning. Vi tillhör Sveriges främsta...

1467 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg

Sedan starten hos Reco 2016

Magnus R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ola Claesson en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Centrum

Ola är en erfaren, noggrann, kompetent och kommunikativ mäklare.

Ulf M
Centrum

Ola var professionell och väldig trevlig

Svar från Ola Claesson

Tack Rafael! Vet inte varför det står Ulf M som avsändare för din bedömning?

Filippa L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Olle Bergsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Tröinge Ängar

Vi gick in i husköpet utan några förväntningar eller kunskap om hur processen skulle gå till. Därför betydde det mycket för oss att få ett så professionellt och tydligt bemötande från vår mäklare. Redan från start fick vi svar på alla våra frågor och funderingar. Hela processen gick snabbt och smidigt tack vare den tydliga kommunikationen. Det var aldrig några problem att få kontakt, och vi upplevde ett stort engagemang i varje steg. Mäklaren lyckades kombinera ett professionellt förhållningssätt med en lättsam ton, vilket...

Svar från Olle Bergsten

Hej Filippa! Stort tack för en fin Reco! Betyder mycket att få höra din syn på mitt arbete. Jag vill passa på att tacka er likväl, väldigt trevlig bemötande och även ni har en härlig framtoning som kombineras seriositeten i en livs kanske största affär samt att vi alla måste få ha kul på vägen. Så kul att hjälpa er hitta hem. STORT tack för dina ord. Vi hörs & ses snart igen!

Julia N
Sålde sitt hus med hjälp av Anna Rahm en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Ätran

Anna har gjort ett otroligt bra jobb! Hon har visat ett stort engagemang genom hela försäljningsprocessen. Vi har känt stort förtroende för Anna. Hon har hela tiden varit lyhörd för våra tankar och alltid svarat tydligt på våra frågor och funderingar. Tack Anna!

Svar från Anna Rahm

Tack snälla! Jag blir så glad av att höra detta! Tänk vad bra det kommer bli för er i det nya huset!

Håkan V
Köpte sitt hus med hjälp av Ola Claesson en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Skrea

Mycket trevlig och saklig, fick en fin relation direkt med Ola, med fin känsla och lyhörd för önskemål, bemötandet och förmedlingen mellan oss köpare och säljare gjordes på bästa tänkbara sätt. Rekommenderar Ola och Svensk Fastighetsförmedling varmt!

Svar från Ola Claesson

Tackar tackar för ert omdöme! Det var trevligt att ha er som kunder och köpare. Kul att vara delaktig i att hitta ert gemensamma, nya hus!

Anders N
Sålde sitt hus med hjälp av Ola Claesson en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Skrea

Ola levde upp till alla våra förväntningar vid försäljning av vår bostad.

Svar från Ola Claesson

Tack Anders, verkligen skönt att läsa att ni varit nöjda även om säljprocessen drar ut längre i tiden än man önskar!

Lars-Göran A
Ugglarp

Mycket trevlig, kunnig och professionell.

Svar från Anna Rahm

Tack! Det var så roligt att hjälpa er med försäljningen särskilt när vi hittade så fina köpare.

Ingela B
Ugglarp

Vänligt bemötande. Anna var lugn och sansad. Vi kände oss trygga under processen och upplevde att affären blev bra både för oss och köparna.

Svar från Anna Rahm

Tack snälla för de fina orden! Vi hittade köpare som kommer tycka om huset lika mycket som ni.

Jeton M
Tröinge Ängar

Väldigt trevlig och kunnig! Han får en att känna sig säker i ett stort beslut.

Svar från Olle Bergsten

Hejsan Jeton! Stort tack för dina fina ord, känns kul att kunna hjälpa er med er första bostadsrätt! Känns som den passar er utmärkt. Vi hörs & ses snart igen!

