Maria Lundberg

Maria Lundberg

Maria Lundberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Farsta & Enskede

Maria Lundberg har varit registrerad mäklare sedan 2004-08. Maria Lundberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 176 omdömen med ett betyg på 4.9. Maria Lundberg har haft 36 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

176 omdömen om Maria Lundberg

Sedan starten hos Reco 2016
Britt-Marie R
Sålde sitt hus med hjälp av Maria Lundberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Farsta & Enskede
Enskede

Maria gav redan vid första mötet ett mycket professionellt intryck och hon levde mer än väl upp till våra förväntningar. Maria är en mycket trevlig, snabb, effektiv och engagerad mäklare. Vi kommer definitivt att rekommendera henne till alla vi känner.

Erik A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Maria Lundberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Farsta & Enskede
Farsta

Toppen, ett trevligt och proffsigt tillvägagångssätt! Ett avslappnat sätt att hantera den obehagliga och kapitalistiska bostadsmarknaden.

Brf S
Bagarmossen

Supertrevlig utan att vara falsk och inger inga overkliga förhoppningar på priser hon säljer för, får trots det sålt för toppnoteringar varje gång. Mycket tydlig vid köp av fastighet genom henne dessutom. Skulle önska att alla mäklare var med som henne.

Karl Olof Göran J
Bagarmossen

Vi har ett långvarigt samarbete som fungerar utmärkt.

Theresa A
Bagarmossen

Jag har både köpt(2021)och sålt (2024) lägenhet via Maria Lundberg och I båda rollerna har jag bemöts av professionalism, ärlighet och genuinitet. Hon har beakat alla parters(köpare och säljare) intresse och gjort processen av försäljningen enkel och trygg. Jag har uppskattat extra mycket hennes transparens, kommunikation under processens gång och hennes kunskap och erfarenhet av fastighetsförsäljningar i området(Bagarmossen). Maria har både levt upp till- och överträffat mina förväntningar. Jag kan varmt rekommendera...

Håkan A
Bagarmossen

Trevlig, förtroendeingivande, informativ och duktig! Levde väl upp till våra förväntningar vilket gör att vi varmt kan rekommendera Maria Lundberg och Svensk Fastighetsförmedling Farsta & Enskede till andra som behöver bra mäklare. Med vänlig hälsning Håkan Ahlberg

Markus A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Maria Lundberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Farsta & Enskede
Skarpnäck

Tydlig kommunikation, bra vägledning och trevlig process!

Katharina P
Skarpnäck

Maria har ett bra bemötande hon är trevlig, inlyssnande, , vänlig och tydlig och Inger förtroende. Hon är lätt att få kontakt med och svarar snabbt och gör sitt bästa för att uppfylla kundens önskemål.

Thomas R
Bagarmossen

Vi kände oss jätte trygga med Maria från första kontakten samt hela resan till kontraktskrivningen hon har hört av sig hela tiden ock hållit oss uppdaterade skulle vi sälja igen så kommer vi ringa Maria alla dar i veckan

Charlott R
Bagarmossen

Vart väldigt proffsigt bemött hon kunde sitt jobb till hundra procent. Maria uppfyllde våra förväntningar och mer där till ,fick hela tiden återkoppling på vad som skedde i processen med försäljningen. Allt gick snabbt och bra .Vi är jättenöjda med hennes arbeta .