Selma Fazlic

Selma Fazlic

Selma Fazlic är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Farsta & Enskede

Selma Fazlic har varit registrerad mäklare sedan 2018-09. Selma Fazlic har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-05 och har fått 248 omdömen med ett betyg på 4.9. Selma Fazlic har haft 45 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

248 omdömen om Selma Fazlic

Sedan starten hos Reco 2019
Inger B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Selma Fazlic en del av Svensk Fastighetsförmedling Farsta & Enskede
Farsta

Det har varit ett nöje att ha med Selma att göra. Från det första telefonsamtalet till kontraktsskrivningen igår. Selma är proffsig och kunnig, lättsam och dessutom väldigt glad och trevlig. Inger Bäckström

Marie L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Selma Fazlic en del av Svensk Fastighetsförmedling Farsta & Enskede
Farsta

Mycket proffsig och trevlig. Vi uppskattade särskilt att Selma var så tillmötesgående, tillgänglig och tydlig. En mäklare att lita på!

Tommy I
Farsta

Selma Mycket trevlig. Mycket kunnig. Mycket bra mäklare.

Eva J
Sålde sitt hus med hjälp av Selma Fazlic en del av Svensk Fastighetsförmedling Farsta & Enskede
Bagarmossen

Trevligt och positivt bemötande och kunnig på området

Helena A
Johanneshov

Trevligt och personligt bemötande

Tsion B
Farsta

Selma är professionell, snabb på återkoppling, kompetent och engagerad. Hon är problemlösare och ser möjligheter än hinder. Jag har träffat många mäklare men Selma är unik: hon bemöter kunden med vänlighet och positivitet. Den bästa skicklig mäklare som jag kan varmt rekommendera. Nu kan jag köpa min drömbostad och tack Selma att jag fick lära känna dig.

Eva B
Bagarmossen

Bemött med vänlighet och personlig inställning. Kunnig, överlämnade mina önskemål till säljaren på korrekt sätt. Gav intryck av att bemästra ”mäkleriets” alla punkter. MYCKET NÖJD

Ludwig L
Sköndal

Trevlig, driftig och duktig! Tack återigen för hjälpen

Helena L
Sköndal

Supertrevlig och hjälpsam på alla sätt och vis, jag har bara positivt att säga om Selma.

Roland G
Enskede

Var nervös och orolig över att sälja min bostad som jag har bott i många år men Selma lugnade mina nerver och jag kände mig verkligen trygg i kontakten med henne samt tilltron i att hon ordnade med bostadsförsäljningen. Fick även bostaden såld till det priset jag önskade och lite mer, super nöjd! Kan varmt rekommendera henne!