Nina S
Sålde sitt hus med hjälp av Olle Bergsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Ullared

Ger Olle 10/10. Positivt bemötande, seriös och kunnig. Tillgänglig för frågor man har och flexibel med visningar. Har inget dålig kritik alls att ge. Dessutom har han en väldigt pedagogisk och bra genomgång i kontraktsskrivningen. Hade inte tvekat att anlita honom en andra gång😊

Svar från Olle Bergsten

Hej & stort tack Nina! Så kul att läsa att du är nöjd. Bra jobbat själv måste jag säga med allt råddande inför visningar och dylikt, det kan vara väldigt krävande! Vi hörs & ses snart igen!

Susanna B
Falkenberg

Riktigt smidig mäklare med hjärtat på rätta stället! Rak öppen och ärlig mäklare som hanterar hela fastighetsaffären på ett föredömligt sätt.

Svar från Ola Claesson

Stort tack för de fina orden! Det gläder mig verkligen att du uppskattade min insats. För mig är det viktigt att vara tydlig, ärlig och göra affären så smidig som möjligt för alla inblandade. Jag är tacksam för förtroendet och önskar dig all lycka i huset (när ni väl får tillgång till hela huset!😉 😍)

Märta Anetta N
Sålde sin stuga med hjälp av Anna Rahm en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Stafsinge Strand

Mycket trevlig och bra att ha att göra med.

Mats D
Köpte sin stuga med hjälp av Ola Claesson en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Skrea Strand

Bra Mäklare som ger Korrekt info och återkopplar enl ök.Vär så här långt helnöjda.

Svar från Ola Claesson

Stort tack för din rekommendation – Jag är glad att ha fått hjälpa till och jag hoppas att ni kommer att trivas i badstugan på Skrea Strand!

Sanja B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ola Claesson en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Bacchus

Allt funkar bra! Tillmötesgående och professionell

Svar från Ola Claesson

Stort tack för förtroendet att få hjälpa er med försäljningen av lägenheten! Hoppas att du är nöjd med resultatet.

Karin E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anna Rahm en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Centrum

Vi blev mycket väl bemötta på alla sätt och är jättenöjda med Anna. Vi fick byta mäklare mitt under försäljningen, vilket kändes jobbigt först, men det gick bra. Det var lätt att få tag i Anna om man hade frågor och kommunikationen via mejl fungerade bra. Om hon inte var på plats eller ledig fick vi besked om detta innan. Försäljningen är vi mycket nöjda med och vi fick bra råd hur vi kunde gå vidare när det inte blev någon budgivning innan jul. Själv deltog jag inte under själva överlåtandet men det gjorde min syster.

Svar från Anna Rahm

Tack snälla! Det känns så bra att ni är nöjda. Jag förstår att det är svårt när det plötsligt kommer en ny mäklare mitt under försäljningen men vi löste det bra tillsammans.

Katarzyna G
Stafsinge Strand

Vi blev väl mötta. Insatt i huset vi köpte. Snabb kontakt.

Svar från Ola Claesson

Stort grattis till ert nya sommarhus på Sommarlust i Falkenberg! 🌿✨ Jag hoppas verkligen att ni kommer att trivas och njuta av den fantastiska omgivningen vid Stafsinge Strand. Tveka inte att höra av er om det är något jag kan hjälpa till med! Välkomna till tillträdet på fredag!

Agneta E
Centrum

Anna är en positiv person som fick ta över oss när vår mäklare slutade . Har haft bra kontakt med henne. Hon kom med bra idéer och var även själv öppen för förslag. .

Svar från Anna Rahm

Tack! Det var roligt att hjälpa er och att det till slut blev så bra.

Tiiu N
Långås

Anna är lyhörd och genuint intresserad och av personen bakom köp/sälj objektet, hon är trevlig, tålmodig och har goda kunskaper i sin roll som mäklare, dessutom är hon en fantastisk medmänniska. Tveka inte, välj Anna!

Svar från Anna Rahm

Tack snälla du! Så roligt att höra! Jobbet blir ännu roligare när man får så här fina ord. Var rädd om er och njut nu av den fina tiden vi har framför oss!

