Olle Bergsten

Olle Bergsten

Olle Bergsten är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg

Olle Bergsten har varit registrerad mäklare sedan 2019-01. Olle Bergsten har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-02 och har fått 260 omdömen med ett betyg på 4.9. Olle Bergsten har haft 26 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Det bästa med att jobba som mäklare är att det faller mig naturligt att göra det jobb som andra kanske upplever som ett ”måste göra”. Jag har förstått att jag har varit en mäklare i mitt sinne och mina handlingar innan jag utbildade mig. Detta är så roligt och givande att det mer känns som en personutveckling från den person jag var när jag började jobba.
Att bemöta människor i olika livssituationer och få ett oerhört stort förtroende från dom gör att varje enskild affär känns mer en stolthet man bär runt på. Visst har man hittat rätt om man känner att jobbet är en naturlig del av en själv? Ja.

Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Det viktigaste är att du väljer mig för att du vill. Jag funkar inte så att jag säljer mig själv och säger att jag är ditt självklara val – det viktigaste är att du har ett förtroende för mig och litar på att jag gör mitt yttersta för att göra så din försäljning blir så bra som möjligt. Jag brinner för det jag gör och jämför mig inte med någon annan.

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Som mäklare och i yrket är jag framåt, ärlig och har nära till skratt i många situationer. Är jag inte rak och framåt som ett stöd och rådgivare misslyckas jag med att leda dig genom affären. Är jag inte ärlig så riskerar jag att du inte kommer ge mig chansen en gång till och jag kommer inte kunna sova gott om natten. Långsiktiga kundrelationer är A-O. Nära till skratt har jag för att jag gillar människors historier och vad är livet utan skratt?

2023-11 - 2024-10

260 omdömen om Olle Bergsten

Sedan starten hos Reco 2019
Robin C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Olle Bergsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Arvidstorp

Trevligt bemötande, hjälpsam och lätt att få tag på.

Svar från Olle Bergsten

Hej & stort tack för att du tog dig tid att rekommendera mig Robin. Så roligt att förmedla en sådan fin lägenhet till dig! Hör gärna av dig om du har några frågor eller funderingar! Vi hörs & ses längre fram! Allt gott!

Carina A
Hjortsberg

Blev mycket väl bemött av Olle. Mycket tillmötesgående,kunnig och trevlig. Kändes mycket bra och tryggt. Svarade snabbt på frågor som uppkom allteftersom. Så kan bara säga alltigenom toppenbra.

Svar från Olle Bergsten

Stort tack för din Reco och ditt betyg! Känns jättekul att hjälpa er hittat ert nästa boende. Det ska vara en självklarhet att svara på frågor tycker jag! Hörs snart igen. Allt gott!

Joacim A
Hjortsberg

Blev väl bemött och fick snabbt svar på våra frågor.

Svar från Olle Bergsten

Hej Joacim! Tack för din Reco och så kul det varit att hjälpa er att hitta ert nästa boende. Det kommer bli så bra detta! Snabbt agerat från er sida får jag lov att säga, haha! Allt gott!

Mikael R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Olle Bergsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Hjortsberg

Duktig och positiv, inlyssnande Lätt att få kontakt med Ser möjligheter där andra kan se problem Har bara positivt att säga om Olle

Svar från Olle Bergsten

Hejsan Mikael! Stort tack för din fina Reco och dina fina ord. Känns väldigt kul att ha fått hjälpa er vid eran största affär genom livet. Känns som vårt samarbete fungerat utmärkt! Känns bra i kroppen att ni är nöjda. Jag har bara positivt att säga om er likväl! Hörs & ses snart igen!

Jonatan I
Arvidstorp

Väldigt trevlig och saklig. Märktes tydligt att Olle tog hänsyn till både köparen och säljaren. Kändes tryggt att göra affären.

Svar från Olle Bergsten

Hejsan Jonathan! Stort tack för din Reco och dina ord. Vad bra att ni känner så, det är viktigt i mitt arbete att alla parter känner sig nöjda såklart. Jättekul att ni hittade er drömlägenhet! Vi hörs & ses snart igen!

Lina K
Köpte sitt hus med hjälp av Olle Bergsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Skrea Samhälle

En process som va smidig, snabb och kommunikativ! Hade gärna köpt fler bostäder av Olle!

Svar från Olle Bergsten

Hej Lina! Underbart att göra affärer med er, hade gärna sålt fler bostäder till er (vilket kanske inte är omöjligt)! Varmt välkomna till härliga Falkenberg, vi hörs och ses längre fram!

Göran W
Centrum

Ett stort stöd och har kund och köpare i fokus. Känns tryggt på alla vis och är den isärklass bästa mäklare jag varit i kontakt med under alla år jag både köpt och sålt bostad.

Svar från Olle Bergsten

Hejsan Göran! Stort tack för att du tog dig tid och skriva ett omdöme om mig, det betyder jättemycket! Hör av dig om det är något, det får ni alltid göra! Allt gott!

Siv B
Falkenberg

Jag tycker Olle har varit fantastisk, han har arbetat snabbt och effektivt och jag har känt mig trygg med honom från början till slut jag kan varmt rekommendera Olle. Med vänliga hälsningar Siw Brinkmyr

Svar från Olle Bergsten

Hejsan Siv! Stort tack för dina ord och din Reco. Det har varit ett bra jobb vi båda har lagt ner på detta. Känns som att vårt samarbete funkat suveränt! Tack för din rekommendation! Vi hörs & ses snart igen!

Lena K
Sålde sitt hus med hjälp av Olle Bergsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Falkenberg

Olle är en trevlig och tillmötesgående kille som kändes påläst och proffsig

Svar från Olle Bergsten

Hejsan Lena! Stort tack för ditt omdöme och självklart, stort tack för ert förtroende! Vi hörs och ses snart igen!

Nils-Göran K
Falkenberg

Ung trevlig och väldigt kunnig på sitt uppdrag ,hade full koll toppen allt ihop mvh Nisse

Svar från Olle Bergsten

Hejsan Nils-G! Stort tack för att du tog dig tid med att lämna en Reco till mig. Betyder jättemycket för mig! Oerhört härligt att höra att jag upplevs ung fortfarande och måste ju säga detsamma om dig! Stort tack. Allt gott!