Hej vi tycker sara vart bra och tydlig. Inge små prat och så utan rak och ärlig snabb affär !
Sara Kjellgren
Sara Kjellgren är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Haninge
.Sara Kjellgren har varit registrerad mäklare sedan 2012-01. Sara Kjellgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-08 och har fått 147 omdömen med ett betyg på 4.7. Sara Kjellgren har haft 20 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-12 - 2024-11
147 omdömen om Sara Kjellgren
Tack Sara! Kunnig, omtänksam och rättssäker!
Bra bemötande och tillgänglighet under försäljningen. Hade önskat något snabbare återkoppling direkt efter visningarna för att få reda på om någon kom samt att alltid ha en nästa visning planerad och säkerställande att visningstid även låg på Hemnet och inte bara på mäklarens hemsida då det missades någon gång. Överlag nöjd och fick min lägenhet såld till slut så jag är nöjd.
Professionellt bemötande, bra svar på mina frågor och funderingar som köpare. Uppnådde mina förväntningar inom kunskap av bostaden m.m. Väldigt nöjd med mäklaren Sara Kjellgren och som köpare av bostad på Midgårdsvägen 26.
Sara är en skicklig Mäklare, som vet vad hon gör.
Kan området, lång erfarenhet och serviceinriktad. Rak och tydlig i sin kommunikation
Min erfarenhet av Sara Kjellgren mäklaren på Svensk Fastighetsförmedling Haninge är toppen. Hon är proffsig och expert på sitt område, Service minded samt en rak person som säger vad hon tycker och tror
Väldigt bra bemötande. Hade inga förväntningar. Väldigt kompetent, förtroendeingivande och saklig. Noggrann och ordningsam. Lättillgänglig och kontaktbar vid behov. Lyhörd och inkännande. En riktig bra mäklare.
Trevlig och hjälpsam. Hjälpte oss med en privat visning och vi ställde frågor till henne och hon tog reda på alla svaren dom vi behövde.
Sara levde upp till alla våra förväntningar.