Emil S
Hjortsberg

Ola är en engagerad och kunnig mäklare. Tillmötesgående när vi som spekulant ville titta på huset en extra gång och när vi ringde honom med olika frågor. Kan varmt rekommendera Ola och Svensk Fastighetsförmedling i Falkenberg.

Svar från Ola Claesson

Härligt att läsa Emil! Än en gång välkommen till vår fina stad, oavsett om du strosar längs Skrea strand, njuter av lokala delikatesser eller bara tar in den avslappnade atmosfären, hoppas jag att du/ni ska känna dig som hemma till sommaren när ni får nycklarna till huset!

Joel B
Köpte sitt hus med hjälp av Olle Bergsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Tröingeberg

Kunnig och fantastiskt trevlig mäklare som gjorde oss trygga i vår affär. Skulle starkt rekommendera honom om det är så att du letar efter ny bostad!

Svar från Olle Bergsten

Stort tack för din Reco Joel! Känns som jag fick både ett proffsigt men framförallt ett personligt bemötande från din sida. Du är en bra kille som jag gärna har att göra med igen. Varmt välkomna till Falkenberg! Vi hörs & ses snart igen.

Roman G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sofie Gustavsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Falkenberg

Lysande; snabba och konkreta svar på email och övriga frågor, hög flexibilitet och anpassning gällande tid för visning, bokning av kontraktskrivning mm. Inga negativa kommentarer. Sofie får högsta betyg av mig.

Svar från Sofie Gustavsson

Tack för ett smidigt samarbete och stort grattis till din bostadsaffär!

Ulf L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniella Ahlström en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Falkenberg

Jag är mycket nöjd med att ha låtit Daniella tagit hand om min lägenhetsförsäljning. Daniella har varit professionell i sitt bemötande och lyhörd på mina önskemål under hela processen. Kan varmt rekommendera.

Svar från Daniella Ahlström

Tack så jättemycket Ulf för att du tog dig tiden att ge mig ett omdöme och vad roligt att du är nöjd! Jätteroligt att få hjälpa dig, nu hoppas jag ni kan hitta ert drömhus framåt!

Tiffany M
Köpte sitt hus med hjälp av Anna Rahm en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Älvsered

Mäklare som visar intresse för både fastigheten som ska säljas och köparen. Ingen stress vid visning. Man fick i lugn och ro kolla igenom fastigheten, vilket uppskattas! Anna är en fantastisk mäklare.

Svar från Anna Rahm

Tack för de fina orden, det värmer. Vad roligt att ni känner så, det är precis vad jag vill att man som spekulant ska känna. Stort Lycka Till i ert nya hus!

Camilla J
Sålde sin bostad med hjälp av Daniella Ahlström en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg

Väldigt duktig trevlig lätt att samarbeta med Mvh Camilla Jonasson

Svar från Daniella Ahlström

Tack så jättemycket Camilla! Vad roligt att ni är nöjda. Hoppas fortsättningen på ert husbygge går bra!

Cecilia J
Slöinge

Trevlig, duktig och driven tjej

Svar från Daniella Ahlström

Tack så jättemycket Cecilia! Kul att jag fick hjälpa till. Lycka till framöver!

Ove C
Olofsbo

Trevligt bemötande en söndagsmorgon. Allt väl förberett och gick snabbt Kontaktar gärna Ola om vi ska göra någon mer affär.

Svar från Ola Claesson

Tack för ert omdöme och jag önskar lycka till med nya stugplatsen och förhoppningsvis lite längre fram en nybyggd stuga!

Roger H
Sålde sin stuga med hjälp av Ola Claesson en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Skrea Strand

Ola har i vår stugförsäljning visat hög nivå av marknadskännedom och varit positivt lösningsorienterad på de olika frågor som dykt upp. Vi är mycket nöjda! Ola är en trygg mäklare i affären för både säljare och köpare.

Svar från Ola Claesson

Tackar tackar! Låter skönt att ni är nöjda med mig så här långt, vi kör vidare och säljer resterande av stugorna nu på våren!

Anita E
Sålde sitt hus med hjälp av Sofie Gustavsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Skogstorp

Kunnig ,kan området , hur prisbilden ser ut, skäligt pris ,trevlig.

Svar från Sofie Gustavsson

Tack förtroendet och stort lycka till med jakten på en ny bostad :)

Tobias N
Köpte sitt hus med hjälp av Sofie Gustavsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Skogstorp

Smidig, snabb och professionell affär.

Svar från Sofie Gustavsson

Stort grattis till ert husköp och varmt välkomna till Falkenberg :)

MACKRAN JASPER D
Falkenberg

Jag skulle beskriva Ola som räddaren i nöden. Jag är glad över att vi fick möjligheten att ha Ola som mäklare då vi från början hade en annan person som valde att sluta helt abrupt. Ola är bland de trevligaste jag mött och jag/vi kände oss trygga med all erfarenhet och kunskaper som han besitter. Så funderar du/ni på att sälja så skulle jag Varmt rekommendera Ola Claesson på Svensk Fast i Falkenberg. 😊👍👍👍👍👍

Svar från Ola Claesson

Tack så mycket för din fina rekommendation och det värmer mitt hjärta att du tycker att jag kom in och kunde hjälpa er på bästa sätt i den situation som uppstod.

Stefan G
Stafsinge Strand

Trevlig, bra och enkel att ha att göra med

Svar från Ola Claesson

Tack Stefan för fina rekommendationer! Roligt att vi kunde hjälpa er att hitta ert nya fritidsnäste! Hoppas på fina vistelser!

Helén J
Centrum

Rejäl pålitlig tålmodig duktig yrkeskunnig professionell trevlig högsta betyg

Svar från Ola Claesson

Tackar tackar för ert fina omdöme och även tack för ert förtroende ännu en gång!

Annie B
Centrum

Ola var supertrevlig och skötte sitt jobb bra

Svar från Ola Claesson

Tackar! Det blir en fin lägenhet att flytta till för dig om några veckor! Hoppas du kommer trivas där.

Marita S
Sålde sitt hus med hjälp av Daniella Ahlström en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Fegen

Daniella är väldigt tillmötesgående och.trevlig mäklare. Lyssnar på en och kommer med goda råd. Svarar snabbt på frågor om man är villrådig Kan verkligen rekommenderas!

Svar från Daniella Ahlström

Tack så jättemycket Marita! Vad roligt att ni är nöjda. Jätteroligt att få äran att hjälpa er med ert fina hus där ni bott så länge. Nu hoppas jag ni hittar något nytt som känns bra för er!

Julia N
Köpte sitt hus med hjälp av Daniella Ahlström en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Fegen

Daniella har varit vänlig, tillmötesgående och proffsig igenom hela processen! Hon har visat sitt stöd och engagemang genom att svara på frågor, och kontinuerligt återkopplat till oss. Det har fått oss att känna oss trygga i vårt husköp!

Svar från Daniella Ahlström

Tack så jättemycket Julia, vad glad jag blir! Detta kommer bli superbra för er, nu hoppas jag er försäljning går bra också. Stort lycka till med det och framöver i nya huset!

Inger R
Ugglarp

Ansvarsfull och mycket bra på att lyssna . Positiv och inkännande. Pålitlig och uppmuntrande .Kunnig och rak i vår konversation .Med andra ord .En helt perfekt person på rätt plats

Svar från Daniella Ahlström

Vilka fina ord Inger! Tack snälla för omdömet och att ni tog er tiden. Väldigt glad att jag fick förtroendet att hjälpa er med ert fina hus! Tack och jag hoppas ni kommer trivas jättebra i ert nya!

Dennis R
Ugglarp

Mycket bra o pålitlig. Arbetade intensivt o målmedvetet med vår fastighet. Resultatet blev också därefter lyckat. Hon upprätthöll alla utlovade kontakter så vi kände att vi kunde lita på henne fullt ut.

Svar från Daniella Ahlström

Tack så jättemycket Dennis! Det var jätteroligt att få förtroendet från er att hjälpa er med försäljningen, jag har förstått hur mycket huset betyder för er så väldigt tacksamt att jag fick äran att hjälpa er. Nu hoppas jag ni kommer trivas minst lika bra i ert nya fritidshus!

Amina D

- Grymt professionell - Snabba återkopplingar på frågor - trevligt bemötande

Svar från Daniella Ahlström

Tack så jättemycket Amina! Vad roligt att ni är nöjda, jag tror och hoppas att ni kommer trivas jättebra med detta nya fritidsboendet!

Göran S
Älvsered

Anna var trevlig, engagerad och kunnig.

Jonas T
Falkenberg

Vi har köpt ett objekt genom Daniella, vi har anlitat Daniella för två kommande försäljningar samt även för ett förmedlingsuppdrag. Vi är mycket nöjda.

Svar från Daniella Ahlström

Tack så jättemycket, återigen Jonas! Jätteroligt att jag får hjälpa till med allt och att ni är så nöjda. Nu ser vi till att avsluta allt lika bra!

Micheline A
Köpte sin stuga med hjälp av Anna Rahm en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Stafsinge Strand

Tydlig, trevlig och hjälpsam samt professionell i sitt jobb👏

Svar från Anna Rahm

Tack för dina fina ord! Det var så roligt att få vara med när du hittade just ditt nya hem, hoppas det blir riktigt bra!

Anton B
Falkenberg

Mycket trevligt bemötande och Ola var påläst och lätt att få tag på.

Svar från Ola Claesson

Tackar! Kul att kunna få vara med att hjälpa er att köpa ert nya hus! Blir hur bra som helst det här!

My Z
Fajans

Vi upplevde Sofie som mycket kunnig, lyhörd och nogrann. Rekommenderar start att anlita Sofie om ni vill ha en strukturerad, profisionell och erfaren mäklare!

Svar från Sofie Gustavsson

Tusen tack för dina fina ord och för ett trevligt samarbete :D

Jakob N
Falkenberg

Smidig, flexibel, vänlig, enkel att nå och samtala med.

Svar från Sofie Gustavsson

Tack Jakob! Stort grattis till ert otroliga fina husköp :)

Fanny N
Falkenberg

Väldigt bra! Vi är supernöjda!

Svar från Sofie Gustavsson

Tack Fanny, och stort grattis till ert husköp :)

Katarina J
Slöinge

Ett trevligt bemötande och snabba svar på alla våra frågor och funderingar. Hittar lösningar när det händer något till allas bästa.

Svar från Daniella Ahlström

Tack så jättemycket Katarina för ditt omdöme, vad roligt att ni är nöjda! Roligt att jag fick hjälpa er. Stort lycka till i ert nya boende!

Malin P
Slöinge

En mäklare med utstrålning och utstrålar positiv känsla. Noggrannhet och tydlighet och påläst om objektet. Bra kommunikation hela vägen. Daniella var lätt att få tag på när vi hade frågor trots att det var i jultider och nyår. Trevlig mottagande vid varje träff.

Svar från Daniella Ahlström

Tack så jättemycket Malin för dina fina ord, vad glad jag blir att ni är nöjda! Jätteroligt att få hjälpa er med alla delar och det ska bli spännande att se vad ni hittar på i ert nya hus, jag tror ni kommer trivas jättebra där!

Rune A
Bölse

Tillgänglig, trevlig å pålitlig.

Svar från Ola Claesson

Tackar för ett gott samarbete. Nu hoppas jag att jag att ni kommer att trivas i lägenheten inne i stan!

Jonas T
Slöinge

Mycket engagerad, information i ärendet uppdaterades snabbt och löpande. Kunnig och väldigt serviceinriktad.

Svar från Daniella Ahlström

Tack så jättemycket Jonas, vad roligt att ni är nöjda! Nu tar vi och gör det lika bra med ert hus, ska bli roligt att fortsätta jobba med er framöver! Jag tror ni kommer att trivas jättebra i ert nya hus!

Peter N
Nyby Gärde

Bra bemötande. Snabb och smidig affär.

Svar från Ola Claesson

Tackar! Jag välkomnar er till mitt grannområde!